Zsizsi ópium, mák? ..aszittem, hogy LSté ..vagy D vagy hogyishíjják.Még jó, hogy nem buktál le annyi zsaru között!
Az ópiumért keményen mérnek!
Szóval igaz ami igaz, ha látunk és látszunk az olyankor kevés ha alkalmi vak is vezet autót.
Zsizsi ópium, mák? ..aszittem, hogy LSté ..vagy D vagy hogyishíjják.Még jó, hogy nem buktál le annyi zsaru között!
Az ópiumért keményen mérnek!
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Mákom volt.
Akkor mégis kemény bot kell (estleg teleszkópos), hogy nyomatékosabb legyen.Balu1 tesó!
Lehet, félre értetted. Nem én vagyok a vak, hanem az a barom, akinek kevés volt a 20W teljesítmény - két fényforrásból - a tökig kivilágított úton, meg az elsõ prizma, meg a fehér mez, meg a valagnyi reflexiós csík a mezen, meg a fehér bringa, meg a kerekenkénti két sárga prizma, és inkább nekem jött. Majd azzal mentegette magát - szegény - hogy nem látott..
Najó, mivel rendes srác vagy majd kitaláljuk az elektronikus fehérbotot bringás kivitelben. ...de tudod mit, inkább tartsd meg a szemed világát egyelõre, az a biztosabb....Amúgy meg a hét konklúziója:
- a legjobb világítás is csak egy nagy lóf*szt ér, ha egy vak ember ül a volán mögött!
Ennyi.
A fénye gyenge és szûk az itt megszokotthoz képest és egyébként is...esetleg van velemeny.. az alabbi lamparol?
Milyen lehet az effektiv fenyereje..
W724C0-CSVOI ZLED P7, 900 lumen[URL="http://javascript<b></b>:open_doc("kedvezmenyek.aspx?product=SSC031",330,150)"]3 680 Ft[/URL]
Oksa!
Magyarul próbáljak meg saját kezúleg építeni egy szupererõs fejlámpát, vagy keressek valami házi készítésüt.(pl: Hozé)
És e mellé szerezzek be egy állítható, nagy fényerejû kormánylámpát.
Mert az oké, hogy a nagyon nagy fényerejû fejlámpák többsége házi készítésû, de az ilyen kormánylámpák viszont gyáriak.
Akkor ti milyen jó kormánylámpát javasoltok?
Bálint