milyen najtrajder?
Lens fénykardja. Storm.
vendég_Charon_*

NE ÍGY! NE ÍGY!
vendég_Charon_*
NE ÍGY! NE ÍGY!
NE ÍGY! NE ÍGY!
Na igen, de ha 10 fokosban veszel 16000mcd-s ledet akkor ugyanaz 20 fokosban az 4000 mcd-s fényt adna. Vagyis csak azért erõsebb a fénye mert kisebb területet világítasz meg vele.Végülis nem mindegy hány fokos? A lámpámban minden LED elõtt lencse van.
Természetesen megkérdezem rendesen. Végülis nem mindegy hány fokos? A lámpámban minden LED elõtt lencse van.Csak nehogy kiszúrják a szemed valami 10 candelás 15 fokossal mert akkor csöbörbõl-vödörbe... meg ahol a part szakad..
Már nekem is adtak volna hasonlót itt is amikor úgy kértem, hogy a legerõsebb fényüt kérem.
Persze mielõtt megvettem volna még rákérdeztem, hogy akkor ez erõsebb mint a 16 candelás?
Aztán mondta, hogy mivel az kifogyott ezért most ez a legerõsebb és csak 10-es.
Mondanom sem kell, hogy nem vettem meg. Azóta pontosabban fogalmazok vásárlásnál.
De olyan is volt már, hogy minden paraméterét elmondtam és ki is fizeettem és kimentem a boltból. Akkor nézem, hogy a zacsira 10cd van ráírva. Persze gyorsan vissza fordultam. Aztán elnézéskérések közepette kicserélték arra amit kértem. (még jó, hogy rá volt írva..)
Egyébként itt lehet csak ennyiért kapni. Nem tudom merre laksz de vidéken kérdéses mit szereztek be és fõleg mennyiért. Általában ennek duplájáért mérik még itt is sok helyen a hasonló jobb hatásfokut, ha egyáltalán van ilyen fényü.
Csak nehogy kiszúrják a szemed valami 10 candelás 15 fokossal mert akkor csöbörbõl-vödörbe... meg ahol a part szakad.....Inkább megkérdezem nálunk alkatrészboltban.
Üdv!
Egy régebbi hsz.-ban olvastam, hogy egy Cateye 5 LED-es lámpában kicserélték a LED-eket. Milyen típusra érdemes és hol lehet beszerezni? Google-t használtam, de magyarországi honlapra nem nagyon adott találatot.
Kösz.
A weblap: http://www.elektrokontha.hu