Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

IV. BMFTeam Találkozó

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
548 hozzászólás a témában

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 hozzászólás
ruff megsem tud menni  :'( :-X
jo bulit !  ;)

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Lesz még idén jó idõ:
http://index.hu/poli.../bulvar/ido924/

Most már komolyan aggódhatunk a hétvégi idõjárás miatt, mindenki hozzon vízálló csomaqgolást!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
pixel> péntek-vasárnap?
yoci> ha te csak szombaton tudsz menni, akkor a haverjaid is? (mármint a +3 barom)

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Sajnos én sem tudok menni (én sajnálom). Az a probléma, hogy még mindig nem kerültem be a végleges helyemre a koliban és ebbe az épületbe nem tudtam elhozni a bicajt.

Október 21.-27. között lenne valakinek kedve a Mátrába jönni?

tamo

tamo

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
Hi ;D

Baliba >:(

Azaz érzésem,hogy direkt kerülõd a találkozást nehogy meg keljen mutatnod a fényképeket  8)és emeld személyeddel a társaság szinvonalát.
Nem baj. Jön még kutyára úthenger.

üdv:tamo

YOci

YOci

törzsvendég

• fórumtag
  • 545 hozzászólás
Üdv. kis fórumtársaim!

Sajna nekem is van egy nagy problémám,mégpedig olyan,hogy énsem tudok péntektõl-vasárnapig részt venni a party-n. :-[ :'(
Csak szombaton tudok menni reggeltõl estig.

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Ezennel jelentkezem a résztvevõk táborába :-)

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Te se...  :-[

Alig leszünk õsalapítók így a Talin!!!  :-/ Na mindegy!!!

Vgülis hnyan leszünk ? ? ?  ??? Számszerinte!!!

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 hozzászólás
Fájdalomtól megtört szívvel közlöm a leendõ résztvevõkkel és szervezõkkel, hogy nem tudok menni!

Mindenkinek jó szórakozást és kellemes idõtöltést továbbá nagyon jó idõt kívánok!

Üdv,
Baliba

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Itt egy kicsit jobb!!!  :)

http://www.fsz.bme.h...kep/b21_200.jpg

Ha a legaljára gördítitek ott van a "GYERMEKVÁROS" felirat!!! Na az az!!!  :D (Fel van tüntetve a fogas is szóval nem lesz nehéz odatalálni!!!  ;)

BoGar

BoGar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Én csináltam egy térképet. Ha valakinek jobb van, azzal cserélek.  ;D
Feltöltött kép

Megközelítés a jobb felsõ sarokban kicsiben látszó úton, mely a kisvasút mellett megy, majd át a síneken és követni a pirossal jelzett útvonalat.

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Aszt mondjék nem lesz meleg, de legelább nem fog nagyon esni!!!  ;) Aztn majd kiderül...

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
A számom 06209935779!!!

Az én felajánlásom az, hogy nagyon közel lakom, szóval ismerem az egész terepet!!! Ha bármi van hozzánk jöhet bárki!!! Van közel szervíz is (mai persze nyitva van hétvégén is!!!), közel van a János korház is, ha valaki nagyonbbat esnea kelleténél!!!

Tervezem, hogy csinálok egy  térképet is, hogy könnyebben ide teláljatok!!!

Nyugodtan zakalssatok!!!  ;)

Lassan megvan, hogy ki lesz ott végleesen!!!  :)

tamo

tamo

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
Hi ;D

Major 8)Hívj fel légyszíves vagy küld el tel.számod az egyeztetés miatt.köszi.

Mindenki 8)

Ma azaz 23-án hétfõn MINDENT LEFIXÁLTAM!!!
Pénteken 14-órától free a pálya  vasárnap kb:10-12-ig.

Figyelmesebben  olvassátok a topickot.Pontosan le van írva"ha valakinek bármiljlyen problémája van,szállítás,eljutás, eltévedés "akkor lehet zaklatni Major kollegát és engem is.

Valószínüleg többen leszünk autóval és így könnyen megy majd a szállítás.Bárhonnan bárhova bármikor bárkinek 8)

Akik vidékrõl jönnek vonattal és már tudják,hogy mikorhova azok írják meg.Közel azonos idõben érkezõket egy körfuvarral össze lehetne gyüjteni.

üdv:tamo       06-20/974-30-30

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Kislust: A Fogaskerekû kezdetnek jó... A tetejétõl emlékeim szerint ::) 5 perc aszfalton a Csillebérci "Úttörõ tábor". Szerintem megoldható, hogy rá telefonálsz valakire és az kigurul eléd.
(Én minden esetre akkor már ott lelszek. :))
:-* Era

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
huhh... de ez még mindig nem tutkó, addig még sok víz folyik le a Balatonon...

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
igen tamash 400forintos téma... én is csak szombaton leszek ergo a bográcsosról nem maradsz le :D

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Haller.

Továbbra is megyek, péntektül.  ;D Viszont vasárnap hajnalban lelépek. A szükséges monetáris ellenszolgáltatást természetesen biztosítom -- az igényeknek megfelelõen --, még ha nem is használom alvásra szombat éjjel a fekhelyet.

Viszek digitális fény-nyelõt, illetve PB-t ;), valamint Katargát.

AsztA

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Nem is annyira ajándék, inkább egy kis bágátell apróság. Egyébként jómagam is szombat délelõttõl szombat estig leszek a helyszínen.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
lehet, hogy megyek, de az gáz, ha csak pölö szombat reggeltõl szombat estig (10kor eljön az uccsó vonat a Nyugatiból) maradok csak? Ez a látogatójegyes 400 forintos témával mûködne? Melyik este van a Ras-féle bográcskaja? És marad akkorra Lens-féle sütimüti? (ugye marad?... mondom marad!!! MARAD!!!... á, már a Jedi erõ se hat... :( ) Jurusz mikor acc nekem ajándékot?(nanemmintha azért mennék... ááá), ja és Begbie is hozz nekem agyat. (no comment. ;D)

aki ezt végigolvassa, az nehogy azt gondolja, hogy Tam jön, beszedi mindenkitõl, amit hozott neki, majd távozik (feltehetõen a hungexpo irányába... de psssszt...)