SZiasztok!
Úgy fest, hogy sajnos nem tudok menni, érezzétek jól magatokat.
üdv,
kislust
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

2. BMFTeam Találkozó 2002. április 19-21.
Indította
zOrg
, 2002. február 25. 11:47
Írta 2002. április 10. - 11:27

Írta 2002. április 10. - 00:11

RECEFICE embörök...
Para ha megtennédd húzd ki a lovat mellõlem és oldalbordám mellõl a kérdõjelet...
sajnos be kell jelentenem, hogy idénre teljességgel meg vagyon vonva tõlem mindenféle fizikai terhelés
Létrásra még el tudok menni de az azt követõ héten fognak operálni pajzsmirigydaganattal...
(nem kell parázni...!!!) szóval idénre nekem fuccs a bringázás... azért fõzök nektek egy jóféle papritás krumpleet
ha vkit érdekel privátban... (csak nem akarok itt a fórum réme lenni...
)
holnap jövök gõzerõvel... ;D üdv mindenkinek...
(ps: Zorg megkaptad a számlát?)
Para ha megtennédd húzd ki a lovat mellõlem és oldalbordám mellõl a kérdõjelet...
sajnos be kell jelentenem, hogy idénre teljességgel meg vagyon vonva tõlem mindenféle fizikai terhelés

Létrásra még el tudok menni de az azt követõ héten fognak operálni pajzsmirigydaganattal...
(nem kell parázni...!!!) szóval idénre nekem fuccs a bringázás... azért fõzök nektek egy jóféle papritás krumpleet

ha vkit érdekel privátban... (csak nem akarok itt a fórum réme lenni...

holnap jövök gõzerõvel... ;D üdv mindenkinek...
(ps: Zorg megkaptad a számlát?)
Írta 2002. április 09. - 22:39

Faithless mindhárom albuma + Muhammad Ali MCD + 1 kalóz koncsertó
Melyiket írjam meg?
üdv
zOrg
Melyiket írjam meg?
üdv
zOrg
Írta 2002. április 09. - 22:22

Háj!
Charon:
ez a csoportos dolog jól hangzik én és öcsém biztos benne vagyunk!!
Szervezõk:
én viszek lovat, öcsém nem biztos, csak ha addigra meglesz a 14-es váza.
Thommey, Rave:
van egy 99-es Ibizám, az jó? ;D Én szeretem. Sterby jöhet. JLo is jöhet... ;D Vkinek nincs Faithless CD-je, amit átírhatnék?
Csók!
Karen
Charon:
ez a csoportos dolog jól hangzik én és öcsém biztos benne vagyunk!!
Szervezõk:
én viszek lovat, öcsém nem biztos, csak ha addigra meglesz a 14-es váza.
Thommey, Rave:
van egy 99-es Ibizám, az jó? ;D Én szeretem. Sterby jöhet. JLo is jöhet... ;D Vkinek nincs Faithless CD-je, amit átírhatnék?
Csók!
Karen
Írta 2002. április 09. - 20:50

Sterbinszky,és hasonló zenéket szeret valaki?Merr akkó viszek:)
:)
Üdv:Thommey

Üdv:Thommey
Írta 2002. április 09. - 19:30

Írta 2002. április 08. - 20:00

tamaskaa:Én tuti ,hogy viszek némi magyar és külföldi diszkó zenét!! ;D
Szóval lesz ott minden !! ;D
A jóóóóóó szóóóóóóóó szekszitõl a szeretem a pörkölt illatán keresztül eljuthatunk egészen a nyár van az ufo tól-ig!! ;D
Sirály lesz ,alig várom:)))
Szóval lesz ott minden !! ;D
A jóóóóóó szóóóóóóóó szekszitõl a szeretem a pörkölt illatán keresztül eljuthatunk egészen a nyár van az ufo tól-ig!! ;D
Sirály lesz ,alig várom:)))
Írta 2002. április 08. - 18:32

