Hali!
Na vége a nagy net szünetemnek, látom rendesen irogattatok

, révibébi rendesen nyomja a propagandát sátras mellett
Én valószínûleg (lehet, hogy sokak örömére

) nem tudok menni, pedig nagyon szeretnék, de az idõpont nem kóser, egyszerre két helyen nem tudok lenni, ilyen pancser vagyok :-[

Majd lehet, hogy hamarosan rámcáfol valaki azzal kapcsolatban, hogy lehet e egyszerre két helyen lenni... esetleg én... csak majd még késõbb...
Attól még, hogy (valószínûleg) nem tudok menni, ÉN IS BELE AKAROK POFÁZNI!! ;D ;D ;D
Elkapott a révibébitõl kapott nagy lendület
Sátrás nagyon jól hangzik, hogy király helyen van, meg milyen nagy a libegõ... ez így is van. DE:
1) A libegõt megközelíteni a szállástól igencsak nagyon gázos, nem megoldhatatlan, de autósok elõnyben

Több út is van oda, de ami biztos, hogy onnan le kell menni, tehát fel is...
2) Dh-s barátaim szoktak járni oda, és azt mondják, hogy a pálya elég uncsi... persze ez tuti objektív. (remélem jót mondok, mert mindig keverem

)
3) Tekerõmanóknak kicsit suxxor a hely, persze MG tud errõl pontosabbat, én szeretek jelzett út mentén haladni (persze ha nem ismerem nagyon a környéket), amibõl pedig sátras környékén nem sok van, és azok se a legtutibbak... illetve amit Ralph mondott a Zemplén50rõl: "...néhol járhatatlan útak...", meg ilyenek... ez így van (legalábbis ahol jártam ott ilyen volt)...
Bocsánat, lehet, hogy ezzel ünneprontó vagyok vagy bunkó vagy nemtom mi...
Csak próbálom (tam) a propaganda egyensúlyt megteremteni...
Szal Bükk 4evör 8)
Ez viszont az antigravitátoroknak nem jó hely :-/
Esetleg Szilvás?? ?? ?? ??
Ott van felvonó is, meg bükk is... szállásról viszont fogalmam sincs...
Nekem szimpi a hely
Bár valszeg nem fogok tudni menni
Üdv:
BRUCE