mert õ úgyis lát, annyi fény mindíg van.
Az ilyen "szerv donor" karakterü ember hozzászólásáról jutott eszembe, hogy érdemes lenne ide
betenni azt a cikket amit a metró újságban láttam, onnan fotóztam ki.
Közben próbálgattam. Ha fölé teszem, végülis rá megy és kivetíti a fényét de elég gyengén.A Luxxeonok optikája gondolom nem jo a Creek-hez. Miért nem, s miben különbözik?
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Azt kifelejtettem hogy felhasznált wattokra átszámolva.Kis áramu üzemben több mint háromszoros a hatásfok.
3W-al meghajtva viszont kevesebb mint háromszoros, v. több mint kétszeres.
1 Wattról 80 lumen, 3 Wattról 60 lumen a fénye.
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Ezekbõl kb. mennyi darab kell hogy rendes fényt adjon?
Szerintem érdemes lenne haladni a technikával.halogén párti vagyok.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Már átépítettem régebben 3-ast 9 ledesre. Igaz a ledeket elég szellõsen raktam.... A cateyeom is kb. ekkora és csak 3 led van benne.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Abból 4db-ról már gyönyörûen mehet néhány cree-e jókora fénnyel.
Nekem is olyan van. Abban minden cellát külön áramkör felügyel.Hát ez érdekes, azért ezt illene odaírni szerintem.
Nekem ilyen van és szoktam vele hármat tölteni, mert pl. a cateye villogómba 3 kell.
Az nálam is hasonlóan hosszu idõ.arra azért felhívnám a figyelmet hogy a 2700 mAh-s aksik töltési ideje min. 16-17 óra!!
Na pont ilyen dizájnba rakom bele az új Cree-e ledeket.Én LED LENSERT használok ...
ilyen:http://www.zweibrued...bikerpower.html

A csökkenõ tápfesz hatására a fogyasztás is egyre kisebb lesz...nem érted a problémám..
majdnem lemerült akksikkal komolyan csökken a fényerõ..
(nálam a 850es akksik nem 2órát bírnak a lámpában)(igen, többet)
ÓóÓlom?? Használj 8A/h-s góliát aksit...még mindig nem tettem le a "házi" lámpa gondolatáról..
csak ne lenne olyan nehéz az ólom akksi..
ez szép elmélet, de van egy olyan gonosz tulajdonságuk ezeknek, hogy ha elkezd merülni halványul a fííny a sötétségbe.
így már féluton tölteném az akksit..
namost 2*3db akksit pont ugyanannyira lemeríteni..
Az aránylag kisméretû lámpákba 3db AAA elem kell.
Veszel 6db akkusat párba is tudod tölteni és van tartalékod.
Igen, errõl itt már korábban is esett szó.
Valaki nárom ceruza akkut akart volna tölteni de ilyen töltöje volt neki is.