1,8A kevés lesz
egy autós hûtõláda ~60W
P=U*I
60=12*I
I=5A
szal nem jó
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Látni & látszani!
Indította
YOci
, 2002. március 19. 18:02
Írta 2005. július 04. - 17:27
Írta 2005. július 04. - 17:06
36540 yenrõl 29800-ra van leárazva. szerintem egyértelmû.
vetztem ma akkutöltõt 3500-ér és 1,8A-ig tud töltõáramot produkálni és választható h 6V/12V.
adtak hozzá krokodilcsipeszt meg ilyen dugós prücköt. apám most azon agyalh lehet-e ezt autós hûtõládához használni mer akkor ezt is visszük nyaralni:D.
vetztem ma akkutöltõt 3500-ér és 1,8A-ig tud töltõáramot produkálni és választható h 6V/12V.
adtak hozzá krokodilcsipeszt meg ilyen dugós prücköt. apám most azon agyalh lehet-e ezt autós hûtõládához használni mer akkor ezt is visszük nyaralni:D.
Írta 2005. július 04. - 00:13
Azt hogy még csak az az USA-ban árulják abból tippeltem, hogy jelenleg a Cateye japán, német,francia stb. oldalán még nem szerepel a kínálatban.
Árat én sem olvastam....persze összerakosgatni biztos olcsóbb mint készen venni tõlük.
(Pinyó tavaly csinált is már valami hasonlót)
Árat én sem olvastam....persze összerakosgatni biztos olcsóbb mint készen venni tõlük.
(Pinyó tavaly csinált is már valami hasonlót)
Írta 2005. július 03. - 23:35
Ok, biztos rosszul fogalmaztam bocs, de engem nem az ara erdekelt elsosorban (csak megemlitettem hogy biztos draga lesz mint minden ujdonsag)
Mellesleg ebbol melyik a jen ,mer nekem nehez kitalalni
商品名 CATEYE HL-EL700RC 充電式ハイパワーLEDライト
価格 \36,540 → \29,800
Thx hogy rakerestel.
Ha majd elerheto lesz itthon, vagy legalabb a "kozelben", akkor tuti megnezem kozelebbrol is.
Mellesleg ebbol melyik a jen ,mer nekem nehez kitalalni
商品名 CATEYE HL-EL700RC 充電式ハイパワーLEDライト
価格 \36,540 → \29,800
Thx hogy rakerestel.
Ha majd elerheto lesz itthon, vagy legalabb a "kozelben", akkor tuti megnezem kozelebbrol is.
Írta 2005. július 03. - 23:13
ott van az ara jenben
csak ki kene nyitni a szemecsket!!!
csak ki kene nyitni a szemecsket!!!
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2005. július 03. - 23:03
Hat koszi, meg is neztem meg elotted nyomban, meg ugy altalaban is szoktam kuglizni. Csak az lenni kicsi baj hogy bar kedvelem az azsiaiakat, aze ennyire nem. Mega krixkrax fontokat se nagyon szeretem telepiteni, igy marad az izgalommal teli varakozas ))
Meg ezek a fellangolasok (remelem) elmulnak, ha nagyon kell uis belehet szerezni usabol is
Meg ezek a fellangolasok (remelem) elmulnak, ha nagyon kell uis belehet szerezni usabol is
Írta 2005. július 03. - 22:47
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2005. július 03. - 22:26
Na ez most felb*... felcsigazta az erdeklodesem )
Azt mondod csak az USA ban kar, bar lehet ugyis ko draga lesz. Pedig ahogy elnezem nincs tul nagy merete es energiaigenye a fenyteljesitemenyehez kepest. Szal ahogy itt valaki korabban irta tenyleg fejlodik ez a ledes technika ezerrel. Biztos vagyok benne hogy itt meg nincs megallo.... En akarnek ilyet, mert eleg bizalomgerjeszto az a race in the night Plusz meg egy fejlampa es tokely
Azt mondod csak az USA ban kar, bar lehet ugyis ko draga lesz. Pedig ahogy elnezem nincs tul nagy merete es energiaigenye a fenyteljesitemenyehez kepest. Szal ahogy itt valaki korabban irta tenyleg fejlodik ez a ledes technika ezerrel. Biztos vagyok benne hogy itt meg nincs megallo.... En akarnek ilyet, mert eleg bizalomgerjeszto az a race in the night Plusz meg egy fejlampa es tokely
Írta 2005. július 03. - 21:52
ja. de az a baj h nme lehet olyan lencsenyavalyát csiszolni házilag a LED elé.
