..felvetettem, hogy ha esetleg valaki vállalkozna rá, akkor nekem az is megfelelõ alternatíva lenne, ha valaki kicserélné a lámpámban a ledet.
Ez elkerülte a fgyelmem. Milyen lámpád van?
Lehet itt ijesztgetni a negyedmilliós lámpával, de szerintem aki ennyiért vesz lámpát, az olyan bolond, hogy éppencsaknem forog. Viszont ha szavaidat jól értem, arra próbálsz utalni, hogy aki nem mûszaki beállítottságú, és nincs negyedmillája, se ideje, hogy megtanuljon kapcsolási rajzokat olvasni, forrasztani, és beszerezni a szükséges alkatrészeket, közben megtanulni, hogy lehetõleg semmivel ne vágják át, az ne is lásson.
X.
Na nem, ez meg sm fordult a fejemben. Látszik, hogy nem ismersz.
Ez engem egy mindenben rosszat látó csaj ismerõsöm szövegére emlékeztet.Egyszer azt mondtam neki, olyan mint a rózsabokor.Õ azt kérte ki magának, hogy õ nem tüskebokor.Pesszimistán kiforgatta és egész másról beszélt.
Ezért idéztem a történetet mert ebben hasonlít.
Egyébként a negyedmilliós lámpával nem ijesztgetni akartalak, ez tény!
Inkább csak azt szerettem volna ezzel megmutatni, a jobb gyári lámpa
a valódi értékének a többszörösét, három-négyszeresét is érheti. ..a kereskedelem szerint.
Sõt, általában az a gyakorlat. Ha már körül néztél volna lámpa ár,
jó fényerõ/nagyobb_látható_terület és üzemidõ viszonyában
akkor ez nem lepett volna meg.
Nem kell rémeket és mindenkiben a rosszat látni.
Amit leírtam az tény, ha rémisztõ akkor is!
Viszont az is tény, hogy sok mindent meg' és át lehet építeni,
de van ami helyett inkább újat érdemes összerakni.
A jó fényhez energia kell ami nem feltétlen fér el a lámpatestben, fõleg ha fejlámpáról van szó.
Pontosabban elfér de akkor vagy rövid ideig világít erõsebben,
vagy gyengébben de hosszabb ideig,
esetleg nagyon kicsi területet megvilágítva de erõsebben szintén tovább bírhatja.
Ha a lámpa alkalmas kis fogyasztás mellett jó fényt adni akkor továbbiakban
az akku kapacitása határozza meg az üzemidõt.
A jó lámpa több tényezõ összhangján múlik.