Írta 2002. április 08. - 16:03

Hááát Uraim...
Az idõjárás úgy néz ki, hogy ismét tesztel majd minket... :-/
Jelenleg Létrástetõn fenn, uszkve 8-10cm hó takaró van... és az éjszaka elég kemény(lesz)...
Reménykedjünk, hogy a héten, illetve a jövõhéten meg jön a már rég áhitott jó idõ...
Csõváz és hátszél...
Paraferee voltam...
u.i.
a sebesvizi szálló lehetõségrõl a héten megpróbálok ígéretemhez híven informálódni...
Az idõjárás úgy néz ki, hogy ismét tesztel majd minket... :-/
Jelenleg Létrástetõn fenn, uszkve 8-10cm hó takaró van... és az éjszaka elég kemény(lesz)...
Reménykedjünk, hogy a héten, illetve a jövõhéten meg jön a már rég áhitott jó idõ...
Csõváz és hátszél...
Paraferee voltam...
u.i.
a sebesvizi szálló lehetõségrõl a héten megpróbálok ígéretemhez híven informálódni...
Írta 2002. április 08. - 15:41

a toll-tû irányzékkal már nem lesz gondom...

PéeF
vendég__*
Írta 2002. április 08. - 15:28

ON
Okéoké....feladom....Te vagy a jobb!
Csak ne felejetsd el megint, a tû hegyes fele van elõre, és a tollak meg hátrafelé. Hiszen tapasztalhattad, hogy egyébként nem áll bele...
HJA!
És ha csak a számot dobod a táblán kívûl az nem ér...
UFF
LiquidBUgger
8)
Okéoké....feladom....Te vagy a jobb!
Csak ne felejetsd el megint, a tû hegyes fele van elõre, és a tollak meg hátrafelé. Hiszen tapasztalhattad, hogy egyébként nem áll bele...
HJA!
És ha csak a számot dobod a táblán kívûl az nem ér...
UFF
LiquidBUgger
8)
Írta 2002. április 08. - 15:11

Tod'mit?
Lejátszunk egy sháááánghááááiiiii-t ;D vmikor... aztán meglátjuk ki a jobb... ;D
PéeF, a dárc bajnok... 8)
Lejátszunk egy sháááánghááááiiiii-t ;D vmikor... aztán meglátjuk ki a jobb... ;D
PéeF, a dárc bajnok... 8)
vendég__*
Írta 2002. április 08. - 14:56

ON
Csak akkor harapom le, ha lesz még mivel....ha ki nem húzzák az összeset....
Mármint a fejed harapom le, mielött leütnéd ezt a labdát is.
UFF
LiquidBugger
8)
Csak akkor harapom le, ha lesz még mivel....ha ki nem húzzák az összeset....
Mármint a fejed harapom le, mielött leütnéd ezt a labdát is.
UFF
LiquidBugger
8)
Írta 2002. április 08. - 14:53

Szííívem repes,hogy szomszéd koma jössz...

a fogadhoz nem szólok inkább...még a v égén d.u. leharapod a fejem... 8)
PéeF
vendég__*
Írta 2002. április 08. - 14:31

Na ON!
Üdv minden régi és új arcnak.
Hol is tartunk?
Ha minden igaz akkor én is feltolom az arcom a másodikra.
Méghozzá kedves szomszédommal egyetemben.
IGAZ PARA?!?!?!
Bár én már nem merek semmit sem ígérni...mert egy enyhe fogfájás és sehová nem megyek...gggrrrrrr (Para egy szót se!)
Na szasztok...
UFF
LiquidBugger
8)
Üdv minden régi és új arcnak.
Hol is tartunk?
Ha minden igaz akkor én is feltolom az arcom a másodikra.
Méghozzá kedves szomszédommal egyetemben.
IGAZ PARA?!?!?!
Bár én már nem merek semmit sem ígérni...mert egy enyhe fogfájás és sehová nem megyek...gggrrrrrr (Para egy szót se!)
Na szasztok...
UFF
LiquidBugger
8)
Írta 2002. április 08. - 13:04

Én is csatlakoznék Pesten a bandához csak beszéljük meg, hogy hol, mikor ??? találkozzunk. Viszeke egy embert is (ha jól tudom lehet) úgyhogy: ZSIROSMACSKA
+ 1 FÕ
.

