Sziasztok!
Bocs, de nem tudtam korábban írni.
Kibontottam, ilyen az aldis első és hátsó lámpa:

Első lámpa adatlapja:

Ennek az adatlapja csak rá van ragasztva. Látszik, hogy a Tiéd kivitelezése ebből a szempontból is jobb.
A Te lámpád 1300 mAh-ás az enyém csak 1050-es. Viszont a Tiéd csak 1 wattos, az enyém 1.4 wattos. Ebben az enyém jobb.
Érdekes.
Mostanság látott valaki a Lidl-ben ilyesféle lámpát?
Szóval akkor ugye erről a lámpád írtál?:

Az én aldisom, aminek a fotóját csatoltam nem két élesen elkülönülő négyzetet vetít előre, hanem egy vízszintesen fekvő téglalapot. És elég messzire.
Sajnos a vetítési képről fotót még nem tudok csatolni. Bringán még nem próbáltam, csak kézilámpaként futáshoz. Jó volt. Sokáig bírja az akku. Örvendetes, hogy tényleg nem zavarta a szembejövő forgalmat, ellentétben a T6-os ledes fejlámpámmal. Összességében elégedett vagyok vele. Bár a fénye elég hideg, ennek az előnyei is megvannak.
Nekem a nagy u-laktom miatt nem nagyon férne fel váztáska, de nem probléma, mert a legritkább esetben bringázok annyit, hogy ez lemerülne - majd még kitalálok rá valamit.
Az említett aldis hátsónak is elég jó a fénye, és ami a lényeg, hogy jól szórt, minden irányba, szórása hasonlatos egy hagyományos izzóéhoz. Csak folyamatosan világít, villogó funkció nincs. Viszont 4 kisceruzaelem kell bele. 6 voltos és 0.5 wattos.
1.2 voltos mini ceruzaakkukkal próbáltam. Vajon az 1.2 voltos ceruzaakkukkal kisebb a fényerő, mint az 1.5 voltos elemekkel?
Összehasonlítva a régi Cateye hátsó lámpámat ezzel az új aldissal:
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
A Cateye-nek szerintem tetszetősebb a külleme, viszont csak kis területen jó erős, a ledek kevésbé terítenek.
Hogyhogy nem mindegyik Powerbank működik jól együtt vele?
Én ilyen Powerbankot rendeltem 4 éve az eBayről:
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Kb. 5500 forintba került akkor, ténylegesen eredetileg 8-9000 mAh lehet.
Már eléggé gyengélkedik, nagyon hamar lemerül és nagyon hamar felöltődik, nem tudom mi lehet a baja, de az előbb szétbontottam és 5 db. 18650-es akku van benne összeforrasztva.
Jó néz ki a Powerbankod, lehet én is veszek egy olyasmit. Bár én fehéret nem vennék. 
De szerintem drága. Külföldről kéne rendelni, valami megbízható eladótól. Ha valakinek van ötlete, pontosan honnan, kitől kéne, szívesen veszem.
Edited by energy, 2016. October 31. - 02:09.