Ilyenbõl (: GP 1500mAh NiMh AA akku Br. 420 Ft) veszek 20at, abból 10et-10et soroson és a két 10es csoportot párhuzamosan kötöm. Ebbõl lesz 3Ah 12Von 8400 Ftból összesen fél kiló

ha tudom, hogy bolond vagyok, akkor nem is vagyok bolond, igaz?

:mypage:
Tíz féle ember létezik a világon: egyik ismeri a kettes számrendszert, a másik nem.
áhá, szóval "izzót" lehet venni, csak elektronika kell hozzá, amit jó pénzért osztogatnaka hiden már sokat törtük a fejünket, de mindig az lett a vége, hogy nem jött össze a dolog mert nincs$.Egyebkent meg amit lor javasolt egy pár hónapja az az egyik legkorrektebb.Mégpedig venni egy hid izzót, és az elektronikát meg legyártani hozzá.Ez olyan 25be biztos hogy benne van,de akkor bizony közel autovilágítással mész
Tíz féle ember létezik a világon: egyik ismeri a kettes számrendszert, a másik nem.
NE ÍGY! NE ÍGY!
pontosan ez a gondom ...a kov gond
minden akksinak esik a fesz-e ahogy merul
és itt lukadtunk ki oda, ahonnan elkezdtük: bazi nehéz ólomakksimasik gond
nem mindegyik akksi szereti a gyors lemereitest (kapacitas/fel vett aram)
szóval szerinted csak liion/lipu jöhet szóbalion es lipo toltes tekinteteben ugyanaz
viszonylag buta tolto kell hozza
ebbol kihozni a 12V-t mar kicsit nagyobb gond ugyanis 3 keves 4 sok
(liion 3.6V lipo 3.7V)
liion lipo eseten lehetseges a parhuzamosan kotes mig ez a tobbinel nem ajanlott!!!
úgy, hogy nem kapcsolom össze? de végülis a megvalósítás tökminegy, a végeredmény a lényeg ... szóval 25e; gondolom liion sem olcsóbb, sõt~25eft-bol ki lehet hozni egy 12V 10Ah nimh akksit
mostansag
NE ÍGY! NE ÍGY!
8-9 ah-s nimh az már teljesen általános-olvass vissza pár oldalt,s akkor te is láthatsz
bélának 13,5ahs cucca van,az is valami nimh-s cumo,de majd jön lor s elmondja pontosabban...
NE ÍGY! NE ÍGY!
NE ÍGY! NE ÍGY!
NE ÍGY! NE ÍGY!
Szerinted ez az NP6-12 nem zselés? Na mindegy. És a zselésnek miért bonyolult a töltése? És miért lenne könnyebb? Az összes ólomaksi nehéz...
A NiCd és NiMH akkkutelepek könnyebbek, de azokat tényleg kicsit bonyolultabb tölteni (lehet õket nagyobb árammal tölteni, de azzal jobban kell vigyázni).
Szerinted ez az NP6-12 nem zselés? Na mindegy. És a zselésnek miért bonyolult a töltése? És miért lenne könnyebb? Az összes ólomaksi nehéz...Akkuk közül: meg ezt: NP6-12. [...] Gondolkoztam még zselésen, de azok nehezebbek, és jóval bonyolultabb a töltésük.
hááát.. könyörgöm, az áára, az ÁRRA!
Ha már az angolok is részletre adják...
Inkább építs egy 10W-os halogént a töredékéért.