Írta 2005. július 03. - 21:02
Csak érdekesség képpen a Cateye leújabb LED-es cucca.
http://www.cateye.co...Id=7&subCatId=1
Asszem egyenlõre csak azUSA-ban "osztogatják"
A Lupine õsszel jön ki valami hasonlóval.
Szvsz a halogénes cuccok után valami ilyet kéne eszkábálni....
http://www.cateye.co...Id=7&subCatId=1
Asszem egyenlõre csak azUSA-ban "osztogatják"
A Lupine õsszel jön ki valami hasonlóval.
Szvsz a halogénes cuccok után valami ilyet kéne eszkábálni....
Írta 2005. június 30. - 23:36
vett a rák fater megszerelt 2 olyan csatit amit z akku kapcsaira kell dugni. levágta az egyik oldalá a másikat kicsit meghajtogatta és kész is stabilan faszán áll rajta.
majd lehet kep foglalatot eccer ha el nem felejtem.
még aakkutöltõtkell venni vagy eszkábálni. az a PB nem tom hanyas IC-s az jó csak trafót kell szerezni vhonnan.220-ról 40-re alakítót. vagy keresni max 3000-ig.
na maj holnap.
golya el. jó8
majd lehet kep foglalatot eccer ha el nem felejtem.
még aakkutöltõtkell venni vagy eszkábálni. az a PB nem tom hanyas IC-s az jó csak trafót kell szerezni vhonnan.220-ról 40-re alakítót. vagy keresni max 3000-ig.
na maj holnap.
golya el. jó8
Írta 2005. június 30. - 23:27
nem is fog rajta megragadni cin hiszen acel tulaba van
vegyel hozza foglalatot
150ft kb 10cm-es drottal egyutt
vegyel hozza foglalatot
150ft kb 10cm-es drottal egyutt
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2005. június 30. - 23:20
kutyust nem zavarja miközbe fotografáltam akkor feküdt oda a kút mellé. szerintem is két kocsi bejáró között~13-15m minden láccik (uccailágítás is van). szerintem is kafa.
haver aszondja rá:"fasza honvéd cucca van a srácnak"
mihelyst látok valahol izzót 20° körül azonnal megveszem. még jó h nem forrasztva van az izzó hanem jószorosra eszkábált dugó van rajta. nme tuttam ráforrasztani a madzagot. nem ragadt meg rajta a cin! jó ez így. még akkukulacstartó kell + szellõzés oszt akkor übermegafasza.
haver aszondja rá:"fasza honvéd cucca van a srácnak"
mihelyst látok valahol izzót 20° körül azonnal megveszem. még jó h nem forrasztva van az izzó hanem jószorosra eszkábált dugó van rajta. nme tuttam ráforrasztani a madzagot. nem ragadt meg rajta a cin! jó ez így. még akkukulacstartó kell + szellõzés oszt akkor übermegafasza.
Írta 2005. június 30. - 23:16
szerintem zsir!
a kutyust nem szabad zavarni vele.
ugyis le fog esni a fesz ha terheled
mert annyira nem birja a nagy aramot leadni az olom akksi.
a kutyust nem szabad zavarni vele.
ugyis le fog esni a fesz ha terheled
mert annyira nem birja a nagy aramot leadni az olom akksi.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2005. június 30. - 22:54
http://kep.tar.hu/ho...jani/50088093#2
itt vannak új képek mûködés közben-rõl. még nincs szellõzõm.
de szerintem nme ez a max mer it 11,6 körül van az akksi és 1,59 körül vesz fel áramot.
itt vannak új képek mûködés közben-rõl. még nincs szellõzõm.
de szerintem nme ez a max mer it 11,6 körül van az akksi és 1,59 körül vesz fel áramot.
Írta 2005. június 30. - 20:11
Írta 2005. június 30. - 16:49
?
egy ernyot a ~akkora atmeroju csobol kell csinalni nem szivoszalbol.
egy ernyot a ~akkora atmeroju csobol kell csinalni nem szivoszalbol.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2005. június 30. - 16:38
az oké h te mit írtál csak honnan szedjek kb 1 centi átmérõjû PVC csövet.
mej buherálok vmi halott tollat.
mej buherálok vmi halott tollat.
Írta 2005. június 30. - 16:33
szerintem ertelmes amit irtam.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2005. június 30. - 16:02
micsinájjak a PVC csõvel? arra fater fúr 2 lukat de én a luk fölé akarok teni ilyen fedõ vackot alias légbeömlõ.