Aksitartóm:

Szerintem luxeonnal ne fáradj kerékpár lámpát építeni, inkább egybõl tedd a mosogató fölé.Jelenleg két háromwattos halogén van elöl 2*6V=12V
Elnézést ha beleszólok, inkább csak tanács, oda sárga lenne való...két fehér 5mm-es led a kormány két végében oldalirányban,
majd meglátod mekkora hatalmas a különbség fényerõben.A halogéneket akarom lecserélni ledekre, a tompított fény ugyanazok adnák, csak tizedakkora árammal és fényerõvel.
Ha nem akarsz fölöslegesen dolgozni akkor .. mint az elején írtam, alu lapra szereld a mosogató fölé, jobban járnál.Már beszereztem 3db 3 wattos Luxeon-t, de most láttam a neten a Cree ledek paramétereit, amik jobbanak tûnnek és az áruk is jóval kedvezõbb. Már mindegy, ha már megvannak a Luxeonok, azokkal csinálom meg, késõbb kipróbálom a Cree-t is. Ha tényleg jobb, akkor csere, a Luxeonok meg mennek a mosogató fölé neon helyett.
Ebben maximálisan egyetértek veled.A fentiekbõl kitûnik, én inkább a csináld magad mozgalom híve vagyok, a gyári megoldásokat gagyinak vagy túl drágának találom rendszerint.
Kössz.Balu1!
Jól világítanak a LEDjeid? Melegedés?
Sz'tem az alu rúdlámpa tokja elég jól megfelel 7-800mA-ig hûtésnek.Fejlámpa:
Balu, kérnék tõled tanácsot. Összetört a fejlámpám, így kéne valami új. Arra gondoltam, hogy 1 db Cree menne párszáz mA áramon. Csak nem tudom, milyen tokozásban és rögzítéssel rakhatnám rá a sisakomra.
Arról a rikító szinü mellényrõl nekem mindíg a kukások jutnak eszembe.:wtf:...megvakul, ha autóba ül.
Na, az ilyen esetben szerintem se ér semmit a mellény.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Jól néz ki! 3 led? Ha jól értelmeztem amit írtatok akkor ennek kb akkor fénye van mint egy HID-nek.Az új Cree ledekbõl csinált 1 lámpát NémoZoli
Íme itt az elsõ példány :
http://forum.index.h...22290&t=9006401
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
...ez meg egy nagy baromság.
1) Elõre nem létfontosságú a pilács, csak hátulra. (Persze, nem árt...) Aki azt írta h úgyis van világítás, az nyilván erre gondolt.
igazabol az en savomban velem szemben senkinek semmi dolga!
amugy nemtom ti hogy latjatok de az autosok valahogy a jogsival a kezukben megvakulnak
olyan alapveto dolgokat nem latnak, hogy az vmi felelmetes!
bérmunkával nem ér!
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"