Jelentkezz be Regisztrálj

Látni & látszani!
Írta 2009. december 02. - 12:53

Töltõáram ceruzaakkunál: 250 mA
Töltõáram mikoakkunál 250 mA
Ezzel akkor max 250mA-es akkukat tudok tölteni vagy lehet nagyobbat is csak több idõ mire feltölti?
2700 mAh AA meg 900 mAh AAA akkuim vannak, ezekhez keresek olcsó töltõt ami egyenként tölt(nem párosával).
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2009. november 30. - 03:03

Szállításnál nem a DX-en látható shipped státusz idõpontja a mérvadó, mert ekkor még csak egy logisztikai központba kerül át a cucc, ahol miután regisztrálták a DX-által megadott tracking numbert, tudod majd nyomon tudod követni. Ilyenkor én csak annyit szoktam megnézni, hogy mikor hagyta el a csomag Hong Kongot:
/The item (Tracking Number) was posted on 26-Nov-2009 and is being processed for delivery to the addressee./
Az itt szereplõ dátumtól nekem 1hét-10nap alatt mindig megérkezett a csomag.
Írta 2009. november 29. - 16:45

AZ vajon miért van, hogy a megrendelés számomat megadom, ami nem 9 jegyû, hanem 8, de a Hongkong postnál beírom a referencia számhoz és azt mondja, hogy nem jó.
Várj hétfõig, akkor majd jó lesz... ugyanis ott sem dolgoznak a hétvégén.
Nekem ugyanez volt a múlthét végén, hétfõre jó lett...
Írta 2009. november 29. - 13:24

AZ vajon miért van, hogy a megrendelés számomat megadom, ami nem 9 jegyû, hanem 8, de a Hongkong postnál beírom a referencia számhoz és azt mondja, hogy nem jó.Amargo, ne aggódj, én október 31.-én rendeltem meg, és még nem jött meg, 27.-én hagyta el a pakk Hong-Kong-ot a fáma szerint.
Mondjuk én írtam neki, amikor egy határidõ letelt.....
Üdv!
Írta 2009. november 29. - 09:47

Mondjuk én írtam neki, amikor egy határidõ letelt.....
Üdv!
Írta 2009. november 29. - 08:44

Írta 2009. november 29. - 07:41

Akkor én szerencsésebb vagyok, jobban rámragyogtak a felkelõ nap sugarai, 3 napi "waiting for supplier" státuszból már át is kerültem "packaging" státuszba. :-)
Your order goes through several steps before reaching your door. Here are those steps:
Step 1 (1-3 days): Products are collected from our suppliers.
Step 2 (<1 day): Order waits to get packaged.
Step 3 (1 day): Order is packaged.
Step 4 (10-13 days): Order is enroute via Hong Kong Post.
Overall Delivery Time: 12 to 17 days.
És ha gonosz akarnék lenni:
Step 5: The package arrives to the Hungarian border within a week but the delivery to Budapest takes one more month :-)
Éjjel átkerültem Shipped-be

Írta 2009. november 28. - 13:00

Maga a rendeléssel nincs semmi gond, csak a küldés, 1 hét alatt jutottak el a csomagolásig
és még nem adták fel. Noha jó áron vannak a cuccok és rá is ér.
Akkor én szerencsésebb vagyok, jobban rámragyogtak a felkelõ nap sugarai, 3 napi "waiting for supplier" státuszból már át is kerültem "packaging" státuszba. :-)
Your order goes through several steps before reaching your door. Here are those steps:
Step 1 (1-3 days): Products are collected from our suppliers.
Step 2 (<1 day): Order waits to get packaged.
Step 3 (1 day): Order is packaged.
Step 4 (10-13 days): Order is enroute via Hong Kong Post.
Overall Delivery Time: 12 to 17 days.
És ha gonosz akarnék lenni:
Step 5: The package arrives to the Hungarian border within a week but the delivery to Budapest takes one more month :-)
Írta 2009. november 28. - 09:50

Valaki nem rendel a dealextremrõl mostanság?
Szia, múlt héten rendeltem meg a 900 SSC7-es lámpát, bár én az 5-mode-t rendeltem. http://www.dealextre...ls.dx/sku.30864
Maga a rendeléssel nincs semmi gond, csak a küldés, 1 hét alatt jutottak el a csomagolásig

