BRUCE: eldölni láccik, hogy a helyszín Csillibirc lesz, bár még sokan nem nyilatkoztak a témában.
De. Azt is hozzá kellene venni, hogy sokan vannak olyanok, akiknek a véleménye csak Szept 1.je után derülne ki, mivel csak suliban tudnak netezni. Nem biztos, hogy tiszta dolog öket kihagyni a döntésböl, bár tudom, hogy ugyis sokan lesznek, akiknek nem az lesz, amit szeretne. Nekem se. ( most mindenki sajnáljon, jó? :'( ) Részletkérdés. A lényeg az, hogy jó lenne, ha minél többen idelátogatnának, és elmondanák a frankót, hogy igazságos legyen a választás.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

IV. BMFTeam Találkozó
Indította
zOrg
, 2002. július 23. 08:36
Írta 2002. augusztus 09. - 17:13

Írta 2002. augusztus 09. - 17:12

Mikor van õszi szünet?
Ha süti tényleg csak 15 után van, akkor ne is gondolkozzunk a hamarabbi induláson..
(nyugi lens, Te jobban hiányoznál, mint a süti
)
Ha süti tényleg csak 15 után van, akkor ne is gondolkozzunk a hamarabbi induláson..

(nyugi lens, Te jobban hiányoznál, mint a süti

Írta 2002. augusztus 09. - 16:50

Írta 2002. augusztus 09. - 16:16

Írta 2002. augusztus 09. - 13:23

Hi ;D
Ezek szerint lensver szept.15-e után egy nagy autónyi finomabbnál finomabb sütivel jössz cs.bércre
úúgye így lessz :'(
üdv:tamo
Ezek szerint lensver szept.15-e után egy nagy autónyi finomabbnál finomabb sütivel jössz cs.bércre

úúgye így lessz :'(

Írta 2002. augusztus 09. - 08:55

Írta 2002. augusztus 09. - 00:46

Ha szept.15.-e után lenne a tali, akkor tudnék csinálni sütiket nektek (csokisat, marcipánosat...), mert elôbb sajna el leszek utazva.
Írta 2002. augusztus 08. - 22:39

Sziasztok!
Most jöttem meg a nyaralásból. Az én szavazatom Csillebérc, és akkor én is megyek! ;D
Most jöttem meg a nyaralásból. Az én szavazatom Csillebérc, és akkor én is megyek! ;D

Írta 2002. augusztus 08. - 18:02

igen csak visszaszrult a téma forgalma mostanában...
egyébként idõponttal kapcsolatban, én az õszi szündõt perferálom / már ha lesz ilyen / mert ha lesz akkor viszont egy csomó szombaton kell majd suliba mennünk, és az az egynapos tali nem fog összejönni ... de ez gondolom nem sokakkal van így ... viszont ha mindenki másnak mindegy akkor legyen így 8)
egyébként idõponttal kapcsolatban, én az õszi szündõt perferálom / már ha lesz ilyen / mert ha lesz akkor viszont egy csomó szombaton kell majd suliba mennünk, és az az egynapos tali nem fog összejönni ... de ez gondolom nem sokakkal van így ... viszont ha mindenki másnak mindegy akkor legyen így 8)
Írta 2002. augusztus 08. - 17:58

Írta 2002. augusztus 08. - 15:54

Akkor a hely el van döntve!!!!!!!? gondolom én!
De MIKOR LEGYEN??
Üdv,
Baliba
De MIKOR LEGYEN??
Üdv,
Baliba
Írta 2002. augusztus 07. - 18:08

Hi ;D
Szállításban tudok segíteni , fõleg Lens házi gyártású sütijére gondolok:mert,hogy biztosan nagyon finom lessz
Komolyra fordítva a szót:Nagy kombi autóm van, ha kell szállítani akkor nagyon szívesen segítek.
írjatok or hívjatok:06-20/974-30-30
Szállításban tudok segíteni , fõleg Lens házi gyártású sütijére gondolok:mert,hogy biztosan nagyon finom lessz

Komolyra fordítva a szót:Nagy kombi autóm van, ha kell szállítani akkor nagyon szívesen segítek.
írjatok or hívjatok:06-20/974-30-30
Írta 2002. augusztus 05. - 09:51

