Másfél led
Az nem jó mert a félbevágott már nem világít, szoval akkor 1 kell csak bele
Jah, igazad van...
Harom fel ledet kernek Pinyo!
Te Mekkelek!
Másfél led
Az nem jó mert a félbevágott már nem világít, szoval akkor 1 kell csak bele
A Wilma-ban lévõ 4 darab ledet (K2 típus) most már másfél-két leddel meg lehetne oldani.
ez most valóban 829 dollár,vagy csak elírták,és 82.90-re gondoltak?:confused: (Bár az is rohadt sok)
829 dollárér már disco-fényt viszek magammal bazz!!:mad:
NE ÍGY! NE ÍGY!
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Nuhh, ma tekertem egy jot este...
egy ket foto az uj mecsesrol...
EZ AZ ALAPALLAPOT
ALACSONY FOKOZAT, AMIT ECONAK BECEZ A GYARTO...
ES A CSUUUUUUCS
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
NE ÍGY! NE ÍGY!
Az a H.I.D 15W kb 60-70W halogénnak felelne meg fényben, azt meg nem lehet bírni akkuval.találtam 12v 5ah akksit is, ha jól számolom az egy 20w-os izzóval 3 órát elvan..
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Egy H.I.D. nem is lehet rossz!Biztos szar volt a film a digit gepembe...
Mindenesetre kurva jo.. es ezt en tudom!
RAUH-Welt
B E G R I F F
..mint minden led. Kisebb áramon jól világít de minél jobban hajtjukA K2 extrém áramokon (1000-1500 mA) kezdett nagyon gyengén világítani.
A következõ címen található a forgalmazó: http://www.chipcad.hu
Ez háromszor-négyszer erõsebb fényü mint a "luxeon K2", azonos fogyasztás mellett,
A luxeon K2 alig erõsebb valamivel a halogénnél, azt nem érdemes..A barkácsolással nem lehet gond azt megoldom, de hogy mik kellenek hozzá az már más kérdés. Ebben kérnék akkor egy kis segítséget, ha lehet. Szétnéztem a http://www.luxeon.hu oldalon. Ott találtam minden féle jóságot csak nem tom nekünk mi a megfelelõ. Gonolom valami Luxeon K2 emiter kéne meg vannak
...
350mA fehér led van gondolom ahhoz kéne foglalat optika meg miegymás. De milyen szögû átmérõjû hány ledes legyen mennyi az elég és a többi...