Lehet, hogy igazatok van, nem tudom, nem szoktam az árlistát figyelni.
Tegnap beszéltem telefonon Felcsuti Kornéllal a Chipcad-nél, és rendeltem tõle IC-ket 374110Ft-ért.
Mellékesen megkérdeztem a P4 árát, és azt mondta 990Ft.
Kérdeztem, ha legalább 50-et veszek akkor mennyi, erre azt mondta, hogy akkor le tud menni 950re.
Ha tévedett, akkor én is.
Ez van.
A zselés akku amit említettem 12V / 1,2 Ah-s, 560gr. és a Kontel kft-nél kapható, ahol tavaly kb. 16000000Ft-t költöttem el.
(Jól látod, 16 millió.)
Egyéb kérdés?
Megnyugtatok mindenkit, nem kötelezõ a projectbe beszállni, ha már egyáltalán lesz.
Csak azért gondoltam ilyet szervezni, mert a barátaim is szeretnének olyan
lámpát amilyet magamnak csináltam. Gondoltam, akkor már érdemes 6-8 helyett kicsit
többet csinálni, mert mindenki jobban jár.
Mondtam, hogy ha neked ennyiért adják akkor se gond:-)
De egy mezei user mint pl balu nem számolhat olyan árral amit 16milla elköltése után ajánlanak! Mellesleg meg a csipkednél azt hittem azért van megadva a mennyiség függõ ár mert az annyi és kész, de ha neked 50db ra olcsóbb árat mondtak mint az 500db os áruk akkor be is kell vasalni rajtuk!:-)Mellesleg gondolom neked akkor is netto árat mondtak, mi meg ugye bruttóban számoltunk.
Egyébként szerintem az 1.2Ah-ás akku az édes kevés ha azt C/2-õn használod akkor az már közel se ad le ennyit és akkor még nem túlhajtva használtad a ledeket és jó ha bírja 1 órát... szerintem 2.5Ah feletti akkupackal érdemes számolni.A súlya miatt viszont akkor már inkább NiMH cellák vagy Li-ion kellene, tudom az drágább de hát az ólomakku meg nehéz.
És a projectet változatlanul jó ötletnek tartom!:-)
Valeria Victrix:
Nem ülök háttal a monitornak, de attól még hogy valaki mûszergyátással foglalkozik nem biztos hogy Magyarország minden forgalmazójánál elkölt annyit hogy az általuk meghirdetett nagymennyiségre vonatkozó árnál is olcsóbban juthat hozzá az alkatrészekhez kis mennyiség esetén is!
Ezért írtam hogy ha õ ennyiért be tudja szerezni akkor, nem szóltam, nem pedig kötekedésbõl!
Egyébként meg csak annyira okoskodom lépcsõházi módon hogy összeraktam már egy két ilyen lámpát és véletlen pont elektronikai diszribució területén dolgozom! Ezért is mondtam még a 24h-s topicban hogy szívesen beszállnék a projectbe!:-)