Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

2. BMFTeam Találkozó 2002. április 19-21.

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
544 hozzászólás a témában

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Hahó!
Továbbra is autósok leszek a bátyómmal és mondjatok idõt, mikor találkozzunk csomag ügyileg akár a Tiszain, akár itt fenn. Tamáskaa ne aggódj, nem kell sok málhát cipeljél  :) :) :)
Révikém! Veled egyeztethetnék 1 indulást, menjünk 1ütt kocsival. OKé? Elküldöm a számom, lécci te is tedd azt. Köszi. Nem tudom mikor tudok újra feljönni ide.  :-X :-X
Akkor mindenki élesítse magát, ottan nagyon találkázunk!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

Shaman

Shaman

vendég

• fórumtag
  • 237 hozzászólás
íhh, nagyon sokan mondtátok vissza :(
nem a rossz idõjárás miatt remélem:)

és hmm. lámpa hiánya ugye nem Akkora baj ? ::)

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás
Nagy sajnálatomra, eme bizonyos listáról kerüljek kihúzásra  :'(
Nem tudom összeegyeztetni most ezt a 2,5-3 napot a teendõimmel.
Remélem jó idõtök lesz, és tudtok egy jót bulizni is!

Beg

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Sajnos úgy alakult, hogy nem tudok résztvenni a találkozón. Azért mindenkinek jó szórakozást!

Morty_Mike

Morty_Mike

törzsvendég

• fórumtag
  • 529 hozzászólás
Léci írjatok majd élményeket! K nagy ki****ás, hogy nem lehetek Veletek! Sok sikert a buleehoz!

Morty "BMFT-tag" Mike

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
kergetjük.... :-X

(hétfõre konkrétat)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Illetékeselvtársak!

Fürdési lehetõséggel kapcsolatban még semmi fejlemény?
Nagyon érdekelne a dolog!

zOrgnospray

??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Kedvös Embörök!

A követlezõ a helyzet: a létrási ház kulcsáért este 7kor megyek, úgy hogy az elõtt nem nagyon érdemes megtámadni a helyett...

Na csõváz...

A közös találkozóhoz csak annyit: hogy tényleg nagyon jó lenne megbeszélni mint a multkor...

PéeF

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Hahóci Skacok! Tamash visz sátrat+hálózsákot+kispárnát+kétnapi cuccot+bringát, és ha ezekkel akarok felmenni Létrás Tetejére, akkor belezakkanok. Nem tudom még, pontosan mikor érek köbö Miskolc city-be, de tök jó lenne, ha akkor még lenne ott valami autóféle, aki/ami vállalkozik cuccaim hegyrevaló fölvitelére. Mikor lesz olyan autóval és vonattal érkezõk találkozása, mint amilyen múltkor volt? Vagy lesz ilyen 1általán? Tök jó lenne föltekerni izomból, de ennyi cuccal kicsit húzós.... Szóval várható autós érkezések Miskolcra? more help needed...
pussz

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Hey Emberek!

Nem megijedni az idõjárástól!

Legfeljebb nem megyünk tekerni... ;)

PéeF

buliiiiiiiiiiiiiii 8)

b

b

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
ok, módosítok. Ha esik akkor nem megyek. Slayer jöhet  ;)

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Hey Para

Az a gáz, hogy most egy hónapig minden szombaton suliba leszek! Szóval nem tudom, hogy mi lesz! A legvalószínübb, hogy pénteken délután lemegyek és éjszaka jövök vissza! De lehet, hogy úgy lesz mint a múltkor szombat este le és vasárnap vissza! Ha péntek délután lesz belõle akkor (jövõ hét közepén kiderül) akkor a pesti szekció csomagjainak leszállításában aktívan részt fogok venni! Sajnos úgy néz ki, hogy nem akar ez nekem összejönni!  :'(

Zöld

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 hozzászólás
Sziasztok!!!

b:
ezt a megjegyzést, hogy ne menjünk, meg se hallottam...  Vagy lehet, hogy sárheggyel habtestemen kell szavaznom vasárnap?   ;D
Egyébként Slayer tetszene?  :) Vagy Cause For Alarm? bár az hard core...

Embörök, én a zsúfoltság ellenére a 14.05-ösre szavaznék, az pont jó, még világosban lehet feltekerészni.  

Para, zOrg:
Ha nincs lámpám, nagy gáz? Nem hinném, hogy egyhamar lesz...  Jó, tudom, fontos, de most másra kell zs.

Puszi!

Karen

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
bükkmaratonruleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez  ;D

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 hozzászólás
Dear B!

Nem lehúzni a lelkes csapatot!!!  >:(

Miféle magatartás ez!!  >:(

Különbenis, a bükk maraton óta átértékelõdtek a szar idõrõl alkotott véleményem (gondolom nem  csak az enyém ;D), tehát tessék csak jönni, minél többen!

Azt, hogy mi mikor megyünk, még nem tudom, de péntek DU. még világosba szeretnék odaérni.

Üdv: Baliba

b

b

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
ha marad ez a trágya idõ (esõ) akkor nincs értelme menni sztem. inkább valami sörözõs megbeszélés kellene helyette. De reméljük a legjobbakat...

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hali!
MISKOLCIAK,és környéke:Nincs kedvetek találkozni,és még sötétedés elõtt feltekerni.Este semmit nem látni a környékbõl:(
Tényleg ki lesz a leghamarabbi/aki kinyitja a házat?
Üdv:Thommey

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Bükk! DE innkább olvass! :)
Én tuti gépjármûvel támadok de a 16:05 vonatot nem biztos ,hogy utolérem,talán ha szabit veszek ki! ;DVannak egy páran akik jelezték jó lenne ha vinném cuccaikat majd velük egyeztettnem kell de estére tuti ott leszek! ;D

chrash_overdrive

chrash_overdrive

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Egy kis segítség please!!Én nagyon szívesen elmennék,de nagyon lusta vagyok elolvasni ezt a tizenakárnéhány oldalt arról, hogy hol is van ez a Létrástetõ vagy miafene????
???

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Major, Zöld, olaf, Geri, Begbie: MI VAN VELETEK??

Jöttök??
:-X

PéeF