Annak örülök, hogy végülis kedved szerint összejött, mert az a lényeg neked mire kell és melyik tetszik.köszi balu.
...
..még1x köszi

Használd egészséggel!
Annak örülök, hogy végülis kedved szerint összejött, mert az a lényeg neked mire kell és melyik tetszik.köszi balu.
...
..még1x köszi
Egy kicsit OFF a téma ezért elnézést kérünk.., de megpróbálok válaszolni.Gondolkodok egy macro körvaku helyettesítõ "állandó" fényforráson, amit ledekbõl kéne megcsinálni. A képen látszik elég rendesen, hogy az általad használt ledek elég hideg szúrós fényt adnak. A "szúrósságra" van/lehet megoldást találni, de a ledek között van más spektrumú is, hogy inkább a halogénhez közelebbi melegebb árnyalatokat hozza?
Mielõtt tovább olvastam volna már megfogalmazódott bennem, ha 4 elemes az új akkor érdemes..használt vagy használ valaki ilyet?..
..most akarom megvenni ..rögtön mehet a kormányra,
...eddig ilyet használtam: "HL-EL 200"
Sz.tem jóval nagyobb energiát hosszabb idõn keresztül tudsz a ledeknek biztosítani 4 AA-s elembõl...csak baromira nehéz a 4db AA elemtõl és löttyög rajta.eladom.
ez a kelliz 3 AAA ami könnyebb.
tapasztalatok?thx
Gondolkodok egy macro körvaku helyettesítõ "állandó" fényforráson, amit ledekbõl kéne megcsinálni. A képen látszik elég rendesen, hogy az általad használt ledek elég hideg szúrós fényt adnak. A "szúrósságra" van/lehet megoldást találni, de a ledek között van más spektrumú is, hogy inkább a halogénhez közelebbi melegebb árnyalatokat hozza?Persze ott lehet jelentõsége bármilyen fényforrásnak ahol fotózás vagy képalkotás a megvilágítás célja
mert minden fény a rá jellemzõ spektrum arányaival más-más hangulatuvá tehet egy látványt.
talaltam itt egy boltban ledet, az elado szerint 12000 mikrocandellas es 100 huf.
nem értek hozzá, vmi szaki hozzászól ?
Az ólom akkunál egy cella 2,4V feszültségnél van teljesen feltöltve úgy, hogyAkku 6Vos, 4,5Ah. van rajta egy ilyen táblázat:
Ez azt jelenti, hogy 7,2-7,5V ig töltsem? Ha meg nem használom, akkor 6,75-6,9V-ig?
NE ÍGY! NE ÍGY!