Örülök ha segítettem.soha jobbkor nem johetett volna ez az akcio!
koszonom a figyelmeztetest.
u.i.:ez minden lidl-ben elerheto?vagy szerencsejatek?
Úgy látom a KÖZPONTI RÉGIÓ-ban kapható, de nézd meg a www.lidl.hu oldalon pontosan.
Örülök ha segítettem.soha jobbkor nem johetett volna ez az akcio!
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
soha jobbkor nem johetett volna ez az akcio!
nezegettem toltoket az altalad javasolt alapfunkciokkal de mind dragabb volt mint ez.
ez meg meg plusz funkciokat is tartalmaz.
regi/hibas agyvaltokat veszek.

Lett, köszönöm a segítséget!kínai koppincs lámpához való pótakksit valaki nem tudna a 24h idejére kölcsönadni?
Okoskodok megint, de ezúttal kérdésem is lenne
Lehet itt , de lehet máshol olvastam róla, de én is a Sanyo eneloop akksikra szavazok a cerka akkuról van szó (AA). Abból is a fekete XXX modellre (nem kell semmi rosszra gondolni, úgyanúgy a gépbe kell dugni nem máshova). 2500mah modell de simán partiban volt a 2700-as GP akkukkal. A GP is gyárt azonban alacsony önkisülésût már ahogy írja Dög is. Recyko néven. Van ilyenem is, ez is hozza formáját. Ami a Lionos akkukat illeti, valóban ez a legjobb megoldás szerintem is: Gyorsan tölthetõ, sokáig bírja és kicsi könnyû cellákból áll. Két esetben sajnos viszont nagyon nem jó.
- Az egyik amikor az eszköz nem támogatja mert még régebbi))
- Ha olyan helyre mész ahol nincs konnektor (de mondjuk ceruzaelem kapható, pl utazás közben) mert cserével kiváltható a töltés. Persze egy jó napelem kombóval ez is kiküszöbölhetõ lenne.
A kérdésem viszont már jó régóta furdal.
Vannak jó régi GP AA akkujaim 2000mah felettiek, melyek jól szolgáltak de még nem érzem õket kidobhatónak. Fõleg hogy a sokat emlegetett sláger Voltcraft töltõ is pl. -igaz megszakításokkal- de fel tudja tölteni csutkára és még ki is lehet belõle szedni a felét legalább ha közben még áll is. Van viszont egy régebbi GP gyorstöltõm (450-el tölt) ami viszont pár másodperc után elkezd villogni jelezve hogy hibás az akku és ennyi. Ez is ilyen tervezett elavulás szindróma, vagy mi a magyarázata ennek? Biztos nagyon egyszerû csak épp akkor nem voltam benn kémia óránSzóval nagyon részletesen nyilván nem kell belemenni, de technikai részletei érdekelnének ennek, hogy pl elszennyezõdött a belseje de az egyik töltõ intelligensebb és figyelmen kívül hagyja, vagy több szempontot vizsgál, pl melegedés stb. Hogy lehetne mégis feltölteni õket a régi szutyok töltõvel?
Okoskodok megint, de ezúttal kérdésem is lenne
Lehet itt , de lehet máshol olvastam róla, de én is a Sanyo eneloop akksikra szavazok a cerka akkuról van szó (AA). Abból is a fekete XXX modellre (nem kell semmi rosszra gondolni, úgyanúgy a gépbe kell dugni nem máshova). 2500mah modell de simán partiban volt a 2700-as GP akkukkal. A GP is gyárt azonban alacsony önkisülésût már ahogy írja Dög is. Recyko néven. Van ilyenem is, ez is hozza formáját. Ami a Lionos akkukat illeti, valóban ez a legjobb megoldás szerintem is: Gyorsan tölthetõ, sokáig bírja és kicsi könnyû cellákból áll. Két esetben sajnos viszont nagyon nem jó.
- Az egyik amikor az eszköz nem támogatja mert még régebbi))
- Ha olyan helyre mész ahol nincs konnektor (de mondjuk ceruzaelem kapható, pl utazás közben) mert cserével kiváltható a töltés. Persze egy jó napelem kombóval ez is kiküszöbölhetõ lenne.
A kérdésem viszont már jó régóta furdal.
Vannak jó régi GP AA akkujaim 2000mah felettiek, melyek jól szolgáltak de még nem érzem õket kidobhatónak. Fõleg hogy a sokat emlegetett sláger Voltcraft töltõ is pl. -igaz megszakításokkal- de fel tudja tölteni csutkára és még ki is lehet belõle szedni a felét legalább ha közben még áll is. Van viszont egy régebbi GP gyorstöltõm (450-el tölt) ami viszont pár másodperc után elkezd villogni jelezve hogy hibás az akku és ennyi. Ez is ilyen tervezett elavulás szindróma, vagy mi a magyarázata ennek? Biztos nagyon egyszerû csak épp akkor nem voltam benn kémia óránSzóval nagyon részletesen nyilván nem kell belemenni, de technikai részletei érdekelnének ennek, hogy pl elszennyezõdött a belseje de az egyik töltõ intelligensebb és figyelmen kívül hagyja, vagy több szempontot vizsgál, pl melegedés stb. Hogy lehetne mégis feltölteni õket a régi szutyok töltõvel?
Csak olyant érdemes megvenni, ami töltésnél egyenként kontrollál minden cellát.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Épp arra gondoltam, hogy az adó oldalon csak eleinte a kontroll kedvéért rá lehetne tenni valami kis indikátor mûszert valami soros ellenállással, ami teljesen feltöltött akkunál végkitérés környékére megy ki. Be lehetne jelölni a merült állapotot is.egy benzines rc adojat es vevojet kellene ellatnia.
jo lenne ha birna es nem egyik percrol a masikra merulne le.
csunya lenne ha elszabadulna az auto olyan 40 nel.
Arra mindenképp nagyon figyelj, nehogy zárlatba kerülhessenek a cellák akár egyenként is bármelyik.Tudtok tanácsot adni, mire figyeljek? Van ezekben valami elektronika is?