A Khatod honlapjan lattam hogy van nekik tukros optikajuk is. Mivel a kinai piacos lampakban mar lattam ilyet, es ugy tunt nagyon faszan mukodik a megoldas, mindenkepp erdekelne. Szoval ha valakina tud konkret tipust, beszerezhetoseget xre ledhez az nagyon jo lenne...
Szia! Én a ChipCAD-ben vettem tükröket, szerintem sokkal jobbak mint az öntött optikák. A honlapjuk sajnos katasztrófálisan rossz, az árlistában ezek benne sincsenek, a LED-ekkel kapcsolatos frissítések közt találod meg õket júniusi dátummal:
KCLP17ST Foncsorozott tükör, 17 mm átmérõvel és 35°-os sugárzási szöggel. CREE XR, XRC, XRE és Seoul Z-power P4 LED-ekhez ajánljuk. Ára: 480 Ft + áfa.
KCLP20CR Normál tükör, 20 mm átmérõvel és 6°-os sugárzási szöggel. Seoul Z-power P4 LED-ekhez ajánljuk. Ára: 380 Ft + áfa.
KCLP20ST Foncsorozott tükör, 20 mm átmérõvel és 25°-os sugárzási szöggel. CREE XR, XRC, XRE és Seoul Z-power P4 LED-ekhez ajánljuk. Ára: 480 Ft + áfa.
A középsõt nem ajánlják CREE LED-hez de annak ellenére nagyon jól megy vele, fát lehet vágni a fénysugárral a sötét erdõben!

Van egy új tükör is náluk "Focus 50" néven, de ennek még a méreteit sem írták meg... titokban kell tartani a vevõk elõtt valamiért...

A sugárzási diagramm alapján szerintem jó lehet bringához, mert elég széles tartományban nyomja, és távolra is eleget küld. Elvileg.
(Ha valaki kipróbálja akkor majd légyszi írja meg a tapasztalatait-köszi)
Remélem tudtam segíteni!