Martens arra gondolt, ha rendel egy pólót, odaadod a pedált diszkont áron 1500ért. Tehát nyilván 3500ért a kettõt....
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Team Póló
Indította
Major
, 2001. november 13. 18:03
Írta 2001. december 03. - 23:30

Írta 2001. december 03. - 23:24

Írta 2001. december 03. - 23:08

Írta 2001. december 03. - 22:25

Az póló és a pedál is 2-2e FT!!!
A pólóból sajna nagyon nem tudok engedni, mert nekem is ennyire jön ki!!! :-[
A pedált majd megdumáljuk, de könnyebben engednék sz árból, ha több cuccot vinnél!!!! ;D ;D ;D
A pólóból sajna nagyon nem tudok engedni, mert nekem is ennyire jön ki!!! :-[
A pedált majd megdumáljuk, de könnyebben engednék sz árból, ha több cuccot vinnél!!!! ;D ;D ;D
Írta 2001. december 03. - 20:24

Major megegyezunk 1500ben a pedal árával és hozz egy polot is a ha találkozunk:) Monnyuk azert ird meg hogy mennyi:) De ne add hozzá az 500ast:P ;D
Írta 2001. december 03. - 20:09

ez egy nagyon ql ötlet, majd mindenki rányomja magának, mert nehogy mar szegenny Majort terheljuk vele:)
Írta 2001. december 03. - 19:58

Sajna már le van gyyártva ebbõl 50 DB és ezeket kén végre valahára eladnom!!!! :-[
Benne áll a lé!!!! Vigyétek!!!
Amíg ez el nem hogy, addig nem hiszem, hogy lesz NICK-es póló!!!!
Majd talán utána!!!
Benne áll a lé!!!! Vigyétek!!!
Amíg ez el nem hogy, addig nem hiszem, hogy lesz NICK-es póló!!!!
Majd talán utána!!!
Írta 2001. december 03. - 19:42

Még egy javaslat:
Olyat nem lehetne, hogy valami spec helyet csinálnánk a pólón ahova föl lehetne vésni az emberkék loginját? A könnyebb fölismerés végett... meg akkor olyan egyedivé válna az egés fíling...
persze ez csak egy 5let...
Olyat nem lehetne, hogy valami spec helyet csinálnánk a pólón ahova föl lehetne vésni az emberkék loginját? A könnyebb fölismerés végett... meg akkor olyan egyedivé válna az egés fíling...
persze ez csak egy 5let...
Írta 2001. december 03. - 18:37

Tessék megdícsérni, mert végre felraktam normális képeket a pólókról az 1. hozzászólásben!!!
A logóról remélem Csarkó kolléga tájékoztat majd mindenkit, bár a szavazás egyértelmû volt...........
VALAKI PÓLÓT ? ? ? ? ? ? ? ? ?
A logóról remélem Csarkó kolléga tájékoztat majd mindenkit, bár a szavazás egyértelmû volt...........
VALAKI PÓLÓT ? ? ? ? ? ? ? ? ?
Írta 2001. december 01. - 16:36

Írta 2001. november 20. - 20:27

Írta 2001. november 20. - 19:57

Major csak egy ötlet! Miért nem úgy oldjátok meg, hogy aki polót kér az csekken feladja neked a pénzt (postaköltséget is) te pedig utána (ha ismered akkor elõtte) elküldöd neki a polót? Akkor sokkal olcsóbb lesz! Legalábbis szerintem.
Írta 2001. november 20. - 19:12

Írta 2001. november 20. - 19:08

Nos, nekem lassan jöhet egy póló, mondjuk M-es. DE MI EZ A REKLÁM DOLOG? Szal, mivel lesz nekem jobb, ha van reklám rajt'? Mert ha mondjuk kapok 10%-ot bringaboltban, kedbvezményt, én szívesem hordom. Vagy ha csak annyi, hogy ráírják, hogy "HOPE" és ezért kapok tárcsát, tõlem az is lehet... ;D De komolyan, mi ez, mert végül is engem nem zavar, ha van rajta valami, ha az tényleges elõnyöket is ad... De ha csak valami nagyon csekélyéség, akkor inkább reklám nélkül...
Írta 2001. november 20. - 19:02