vendég_Charon_*
Írta 2002. április 08. - 11:53

Bocsesz Emberek!
Kicsit belepofázok, mert kevés az idõm.
Akik Pestrõl jövünk, vehetnénk csoportos jegyet kocsifoglalással. Ezeket megérdeklõdöm még a héten.
Lensver és Findli csatlakozna a brigádhoz.
Plz Update!
Kicsit belepofázok, mert kevés az idõm.
Akik Pestrõl jövünk, vehetnénk csoportos jegyet kocsifoglalással. Ezeket megérdeklõdöm még a héten.
Lensver és Findli csatlakozna a brigádhoz.
Plz Update!
Írta 2002. április 08. - 11:15

tamaskaa: a multkor is csak a savós-vgyi leágazástól mondtam a 6-7km-t... csak Ti minden emelkedõ elejétõl a savós-vgy-et szerettétek volna már... ;D
sajna HATVANig úgy néz ki, hogy unatkozni fogsz... na nem azért mert Joghurt és Én nem megyünk a talira, hanem mert már az albiból megyek, ami GÖDÖLLÕn van...

de haver jön majd... sárga cro-mo POLARIS... fekete GIRO TORRERO sisak...
Zene ügyben Részemrõl teljesen mindegy mi szól... csak ne hangosan...

Na csõváz és hátszél...
Paraferee voltam.. no és most már JOGHURT IS ITT VAN!!! ;D ;D ;D
8) peace... bike... love... 8)
Írta 2002. április 08. - 10:39

Jamégvalami: Mindenki rétegzenét hallgat, csak én nem? Akkor én vagyok a réteg? ???
Nem vállalkozom zenevitelére, mert eltörne a bakelit, (
), meg senkire se akarnám ráerõltetni a zízlésemet, (meg lecsapnátok a britnilemezemmel együtt, miután megetettétek velem a bsb-t... ;D) de valaki hoz valami populárist? Csak egy kicsit? 2-3 óránként 10 perc "...szeretem a bõröd illatát..." ennyi belefér? naaaaaaaaaa!!! ;D ;D ;D ;D

Írta 2002. április 08. - 10:33

Paraf: már megint ez a 6-7 kilométer... :
Zsuzsi: Én akkor is m1ek! Csakazéris!
De szavazni otthon akarok, plusz 17:00kor indul otthonról a buszom, tehát addigra meg kell tennem a Létrás-Töröxentmiklós távolságot, fürödni kell(!!!) meg kajálni, meg pakolni, meg családi életet élni, jameg szavazni is. (remélem ennyi politika elfér. azt is remélem, hogy más se akar mélyebben merülni a témában...) A lényeg, hogy tutira korareggel indulnom köll haza.
Kérdés Parához:Ugyanúgy jössz? Merhanem, akkor Hatvanik qrvára fogok uncsikozni.... :-/
Ja és a jelenléti ívre írjátok rá a lovat is, ha nincs rajt', mert valamilyen formában biztos, hogy gurulni fogok, ésa erre biztatnék mindenki mást is! A monszter tutira otthonmarad, pedig már le van szinterezve feketére, meg van rajta 105ös háccsóváltó, és új a láncvezetõ is. Majd zOrg-gal lehet leegyeztetem, hogy nyissunk mink is egy "Leserbike des monates"-rovatot a zújságba, és akkor küldetek a haverrel fényképet, ésakkor minenki megcsodálhassa teljes pompájában.
halihahec

Zsuzsi: Én akkor is m1ek! Csakazéris!
De szavazni otthon akarok, plusz 17:00kor indul otthonról a buszom, tehát addigra meg kell tennem a Létrás-Töröxentmiklós távolságot, fürödni kell(!!!) meg kajálni, meg pakolni, meg családi életet élni, jameg szavazni is. (remélem ennyi politika elfér. azt is remélem, hogy más se akar mélyebben merülni a témában...) A lényeg, hogy tutira korareggel indulnom köll haza.
Kérdés Parához:Ugyanúgy jössz? Merhanem, akkor Hatvanik qrvára fogok uncsikozni.... :-/
Ja és a jelenléti ívre írjátok rá a lovat is, ha nincs rajt', mert valamilyen formában biztos, hogy gurulni fogok, ésa erre biztatnék mindenki mást is! A monszter tutira otthonmarad, pedig már le van szinterezve feketére, meg van rajta 105ös háccsóváltó, és új a láncvezetõ is. Majd zOrg-gal lehet leegyeztetem, hogy nyissunk mink is egy "Leserbike des monates"-rovatot a zújságba, és akkor küldetek a haverrel fényképet, ésakkor minenki megcsodálhassa teljes pompájában.
halihahec