XR-E sorozatban tudtommal Q5 a legfényesebb fehér, az kb. 210 lument tud csontra kihajtva (1000mA). 295 lum-hez legalább 1,5A-el kéne hajtani! :confused: ...és az optika vesztesége még nincs is benne...
Az adatlap szerint 1kHz-es szaggatásnál 1.8A-rrel lehet max küldeni, így jöhet ki a nagyobb fényerõ. A max lumenre nem emlékszem pontosan, de mintha több lenne, mint 210, én úgy emlékszem hogy 107lm 350mA-enként, tehát kb 300lm @ 1000mA. (1.8A -nél nem tudom mennyivel több, gondolom egy szinten túl már nem lineárisan növekszik)
Amúgy rücskös tükrös megoldás segéd optika nélkül >>> tehát várhatóan van egy közepesen szûk nyalábja; illetve van egy közelre túl intenzív, szélesen világító szórt fény. Persze a puding próbája az evés: ki kell próbálni hogy világít. Egy hasonló áru Cateyenél biztos sokkal jobb fényt ad!
Én próbáltam egyaránt öntött optikákat és tükröket is, a tükrök szerintem nagyságrendekkel jobbak, most a KCLP sorozatú 6 és 25 fokos tükrökkel + 2db Q5 -ös leddel építtem lámpát, és nagyon baba

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére