Ja, jol van. Meg is lepodtem. Mondjuk inkabb a valaszok sorrendjebol gondoltam. Findli utan irtam, aztan o irta ezt... szoval erted... :-/ :-/ :-/
Kicsit talan mar faradt vagyok...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

IV. BMFTeam Találkozó
Started by
zOrg
, 2002. July 23. 08:36
Posted 2002. September 30. - 21:41

Posted 2002. September 30. - 21:31

Posted 2002. September 30. - 21:20

Posted 2002. September 30. - 21:13

Posted 2002. September 30. - 20:55

Basszus, akkor ugy latszik tul hamar jottunk el sracok... :'( :'( :'( :'( :'(
Jok voltak??
`Keped van rola?` ;D ;D ;D
Jok voltak??
`Keped van rola?` ;D ;D ;D
Posted 2002. September 30. - 20:22

Mire netközelbe kerülök, és irhatnám a beszámolókat, addigra mindig mindent már el is meséltek...megint igy jártam. Az tény, hogy én leginkább moziztam az este folyamán...úgy látszik kezdek kiöregedni :'(
De meg kell állapitanom, hogy igen vicces társaság vagyunk:D:D
De meg kell állapitanom, hogy igen vicces társaság vagyunk:D:D
Posted 2002. September 30. - 20:13

Posted 2002. September 30. - 18:41

Posted 2002. September 30. - 17:55

hé srácok! Kihagytuk a leglényegesebb részt! A thaiföldi k*rvákat! emlékeztek? ;D ;D ;D a szõke volt a legjobb...

Posted 2002. September 30. - 17:49

Hi ;D
A következõre már el fognak engedni ??? ??? ???
Vasárnap tekertem egy kicsit cs.bérc mögött abban a k....a napsütésben.A bulin résztvevõk nagyon jó hangulatottttt csinált,mindenki jól érezte magát.ÚÚGYEEE 8) 8) 8)
üdv:tamo
A következõre már el fognak engedni ??? ??? ???
Vasárnap tekertem egy kicsit cs.bérc mögött abban a k....a napsütésben.A bulin résztvevõk nagyon jó hangulatottttt csinált,mindenki jól érezte magát.ÚÚGYEEE 8) 8) 8)
üdv:tamo
Posted 2002. September 30. - 12:29

Hát akkorjobbulást kívánok neked. remélem a következõpre el tudsz menni megmondjuk pénia szeretnék eljutni egy ilyen bulira, mert most sajna nem értem rá. kár... :-/
Posted 2002. September 30. - 10:31

Jó volt a buli megint.
Mondjuk a társaságot ismerve nem is feltételeztem mást.
Én sajna kimaradtam belõle (kis hõemelkedés, takonykór, levertség >
), mert mire összeszedtem magam, megsütöttem a pogit és elindultam, lefújták a bulit. Az az igazság, hogy kettõs érzés volt bennem, mentem is volna, meg húzott az ágyikó is.
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat és köszi a beszámolókat.
Üdv mindenkinek
Era

Én sajna kimaradtam belõle (kis hõemelkedés, takonykór, levertség >

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat és köszi a beszámolókat.
Üdv mindenkinek
Era
Posted 2002. September 30. - 10:07

A szuszpis fiúk azért jöttek le Fogassal mert nagyon készen voltak, vagy mert megijedtek egy kis esõtõl... Nem így ismerlek titeket srácok! Az arcukat meg el tudom képzelni :'( >
8) :-/ vmi ilyesmi keveréke..
Már csak Lcs beszámolóját olvasnám meg Findliét, hogy õ mit mozizott ott rajtunk. Sajna õ is beteget játszott (komolyba) és csak csöndes megfigyelõ tudott lenni.. vagy csöndesebbet, mint szokott

Már csak Lcs beszámolóját olvasnám meg Findliét, hogy õ mit mozizott ott rajtunk. Sajna õ is beteget játszott (komolyba) és csak csöndes megfigyelõ tudott lenni.. vagy csöndesebbet, mint szokott

Posted 2002. September 30. - 09:50

nahhh. Itten vagyok én is. Bár csak szombat délelõttõl koraestig voltunk, azért megérte. Látni az arcokat, a "foglalkoztatón" elvégzett külsérelmi nyomokat, a széttört üvegeket, a szétdobált székeket, a megmaradt 2 deci alkoholt... ;D Utólag kijelenthetõ, hogy a 4th official BMFT tali felét elmosta az esõ
. Bíztunk a szebb jövõben, de nem akart javulni, és így hazatéptünk mi is idõ elõtt. A következõt júniusban kellene szervezni. Mondjuk a Badacsonyba... (bor, Balcsi, nagyseggû német csajok... 8))
ja, majdnem kihagytam a special thanks rovatot:
° Lensinek a sütiért (tényleg bánhatja aki nem evett belõle)
° Jorusnak a samponért (kúúúúl)
° Begbinek az LX-ért (kösziiiii)
:-* :-* :-*

ja, majdnem kihagytam a special thanks rovatot:
° Lensinek a sütiért (tényleg bánhatja aki nem evett belõle)
° Jorusnak a samponért (kúúúúl)
° Begbinek az LX-ért (kösziiiii)
:-* :-* :-*
Posted 2002. September 30. - 09:30

