Hi
HÚÚÚ öcsémapám!! Olyan buli volt ezen az estén vazze, hogy másnap két fejem volt, és a nagyobbik volt belül!

Nem is tudtam, hogy részegen ilyen bevállalósak vagyunk! Fogalmam se volt, hogy, ilyen ügyesen tudok lépcsõt ugrani! ??? Ja és Láttam LCS csávót esni!! ;DNa ez rendesen megnövelte az egómat, fel is mentem az emelkedõn, nekitekertem, és akkora pofást estem, hogy a DEORE elsõfék olajtartáj egyik csillagcsavarja a felismerhetetlenségig lekopott, úgyhogy azt nem tudom hogyan fogom kicsavarni, ha arra kerül a sor, de majd csak megoldom valahogy, de ezen kívül más sérülés nem eset a bicón, de rajtam annál inkább! >

Lettek igazi STIGMÁIM, és a mind a kétt térdem egy kicsit fájt másnapra, a fejemrõl már nem is szólva, nó és a csuklóm HIJJJ az nem mûködik rendesen de sebaj!

Ja egyébként mindenki tündéraranyos volt! Bekbievel egy ideig tartottam a lépést a vedelésben, de véredényem szerint õ nyert!Nekem túl kevés volt a végére a vér az alkoholomban! Sonka Zsuzscsinó azonnal meglepett a kis édi munkáskesztyüjével,ÓÓÓrjási sikert aratott! Vole a csöndes nyugis alkoholos arcát vette elõ, ellentétben velem aki egy kicsit állitólag a végére már ijesztõ formát öltöttem, de sebaj! A kis pocokarcúúfijúú! Egy kicsit gonosz volt úgy éjfél fele, mert még egészen tiszta állapotban egy rizsalasztival dobálta a már járni képtelen alkoholmámorban fetrengõ, botorkáló egyedeket, köztük engem is, de ezért szeretjük! Rave Ace-ról csak annyit hogy "JÓÓÓÓL SZÓÓÓÓL SZEKSZIII SZEXI SZEXIII!!!" Imádom! A barátosnõje is egy falattündérbogár. LCs a megfontolt kiakasztott gigás figurát ûzte egészen sokáig, meg is lepett, mert már vagy 5 éve ismerem, de ennyit még nem ivott egyszerre!

Kislust próbált befûzni egy kiscsajszit, több kevesebb, de inkább kevesebb sikerrel, de ezzel egy csomó vidám percet szerzett a csapatnak!

A többieket is nagyon szeretem, és ÉN IS SZERETNÉM MEGKÖSZÖNNI A SZERVEZÕKNEK A PARTIT, NAGGGGGYON KIRCSI VOLT! ;D
UI: Még akarok ilyet, sokat!