Fotomarketnel vettem régebben.Sziasztok!
Nem tudja vki, hogy hol lehet "8-as elemtartót"(nem tudom mi a becsületes neve) AA elemekhez?
Mennyibe kerülhet egy ilyen?
köszi
Jelentkezz be Regisztrálj

Látni & látszani!
Posted 2009. November 12. - 15:35

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2009. November 12. - 15:35

Sziasztok!
Nem tudja vki, hogy hol lehet "8-as elemtartót"(nem tudom mi a becsületes neve) AA elemekhez?
köszi
Szia!
Pl.: www.lomex.hu netto 88 Ft, 43-13-11 cikkszámmal keresd.
(Én inkább a 43-09-71 cikkszámúból használnék kettõt sorbakötve, ez sokkal masszívabb és jobban érintkeznek benne a cellák. Talán banálisnak tûnik, de nagyon sok múlik az elemtartó minõségén, 8cellának 16 érintkezési pontja van, ez elég komoly hiba- és áramveszteséget tud jelenteni. A legjobb lenne õket akkupakkba fixre összeépíteni....)
Üdv
Posted 2009. November 12. - 15:31

20 db raktáron
88.00 Ft
lomex.hu
Posted 2009. November 12. - 15:10

köszi
Posted 2009. November 12. - 14:57

Posted 2009. November 12. - 14:56

állitolag 350mA-nél 100-120lument képes produkálni.De azt mondja az eladó hogy nem lehet optikát kapni hozzá.Ez igaz vagy hamis? Másik brigádot is felhivtam ott a karakter az uj tffc ledet ajánlotta ami 250lument produkál 1500mA-nél. Mer ugye én is szeretem a minél nagyobb fényerõt. Ehez viszont van optika. Mi a vélemény ezzel kapcsolatban? Az mx 6 bekötése hasonló a k2-höz? 8darab ceruza aksival hajtom és ellenállással viszem le az áramot. elõre is kösz a véleményt
Posted 2009. November 12. - 13:58

Matt: egy ilyen tuningra énis beneveznék! Melyik este?
Kõszegen van a pákám, szóval elöször LE kéne hozni .)
vagy Neked van cuccod? Igazából forrasztásban sincs sok gyakorlatom .) sose mutatták, hogy kell, de eddig mindent megoldottam

Posted 2009. November 12. - 13:10

Le tudnád írni részletesen, hogy mi a munkamenet?
Szia!
Igazából ez annyira minimális munka hogy lehetetlen róla pár sornál többet írni

Ennyi

Üdv
Posted 2009. November 12. - 12:19

Nekem is sikerült kicseréltetni. Ég és föld a különbség. 150 magyar forint volt a 3 LED.Szerintem nagyon megéri. Én is nemrég cseréltem ilyenekre a hátsó villogóm LED-jeit, egész este színes foltokat láttam miután belenéztem ;-)
Köszi a tippet!
Posted 2009. November 12. - 11:20

ennél a lámpánál is lehet led cserét alkalmazni?
Ez eredtileg milyen? Pont a napokban nézegettem egy ilyet.
Posted 2009. November 12. - 09:40

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2009. November 12. - 09:25

Szia!
A www.chipcad.hu -n az árlistában a CREE LED-ek közt találsz 5mm-es huzallábas nagy fényerejû zöld és sárga LED-eket is, én ezek közül választanék a helyedben.
Szerintem jobb ha egy power LED helyett több huzallábasat raksz bele, mert a búra úgy fogja jól szórni a fényt és ezáltal biztosítani a láthatóságot.
Ez ráadásul olcsóbb és minimális munkával jár, és a fényerõ így is többszöröse lesz a gyárinak.
Üdv
Le tudnád írni részletesen, hogy mi a munkamenet?
Posted 2009. November 12. - 09:21

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2009. November 12. - 01:20

köszi akkor rápróbálok azokra az új Cree ledekre.
Gondolom a hátsónak se árt ha lecserélem õket .)
egyébként tényleg nincs bajom a lámpával, pedig már kb 10 éves!
Szerintem nagyon megéri. Én is nemrég cseréltem ilyenekre a hátsó villogóm LED-jeit, egész este színes foltokat láttam miután belenéztem ;-)
Posted 2009. November 11. - 23:43

Gondolom a hátsónak se árt ha lecserélem õket .)
egyébként tényleg nincs bajom a lámpával, pedig már kb 10 éves!
Posted 2009. November 11. - 23:22

Mondjuk, lehet, hogy jobban járnál, ha vennél egy új lámpát, akár 1500 Ft-ért:
http://www.bringabut...elso-lampa.html
A régi Cateye (Made In Japan!) cuccok még nagyon jól össze voltak rakva, minõségben és tartósságban a mai bóvlik (beleértve sajnos a mai Cateye-ket is sajnos...) a nyomukba sem érnek. Én nem cserélnék, hanem tunningolnék

Posted 2009. November 11. - 23:17

Úgy tûnik ez a két megoldás van?
Mivel a mostani gyári zöld ledek, tényleg nagyon haloványak, ezért szerintem ha valami új fehérre cserélném az sokat dobna rajt. Most kb úgy világít mint a telefonom kijelzõje...
edit: új lámpát nem szeretnék. Annyira nem fontos. Kormányra meg nem akarok semmit rakni
Szia!
A www.chipcad.hu -n az árlistában a CREE LED-ek közt találsz 5mm-es huzallábas nagy fényerejû zöld és sárga LED-eket is, én ezek közül választanék a helyedben.
Szerintem jobb ha egy power LED helyett több huzallábasat raksz bele, mert a búra úgy fogja jól szórni a fényt és ezáltal biztosítani a láthatóságot.
Ez ráadásul olcsóbb és minimális munkával jár, és a fényerõ így is többszöröse lesz a gyárinak.
Üdv
Posted 2009. November 11. - 22:29

Ide alacsony nyitófeszültségü led kellene. Az új hatékony ledek ilyenek.
A jobb fényü huzallábas is olyan megoldás ami jó is de kevés is az optimálishoz.
Úgy tûnik ez a két megoldás van?
Mivel a mostani gyári zöld ledek, tényleg nagyon haloványak, ezért szerintem ha valami új fehérre cserélném az sokat dobna rajt. Most kb úgy világít mint a telefonom kijelzõje...

edit: új lámpát nem szeretnék. Annyira nem fontos. Kormányra meg nem akarok semmit rakni

Posted 2009. November 11. - 22:22

Úgy látom nem is kell DöG technikai leleményessége ide,Mondjuk, lehet, hogy jobban járnál, ha vennél egy új lámpát, akár 1500 Ft-ért: http://www.bringabut...elso-lampa.html
Ezz a megoldás !
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..