Írta 2009. november 28. - 09:13

Írta 2009. november 27. - 22:20

Röviden tömören
engem is érdekelne. Én is most tervezek rendelni.
Igazából a lényegesebb része az az hogy csinálj egy PayPal számlát amivel egyszerûen és a költségeket minimalizálva ki tudod fizetni a ferdeszemûeket

http://www.ingyen-ta...l/regisztracio/
Itt nagyon jól le van írva minden lépésrõl-lépésre.
(Én az "egyenleg-feltöltõs" módszert választottam, nekem az gazdaságosabb.)
Utána regisztrálnod kell a www.dealextreme.com -on,
errõl sok mindent nem lehet írni, értelemszerûen ki kell tölteni a regisztrációs ûrlapot és hussss! már rendelheted is a cumót! :-)
Írta 2009. november 27. - 19:23

Szia!
Én pár napja adtam le az elsõ rendelésemet és fogok majd a jövõben is rendelni.
Ha parázol a regisztrációtól vagy a fizetéstõl akkor szívesen leírom röviden/tömören a menetét. Hót egyszerû minden, és semmi lényeges plusz költség nincs...
Röviden tömören

Írta 2009. november 27. - 13:40

Valaki nem rendel a dealextremrõl mostanság?
Szia!
Én pár napja adtam le az elsõ rendelésemet és fogok majd a jövõben is rendelni.
Ha parázol a regisztrációtól vagy a fizetéstõl akkor szívesen leírom röviden/tömören a menetét. Hót egyszerû minden, és semmi lényeges plusz költség nincs

Amúgy a sokat emlegetett ssc p7-es lámpának van már egy pár dollárral drágább verziója is, ahhoz adnak már fejpántot is.

Üdv
helyzetjelentés.
megcsináltam az elsõt is. elsõre jó beszopatott, mert valamiért fordítva van az anód-katód dolog. fordítva kellett berakni a zöldhöz képest az uj ledeket. persze csak azután vettem észre miután beforrasztottam. de über lett! 2-3x fényesebb mint a gyári
köszi a segítséget mindenkinek!
Szia!
Örülök hogy jó lett, használd egészséggel!
(Engem pár hete SMD-LED-ek szopattak be, beforrasztottam 6 darabot rajz szerint, majd fordíthattam meg mindet... :-s )
Üdv
Írta 2009. november 24. - 22:13

kifizet
vár (sokat)
örül, amikor megérkezik, mégjobban örül, ha sötétedik:)
Írta 2009. november 24. - 19:02

...az enyèm eredeti ès egyforma gyorsan melegszik a 2 làmpa..
Na nekem ez kicsit zavaros mi melegszik hogyan? :wtf:
Esetleg néhány képet nem dobnál fel róla mûködés közben?
A várakozási idõ meg nem sokat számít 10 fok alatt nem nagyon tekerek
és olyn "jó" idõ meg már nem nagyon van, meg hát Hong Kongba
rakják postára azért ilyen lassú viszont így maradhat olcsó.
Írta 2009. november 24. - 16:44

megcsináltam az elsõt is. elsõre jó beszopatott, mert valamiért fordítva van az anód-katód dolog. fordítva kellett berakni a zöldhöz képest az uj ledeket. persze csak azután vettem észre miután beforrasztottam. de über lett! 2-3x fényesebb mint a gyári

köszi a segítséget mindenkinek!
Írta 2009. november 24. - 00:23

Nem sok hasznát láttam a nagy fényerõnek, visszatükrözõdött a szemembe, elvakított egy kicsit (fejre szerelve).
És itt a nagy kérdés is: hogyan lehet tompítani a nagy fényerõt, hogy ne okozzak kellemetlenséget a a szembejövõnek? Az autósokat utálom sötétben, még tompítottal is elvakítanak, rohadjanak meg, de akkor sem akarom viszonozni ezt a szívességet.
Mellesleg ez a dealextreme-s lámpa 100%-ra úgy néz ki mint a lupne tesla 4 és az 100 rugó.
Írta 2009. november 24. - 00:22

Írta 2009. november 23. - 22:52

Nekem a DealExtremtöl van ez
http://www.dealextre...ls.dx/sku.29489
(van egy kormány verzió is)
5 hét várakozás után megérkezett.(vám nélkül)
Kitünö, krva jó lámpa. Egy baj van vele...
Nightride elveszti az értelmét![]()
A kormányon van és a bukón egy 1,5W LED, amit csak kanyaros DHn kapcsolok hozzá.
Minden garast megér a DX lámpa.
Én is gondolkozom 1 ilyenen. Sokat írnak róla neten jót is rosszat is.
Valaki rendelt 3 mat 2-t kapot csak meg eddig abból 1 gyári hibás szóval...
Amúgy jelzi vmi töltésnél, hogy nem töltöd túl az akkut?
Mennyire jött ki szállítással mire ideért a lámpa?
Írta 2009. november 23. - 22:20