Anyni, hogy felszoktam csattintani a kormányra is egy _minimál_ kis lámpát (villogót), pusztán azért, hogy naggyából sejtsék, hogy mi jön velük szembe
Terepre, mindenképp fejlámpa. véleményem szerint.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Ezek szerint vatera / eBay=internetes kínai piac, látatlanban, DRÁGÁBBAN és postaköltséggel.:mad:
RAUH-Welt
B E G R I F F
Hmm, ki lehet ez, és hogyhogy nem ismerjük :-)
Ezek szerint vatera=internetes kínai piac, látatlanban és postaköltséggel.
A luxeon K2 magasabb hõmérsékletet kibír, így tényleg jól használhatóDöG, a K2-es nem is élt a köztudatomban. Anno másfél év késéssel jöttek ki a Luxeonnál ezzel a nagy hírrel beharangozott leddel, aztán kiderült, hogy alig jobb, mint az elõdje. Balu ezzel sütött otthon tojást... :-) .
Hmm, ki lehet ez, és hogyhogy nem ismerjük :-)Azért van ellenpélda is: Az egyik eladó kimondottan "primõr" Cree R2 és SSC P7-es ledes lámpákat árul olykor. Nem olcsón, de a leírásai korrektek, amit ír róluk azt teljesítik is a lámpái. (Legalább is az amit én vettem tõle.
) Állítása szerint minden lámpáját átépíti: ledet, vezérlõ áramkört cserél és a hûtést is rendbeteszi. Ésszerû határok között a ledet kissé túlhajtja. Ami további fájó pont, hogy csak Li-ion akkuról üzemelnek. :icon_sad:
majd meglátom hogy jövök ki idõvel, mert eléggé zsúfoltak az estéim, köszi a meghívást;)megnézhetjük mit tud.
(Ha jól emlékszem a luxeon K2-es sorozat ténylegesen 5W-os volt 1 500 mA-t zabált ~ 4V-on, meglehetõsen szerény hatásfok mellett.)
Közben utánanéztem, mit árulnak mostanság 5W Luxeon néven. vatera és társai. Igazából még azt sem hiszem, hogy luxeon van bennük.
Pl. ilyet is:
- 5 Watt-os Luxeon LED
- 1 db AA elemmel (mini ceruza) mûködik
- Egy töltéssel 5 óra folyamatos használat
Meg ilyet ("Police 5W")
- LUXEON led: 5W ami egyedülállóan nagy teljesítmény egy zseblámpához mérten
- A LUXEON technológiáából fakadóan szúrós KÉK xenon fényû(optikás szúró fényü foncsor)
- 4 db LR 03 alkáli ceruza ( AAA ) elemmel mûködik
Aztán:
- POLICE 3W-os XENON szuper erõs fényû (megjegyzésem: led van benne)
- High Pressure Xenon
Bocs, még egy utolsó (Xenon led, hehe. 10W energiatakarékos hehe):
- USA Police Xenon Ledes lámpa
- High Pressure Xenon.
- 10 W-os Led, nagyon erõs fény. Energiatakarékos.
- 4 DB AAA (ceruzánál egyel kisebb) elemmel mûködik
Vicc. Mindegy, valszeg világít annyira, mint egy gyári cateye, jó lehet az.
Kiváncsivá tettél. Ha eljössz a telehódas-ra a HHH-ra akkor megnézhetjük mit tud.na vettem egy lámpát végül.
2800 forintért maga az álom.
5 wattos luxeon leddel és 4 aaa elemrõl üzemel.
egybõl felszigszalagoztam a stucnira és mentem ss-el hhh-ra szépvölgyi út legtetejére tesztelni kicsit.
Létezett anno 5w-os luxeon, de az még az õsi fajtából való. Nem hiszem, hogy az lenne benne, el sem megy 4 elemrõl. A mostaniak 1000mA körül 3,5-4W-osak. Szóval nem 5 wattos luxeon van benne, az tuti.na vettem egy lámpát végül.
2800 forintért maga az álom.
5 wattos luxeon leddel és 4 aaa elemrõl üzemel.
egybõl felszigszalagoztam a stucnira és mentem ss-el hhh-ra szépvölgyi út legtetejére tesztelni kicsit. minden kátyút kiszúrtam szépvölgyin leflé, és nem volt kicsi a tempó.
eléggé jó fénye van ám...
full hepi vagyok.
már csak egy külsõ táp kell neki, mert ez a pár Ah nem lesz elég...
egyébként errõl a ledrõl mi a vélemény?
W42180-U ZLED P4, U rank[URL="http://javascript<b></b>:open_doc("kedvezmenyek.aspx?product=SSC019",330,150)"]1 760 Ft[/URL]