Köszönöm szépen mindegyikőtöknek a választ! Elgondolkodom rajta.
Az Aldis lámpa jól hangzik. Csak ritkán járok az Aldiban, és az Aldi honlapján nem találtam róla semmit.
Az Aldiban csak egy szóbajöhető lámpa van 4 ezer körüli áron? Nem fogom eltéveszteni?
Elgondolkodtam a két lámpás megoldáson. Arra gondoltam, hogy talán az általam már linkelt S2+ os lámpa https://www.fasttech...0002364/1840100
jó lenne közelre, lefordítva közepes vagy kisebb fényerőn és az általatok említett Aldis lámpa meg távolra.
Végül is az autónak is 2 lámpája van: távolsági, tompított ha a ködlámpát nem veszem ide.
Nem értem, hogy a nagy okos tervezők miért nem tesznek igazi erős fényű ledet ezekbe a bringalámpákba, és fényerősséget lehetne állítani. Persze nem horror áron.
Aldis lámpa beépített akkujáról lehet tudni valamit? (pl. hogy szabvány ceruza, vagy 18650-es vagy más?
Tekergek:
A teljes fényerőt („996 Lumen”) a legritkább esetében használnám, de olyankor nem lenne szemben forgalom.
Eddie1978:
kínai négy ledes fotonágyú brutális lehet. Olyat nem vennék, mert hamar merül és forgalomban tényleg nem lehet használni. 12 ezret meg sajnálnék kiadni egy bringalámpáért.
Balu1:
Az utolsóként beszúrt képeden a fekete lámpa a Lidl-es lámpa amit ajánlanál?
Nekem vannak bőven minőségi (laptopból bontott) 18650-es celláim. Szóval az akku nem gond.
Kézilámpának+tartalék lámpának megvenném az általam linkelt S2+ -ost.
Színhőmérsékletre lenne ötleted?
Írtad korábban, hogy neutrál színűt javasolsz.
5B színhőmérsékletűt vegyem? (Neutrálból az az egyetlen abban a netes boltban.)
A 4C kissé átmegy hidegbe, és attól félek, a 7A már túl sárgás lenne.
Off:
A galambocskád nagyon édes. Nagyon jó dolga van. Remélem azért szokott repkedni néha a nagy kényelem mellett.
Edited by energy, 2016. October 12. - 02:00.