Sziasztok... mi is csak rövid tiszteletünket tettük a rosszidõ és kezdõdõ nátha és egyéb jelek miatt de az látszott hogy nemgyenge volt a pénteki buláj...
minden elismerésem... ;D ;D ;D
aki pedig Vole, Lcs, Palmi és Sezlony arcát nem látta volna lefelé fogasozva, az elmaradt a szombat slusszpoénjáról
minden elismerésem... ;D ;D ;D
aki pedig Vole, Lcs, Palmi és Sezlony arcát nem látta volna lefelé fogasozva, az elmaradt a szombat slusszpoénjáról

Posted 2002. September 30. - 08:41

Jó buli volt.
Köszi Tamo+Major!!
kislust
UI:kiscsaj+baseball story: az alkohol kihozza belõlem az állatot... ;D
Köszi Tamo+Major!!
kislust
UI:kiscsaj+baseball story: az alkohol kihozza belõlem az állatot... ;D
Posted 2002. September 30. - 07:53

Tamo és Major!
Mi is köszönjük nektek a szervezést, és azt, hogy annyira a sziveteken viseltétek a talit. Örülök, hogy megúsztuk a fizetést annyival, amennyivel.
Részemrôl nem voltam most ott sokat a kiállitás miatt, de egy éjszakát azért ott töltöttem, és részt vettem egy kicsit a bulizásotokban is. Csak sajna kezdtem én is lebetegedni, igy már nem voltam elememben.
A szállás azért király volt. Arra kiváncsi lennék, hogy a társaságból ki zuhanyozott ott, mert szerintem senki.
Mellon: a képek királyak, a hangulatot megfogtad! (lécci rakd majd föl a versenyen készült képeket is!)
Mi is köszönjük nektek a szervezést, és azt, hogy annyira a sziveteken viseltétek a talit. Örülök, hogy megúsztuk a fizetést annyival, amennyivel.
Részemrôl nem voltam most ott sokat a kiállitás miatt, de egy éjszakát azért ott töltöttem, és részt vettem egy kicsit a bulizásotokban is. Csak sajna kezdtem én is lebetegedni, igy már nem voltam elememben.
A szállás azért király volt. Arra kiváncsi lennék, hogy a társaságból ki zuhanyozott ott, mert szerintem senki.
Mellon: a képek királyak, a hangulatot megfogtad! (lécci rakd majd föl a versenyen készült képeket is!)
Posted 2002. September 29. - 22:56

A római parti esetbõl tanulva szerencsére meg sem próbáltam bicajra ülni pénteken! 
Illetve, egy kicsit igen, sikerült is egybõl levernem a sípcsontomat a pedállal! ;D
Tényleg, a többiek, akik igérték, hogy jönnek az idõ miatt ennyire meggondolták magukat!
Szombat este végülis azért döntöttünk a hazamenetel mellett, mert legjobb esetben is kb 8an lettünk volna. Csakhogy egy kis negatívumot is említsek.

Illetve, egy kicsit igen, sikerült is egybõl levernem a sípcsontomat a pedállal! ;D
Tényleg, a többiek, akik igérték, hogy jönnek az idõ miatt ennyire meggondolták magukat!
Szombat este végülis azért döntöttünk a hazamenetel mellett, mert legjobb esetben is kb 8an lettünk volna. Csakhogy egy kis negatívumot is említsek.

Posted 2002. September 29. - 22:47

SEZLONY!!!!!!!
IMÁDLAK!!! Sszétkacagtam magam! Még sok ilyen beszámolót tõled!! Iszonyatos vagy.. Meg voltál...
Sszóval mikor megyünk partizni?
IMÁDLAK!!! Sszétkacagtam magam! Még sok ilyen beszámolót tõled!! Iszonyatos vagy.. Meg voltál...
Sszóval mikor megyünk partizni?
Posted 2002. September 29. - 22:46

Most is az asztal alatt vagyok, csak most a röhögéstõl! Ahogy nézem a képeket kezdenek eszembe jutni a dolgok. ;D
Kislust feldobta a hekit (mert ez a becses neve), és egy 2l kólásflakonnal el akarta ütni, mint egy bézbólos! Kicsúszott vas markából, egy hangyapöcsnyivel elhúzott Lcs sztárarca mellett, majd belecsapodótt a 3 centis üvegfalba sikeresen megrepesztve/kitörve azt.
Persze ezt csak mesélték, mert én nem emlékeztem, pedig biztos ott voltam valahol a közelben!
Még, meséljetek!!!
Kislust feldobta a hekit (mert ez a becses neve), és egy 2l kólásflakonnal el akarta ütni, mint egy bézbólos! Kicsúszott vas markából, egy hangyapöcsnyivel elhúzott Lcs sztárarca mellett, majd belecsapodótt a 3 centis üvegfalba sikeresen megrepesztve/kitörve azt.
Persze ezt csak mesélték, mert én nem emlékeztem, pedig biztos ott voltam valahol a közelben!

Még, meséljetek!!!