Akkor eddig:
6 NEM
2 Tarózkodás
0 Igen
Para:
Megkérdeztem, és azt mondtták majdnem egy ezres a póstaköltség az utánvét miadt, mert az nagyon megdrágukt!!! :-/ Akkor küldjem ? ? ? Nagyon szívesen odaadom személyesen is, akár ismerõsnak is aki erre jár, mert na a pósta nyerészkedjen rajtunk!!!!
Zöld:
Köszönöm az együttérzést!!! ;D
Végre valaki...........
Az biztos, hogy a találkozókra viszek párat, hátha valaki vesz!!!
6 NEM
2 Tarózkodás
0 Igen
Para:
Megkérdeztem, és azt mondtták majdnem egy ezres a póstaköltség az utánvét miadt, mert az nagyon megdrágukt!!! :-/ Akkor küldjem ? ? ? Nagyon szívesen odaadom személyesen is, akár ismerõsnak is aki erre jár, mert na a pósta nyerészkedjen rajtunk!!!!
Zöld:
Köszönöm az együttérzést!!! ;D
Végre valaki...........
Az biztos, hogy a találkozókra viszek párat, hátha valaki vesz!!!
Írta 2001. november 20. - 18:16

Üdv!
Nekem tök mindegy, hogy van-e rajta reklám vagy sem. A pár százalék kedvezmény meg gondolom nem igazán jelentõs. Vagy igen?(mert ha igen, akkor kellenek a reklámok!!! ;D ;D)
kislust
Nekem tök mindegy, hogy van-e rajta reklám vagy sem. A pár százalék kedvezmény meg gondolom nem igazán jelentõs. Vagy igen?(mert ha igen, akkor kellenek a reklámok!!! ;D ;D)
kislust
Írta 2001. november 20. - 11:49

Üdv!
Amikor okvetetlenkedni kezdtem akkor az azért volt mert egyelõre én nem szeretnék semmilyen reklámot a pólómon (+ 1 nem szavazat). Ha a BMFT hivatalossá válik akkor úgyis át kell gondolni az egészet!
FELHÍVÁS
Major kolléga volt az aki pénzt is idõt nem kímélve (de most komolyan) a Bükk Maratonra legyártatta nekünk a BMFT pólókat még van neki otthon jónéhány és pénze áll benne. Szal akinek van rá lehetõsége az vegyen tõle! Nekem már van!
Zöldfülü aki nem reklám ellenes csak.........
Amikor okvetetlenkedni kezdtem akkor az azért volt mert egyelõre én nem szeretnék semmilyen reklámot a pólómon (+ 1 nem szavazat). Ha a BMFT hivatalossá válik akkor úgyis át kell gondolni az egészet!
FELHÍVÁS
Major kolléga volt az aki pénzt is idõt nem kímélve (de most komolyan) a Bükk Maratonra legyártatta nekünk a BMFT pólókat még van neki otthon jónéhány és pénze áll benne. Szal akinek van rá lehetõsége az vegyen tõle! Nekem már van!
Zöldfülü aki nem reklám ellenes csak.........
Írta 2001. november 20. - 11:07

Hja!
Major!
Mi van a postai feladás kérdésével??
Megtudtad, hogy mi píz lenne?
csõváz és hátszél..
;D most kaptam egy marék Mindenízû Drazsét... pfööö-pfööö... persze, hogy rögtön a tormásat kaptam be...
most már tényleg muszály Joghurthoz nyúlnom... ;D Paraferee voltam
Major!
Mi van a postai feladás kérdésével??
Megtudtad, hogy mi píz lenne?
csõváz és hátszél..
;D most kaptam egy marék Mindenízû Drazsét... pfööö-pfööö... persze, hogy rögtön a tormásat kaptam be...

Írta 2001. november 20. - 09:13

Írta 2001. november 20. - 09:12

Hey!
Támogatom b úrfi hozzászólását...
Maradjunk csak meg egy ideig reklámfeliratok nélkül...
Csõváz és hátszél...
Esetleg egy Éljen Joghurt! feliratot... ;D Paraferee voltam
Támogatom b úrfi hozzászólását...
Maradjunk csak meg egy ideig reklámfeliratok nélkül...
Csõváz és hátszél...
Esetleg egy Éljen Joghurt! feliratot... ;D Paraferee voltam