Igen itt van, (a kereke 24"-os):
>>Itt<< nagyban. A váltót érdemes megnézni, hátul agyváltó és kontrás, elõl átdobós.
(kontrafék hasdználata közben a lánc felsõ ága kissé belógósodik de ez nem okoz gondot.)
Hátul a csomagtartón látszik a túlélõ felszerelés.![]()
Valami melegítõ ruha, néha még kamera-állvány, vaku meg hasonlóak is bele férnek.
Az akku 70 dkg, a lámpa az alu felerõsítõ konzol és billentõ rész nélkül 44 dkg.
Az akku kapacitás 22A/h ill. 80W/h
A hûtõborda ledekkel mérlegelés közben: >>Itt<<
Telepakolt nehéz dög, (22-28kg között változik/csomagtartó nélkül 22/) de én így szeretem ha nálam van ami kellhet út közben
Felfele meg (mások mondják, szívás) én meg azt, edzés!..bringás súly'emelés' .
Kedvelem a lájtosabb terepet, de súlyra inkább túra kategória.
Az össztelós lágy rugózást szeretem rajta a legjobban, meg a lámpát!
..hogy ne legyek annyira Off a kifejtéssel..
Errõl éppen leszereltem a lámpát, de mindjárt keresek olyant amin az is látszik.
A képen nem látszik a teljes fényerõ mert a kamera a fény növekedéssel arányosan leszabályoz.
Egyébként is a képen csak az oldalra szóródó fényt látjuk, egyébként félkörben terít.
Ezek csak a fokozatok váltakozásai, ezen kívül jóval nagyobb szögben fel-le billenthetõ az egész fejrész.
Ezt a fényt korábban 900-1000 lumennek saccoltam, viszont
azóta láttam szûken irányított fényü korszerü power ledeket.
Ezek után inkább azt mondhatom, hogy saccra 1300-1400 lumen fullra töltött akkunál.
A végén, amikor hazatérve rámérek akkor lehet 900-1000 lm körül lehet, talán kicsit alatta.
Az offokért elnézést.
emberek! tévednék ha az jutna eszembe hogy valaki egy másik topikban kifogásolta az erdõbe éoített ugratót?
ez te komolyan gondolod vagy gondoltad? neked nem egy 5méter széles turista úton kéne gurulni? már bocsánat csak így aztán nem értem az ottani hõzöngést...

Sign In
Create Account

Back to top