Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

2. BMFTeam Találkozó 2002. április 19-21.

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
544 hozzászólás a témában

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
SZiasztok!

Úgy fest, hogy sajnos nem tudok menni, érezzétek jól magatokat.

üdv,
kislust

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
RECEFICE embörök...
Para ha megtennédd húzd ki a lovat mellõlem és oldalbordám mellõl a kérdõjelet...

sajnos be kell jelentenem, hogy idénre teljességgel meg vagyon vonva tõlem mindenféle fizikai terhelés :(
Létrásra még el tudok menni de az azt követõ héten fognak operálni pajzsmirigydaganattal...
(nem kell parázni...!!!) szóval idénre nekem fuccs a bringázás... azért fõzök nektek egy jóféle papritás krumpleet :)

ha vkit érdekel privátban... (csak nem akarok itt a fórum réme lenni... ;))

holnap jövök gõzerõvel... ;D üdv mindenkinek...

(ps: Zorg megkaptad a számlát?)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Faithless mindhárom albuma + Muhammad Ali MCD + 1 kalóz koncsertó

Melyiket írjam meg?

üdv
zOrg

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 hozzászólás
Háj!

Charon:
ez a csoportos dolog jól hangzik én és öcsém biztos benne vagyunk!!

Szervezõk:
én viszek lovat, öcsém nem biztos, csak ha addigra meglesz a 14-es váza.

Thommey, Rave:
van egy 99-es Ibizám, az jó?  ;D Én szeretem. Sterby jöhet. JLo is jöhet...  ;D Vkinek nincs Faithless CD-je, amit átírhatnék?

Csók!

Karen

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Sterbinszky,és hasonló zenéket szeret valaki?Merr akkó viszek:):):)
Üdv:Thommey

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
KHÖRÁLY! ;D

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
tamaskaa:Én tuti ,hogy viszek némi magyar és külföldi diszkó zenét!! ;D
Szóval lesz ott minden !! ;D
A jóóóóóó szóóóóóóóó szekszitõl a szeretem a pörkölt illatán keresztül eljuthatunk egészen a nyár van az ufo tól-ig!! ;D
Sirály lesz ,alig várom:)))

b

b

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Charon, ötlet jó benne vagyok én is a lovammal

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Hááát Uraim...

Az idõjárás úgy néz ki, hogy ismét tesztel majd minket...  :-/

Jelenleg Létrástetõn fenn, uszkve 8-10cm hó takaró van... és az éjszaka elég kemény(lesz)...
Reménykedjünk,  hogy a héten, illetve a jövõhéten meg jön a már rég áhitott jó idõ...

Csõváz és hátszél...
Paraferee voltam...

u.i.
a sebesvizi szálló lehetõségrõl a héten megpróbálok ígéretemhez híven informálódni...

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:D de hisz Én a számokat dobtam...  ::) pölö a nyolcasba úúúgy beledobtam... már mint a hurok részébe... ;D

a toll-tû irányzékkal már nem lesz gondom... ;) most már csak a sok sorban levõ táblák közül kell kiválasztanom ezentúl az igazit.. ;D

PéeF

vendég__*

vendég__*
  • vendég
ON

Okéoké....feladom....Te vagy a jobb!

Csak ne felejetsd el megint, a tû hegyes fele van elõre, és a tollak meg hátrafelé. Hiszen tapasztalhattad, hogy egyébként nem áll bele...

HJA!
És ha csak a számot dobod a táblán kívûl az nem ér...

UFF
LiquidBUgger
8)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Tod'mit?
Lejátszunk egy sháááánghááááiiiii-t ;D vmikor... aztán meglátjuk ki a jobb... ;D

PéeF, a dárc bajnok... 8)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
ON

Csak akkor harapom le, ha lesz még mivel....ha ki nem húzzák az összeset....
Mármint a fejed harapom le, mielött leütnéd ezt a labdát is.