Csillebérc [X]
.
.
.
Nem kezdjük el számlálgatni a szavazatokat, más variáció már nem hiszem hogy felbukkan. :
.
.
.
Nem kezdjük el számlálgatni a szavazatokat, más variáció már nem hiszem hogy felbukkan. :

Írta 2002. augusztus 05. - 09:28

A közelben is vannak nagyszerû fürdési lehetôségek. Lásd a Diósárok utca, ahol ha föltekersz, kb. olyan eredményt érsz el, mintha tiz percig zuhiztál volna!
Írta 2002. augusztus 02. - 19:02

Mint már írtam volt, Csillebérc. Remélem azért nem haragszotok meg, ha hazaugrom majd fürdeni. :-[
Írta 2002. augusztus 02. - 17:18

Írta 2002. augusztus 02. - 16:35

Balibának igaza van. siránkozás off. :-X
És én kíváncsi vagyok kicsit a Csillebércre. Nagyon nem, de kicsit igen. Szal lehet, hogy tényleg megér egy próbálkozást.
Csillebérc [x]
És én kíváncsi vagyok kicsit a Csillebércre. Nagyon nem, de kicsit igen. Szal lehet, hogy tényleg megér egy próbálkozást.
Csillebérc [x]
Írta 2002. augusztus 02. - 15:42

Zöld, csak nem a (tavalyi) rossz élmények miatt ?
De azért! Rossz volt hallgatni meg olvasni az "élménybeszámolókat"! ;D ;D ;D
Írta 2002. augusztus 02. - 12:42

Hi!
Balibának adok igazat, már csak azért is, mert ha pl. egy versennnyel kötnénk össze a talit, egy nagy hangyabolyra fog hasonlítani a társaság, nem lesz meg a "bensõséges, csendes bulihangulat".
Nem beszélve a dh versenyekrõl, amit a tekerõmanók legfeljebb csak nézni tudnak, az se rossz, de én tekerni is szeretnék, nekem ez a lényeg.
Bruce:
a rövid bemutatkozásomat legkésõbb a talin megkapod. ;D
:-* Karen
Balibának adok igazat, már csak azért is, mert ha pl. egy versennnyel kötnénk össze a talit, egy nagy hangyabolyra fog hasonlítani a társaság, nem lesz meg a "bensõséges, csendes bulihangulat".
Nem beszélve a dh versenyekrõl, amit a tekerõmanók legfeljebb csak nézni tudnak, az se rossz, de én tekerni is szeretnék, nekem ez a lényeg.
Bruce:
a rövid bemutatkozásomat legkésõbb a talin megkapod. ;D
:-* Karen
Írta 2002. augusztus 02. - 00:53

Gyerekek!!
Be kéne fejezni a "Jajj, attól félek, hogy..." mondókákat mert akkor be is jön, amitõl félünk!
Legyen Csillebérc, próbáljuk ki, ha nem jött be, na bumm! Mit veszíthetünk????????
Szerintem semmit!
Aki haza akar menni, az hiába igérget itt bármit, az haza fog menni, aki meg nem, az nem!
(De bölcs voltam!)
Napközben úgyis együtt leszünk!
"Az okoskodás, a tett halála!"
Döntsünk, és ne síránkozzunk!
Olyan ez mint a szaknévsor - aki kimarad, az lemarad!
LEGYEN CSILLEBÉRC Baliba és Babyface részérõl!
Üdv,
Én
Be kéne fejezni a "Jajj, attól félek, hogy..." mondókákat mert akkor be is jön, amitõl félünk!
Legyen Csillebérc, próbáljuk ki, ha nem jött be, na bumm! Mit veszíthetünk????????
Szerintem semmit!
Aki haza akar menni, az hiába igérget itt bármit, az haza fog menni, aki meg nem, az nem!
(De bölcs voltam!)
Napközben úgyis együtt leszünk!
"Az okoskodás, a tett halála!"
Döntsünk, és ne síránkozzunk!
Olyan ez mint a szaknévsor - aki kimarad, az lemarad!
LEGYEN CSILLEBÉRC Baliba és Babyface részérõl!
Üdv,
Én