Szvsz erre való a mediamarkt, h ott nézegesse az ember a cuccokat. Kis boltban ne várja el az ember, hogy a cuccokat kibontogassa feltétlenül. Nem bemutatóterem. Közértben sem kóstolod meg a répát, mielõtt elviszed.

Általába ezek a kis méretû cuccok perforált müanyag dobozban vannak. Ha kinyitja, nem tudja eladni, mert fel kell hozzá szabdalni. Te akarnál bontott terméket venni?! Nemhiszem! Persze, ha a kinyitás nem okoz ilyen problémát, szinte mindenhol megengedik, hogy kipróbáld. Szerintem ez tök érthetõ a boltosoktól!
hát márpdig szét fogják nyitogatni, ha azt akarják, hogy náluk költsd el a pénzt. ennél komolyabb mûszaki cikkeket is simán "kötelesek" kinyitni (TV, monitor, de pl. komplett biciklit sok helyen el se adnak úgy, hogy nem mész vele egy-két karikát az utcában, hogy minden klappol-e...), ha azt akarják, hogy ott vedd meg. ruhát se veszünk próbálás nélkül, pedig akkor ki sincs fizetve a termék.
amúgy a varázsszó, hogy "oké, akkor majd megveszem máshol, ahol kipróbálhatom, kösz a segítséget!" általában használ, bár ha csak erre hajlandó kinyitni, akkor már ott gond van, nem érdemes ott megvenni...de nyugodtan, mindenféle szégyenlõsség nélkül lehet kérni, hogy ki szeretnéd póbálni a cuccot...
blokkokat meg mindig eltenni - én a fiókomban rendszeresítettem erre egy dobozt, abba beledobom a termék cetlijével együtt összekapcsolva, ha nem kajáról van szó...