UFF
LiquidBugger
8)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:D :D :D

Szííívem repes,hogy szomszéd koma jössz... ;)

a fogadhoz nem szólok inkább...még a v égén d.u. leharapod a fejem... 8)

PéeF

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Na ON!

Üdv minden régi és új arcnak.
Hol is tartunk?

Ha minden igaz akkor én is feltolom az arcom a másodikra.
Méghozzá kedves szomszédommal egyetemben.
IGAZ PARA?!?!?!

Bár én már nem merek semmit sem ígérni...mert egy enyhe fogfájás és sehová nem megyek...gggrrrrrr (Para egy szót se!)

Na szasztok...

UFF
LiquidBugger
8)

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Én is csatlakoznék Pesten a bandához csak beszéljük meg, hogy hol, mikor ??? találkozzunk. Viszeke egy embert is (ha jól tudom lehet) úgyhogy: ZSIROSMACSKA :) + 1 FÕ :).

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Bocsesz Emberek!

Kicsit belepofázok, mert kevés az idõm.
Akik Pestrõl jövünk, vehetnénk csoportos jegyet kocsifoglalással. Ezeket megérdeklõdöm még a héten.
Lensver és Findli csatlakozna a brigádhoz.
Plz Update!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:D ahoy!

tamaskaa: a multkor is csak a savós-vgyi leágazástól mondtam a 6-7km-t... csak Ti minden emelkedõ  elejétõl a savós-vgy-et szerettétek volna már... ;D

sajna HATVANig úgy néz ki, hogy unatkozni fogsz... na nem azért mert Joghurt és Én nem megyünk a talira, hanem mert már az albiból megyek, ami GÖDÖLLÕn van... ;)

de haver jön majd... sárga cro-mo POLARIS... fekete GIRO TORRERO sisak...

Zene ügyben Részemrõl teljesen mindegy mi szól... csak ne hangosan... ;) mindenevõ vagyok... meg más részt ha vmi nem tetszik legfeljebb ki megyek a természetbe levegõzni cseppett... ;)

Na csõváz és hátszél...
Paraferee voltam.. no és most már JOGHURT IS ITT VAN!!! ;D ;D ;D

8) peace... bike... love... 8)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Jamégvalami: Mindenki rétegzenét hallgat, csak én nem? Akkor én vagyok a réteg?  ???  :P Nem vállalkozom zenevitelére, mert eltörne a bakelit, ( ;) ), meg senkire se akarnám ráerõltetni a zízlésemet, (meg lecsapnátok a britnilemezemmel együtt, miután megetettétek velem a bsb-t... ;D) de valaki hoz valami populárist? Csak egy kicsit? 2-3 óránként 10 perc "...szeretem a bõröd illatát..." ennyi belefér? naaaaaaaaaa!!! ;D ;D ;D ;D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Paraf: már megint ez a 6-7 kilométer...  ::)

Zsuzsi: Én akkor is m1ek! Csakazéris!

De szavazni otthon akarok, plusz 17:00kor indul otthonról a buszom, tehát addigra meg kell tennem a Létrás-Töröxentmiklós távolságot, fürödni kell(!!!) meg kajálni, meg pakolni, meg családi életet élni, jameg szavazni is. (remélem ennyi politika elfér. azt is remélem, hogy más se akar mélyebben merülni a témában...) A lényeg, hogy tutira korareggel indulnom köll haza.

Kérdés Parához:Ugyanúgy jössz? Merhanem, akkor Hatvanik qrvára fogok uncsikozni.... :-/

Ja és a jelenléti ívre írjátok rá a lovat is, ha nincs rajt', mert valamilyen formában biztos, hogy gurulni fogok, ésa erre biztatnék mindenki mást is! A monszter tutira otthonmarad, pedig már le van szinterezve feketére, meg van rajta 105ös háccsóváltó, és új a láncvezetõ is. Majd zOrg-gal lehet leegyeztetem, hogy nyissunk mink is egy "Leserbike des monates"-rovatot a zújságba, és akkor küldetek a haverrel fényképet, ésakkor minenki megcsodálhassa teljes pompájában.

halihahec