A leírásban ez van: mínusz-Delta-U lekapcsolás
Igen, igen, láttam aztán korrigáltam is.
Nekem jelenleg egy MW8168-asom van, az is jó de most nagyon megtetszett ez a Conrados, lehet hogy benevezek egyre.
A leírásban ez van: mínusz-Delta-U lekapcsolás
A leírásban ez van: mínusz-Delta-U lekapcsolásSzia!
Azért óvatosan: lehet hogy idõzítõs a töltõ. Próbálj ráguglizni típus alapján.
Ha nem az akkor valóban használható.
Szenzációs, akkor megúszom 3500-ból! Kösz szépen!
Simán lehet nagyobbat is tölteni. A töltési idõt befolyásolja a töltõáram. Durván 11 óra alatt fogja feltölteni a 2700-as akksit.Voltcraft BC250 akkutöltõnél az van a leírásban hogy:
Töltõáram ceruzaakkunál: 250 mA
Töltõáram mikoakkunál 250 mA
Ezzel akkor max 250mA-es akkukat tudok tölteni vagy lehet nagyobbat is csak több idõ mire feltölti?
2700 mAh AA meg 900 mAh AAA akkuim vannak, ezekhez keresek olcsó töltõt ami egyenként tölt(nem párosával).
Azért ajánlotta azt, mert jelenleg az a legjobb akkutöltõ. Az IPC-1 és az IPC-1L felszereltségben, és töltõáramban különbözik. És ebbõl kifolyólag az áruk is másSajnos nem értek ennyire a témához, viszont egy ismerõsöm engem a Voltcraft IPC-1 (vagy IPC-1L-re, ami az akksi nélkül kapható verzió) próbált rábeszélni. Sajnos már nem emlékezem a részletekre, hogy miért... Szintén kapható a Conrádnál, ha végre eljutok arrafelé (Oktogon környéke), én ezt veszem majd meg.
Szenzációs, akkor megúszom 3500-ból! Kösz szépen!A "mAh" érdekes módon az "mA" és a "h" szorzata.
Magyarul a 2700mAh-s aksit a 250mA -s töltõ kb. 11 óra alatt tölti fel.
A 900mAh-t meg kb. 4 óra alatt.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Voltcraft BC250 akkutöltõnél az van a leírásban hogy:
Töltõáram ceruzaakkunál: 250 mA
Töltõáram mikoakkunál 250 mA
Ezzel akkor max 250mA-es akkukat tudok tölteni vagy lehet nagyobbat is csak több idõ mire feltölti?
2700 mAh AA meg 900 mAh AAA akkuim vannak, ezekhez keresek olcsó töltõt ami egyenként tölt(nem párosával).
AZ vajon miért van, hogy a megrendelés számomat megadom, ami nem 9 jegyû, hanem 8, de a Hongkong postnál beírom a referencia számhoz és azt mondja, hogy nem jó.
AZ vajon miért van, hogy a megrendelés számomat megadom, ami nem 9 jegyû, hanem 8, de a Hongkong postnál beírom a referencia számhoz és azt mondja, hogy nem jó.Amargo, ne aggódj, én október 31.-én rendeltem meg, és még nem jött meg, 27.-én hagyta el a pakk Hong-Kong-ot a fáma szerint.
Mondjuk én írtam neki, amikor egy határidõ letelt.....
Üdv!
Akkor én szerencsésebb vagyok, jobban rámragyogtak a felkelõ nap sugarai, 3 napi "waiting for supplier" státuszból már át is kerültem "packaging" státuszba. :-)
Your order goes through several steps before reaching your door. Here are those steps:
Step 1 (1-3 days): Products are collected from our suppliers.
Step 2 (<1 day): Order waits to get packaged.
Step 3 (1 day): Order is packaged.
Step 4 (10-13 days): Order is enroute via Hong Kong Post.
Overall Delivery Time: 12 to 17 days.
És ha gonosz akarnék lenni:
Step 5: The package arrives to the Hungarian border within a week but the delivery to Budapest takes one more month :-)
Maga a rendeléssel nincs semmi gond, csak a küldés, 1 hét alatt jutottak el a csomagolásig
és még nem adták fel. Noha jó áron vannak a cuccok és rá is ér.
Valaki nem rendel a dealextremrõl mostanság?
Röviden tömören
engem is érdekelne. Én is most tervezek rendelni.
Szia!
Én pár napja adtam le az elsõ rendelésemet és fogok majd a jövõben is rendelni.
Ha parázol a regisztrációtól vagy a fizetéstõl akkor szívesen leírom röviden/tömören a menetét. Hót egyszerû minden, és semmi lényeges plusz költség nincs...
Valaki nem rendel a dealextremrõl mostanság?
helyzetjelentés.
megcsináltam az elsõt is. elsõre jó beszopatott, mert valamiért fordítva van az anód-katód dolog. fordítva kellett berakni a zöldhöz képest az uj ledeket. persze csak azután vettem észre miután beforrasztottam. de über lett! 2-3x fényesebb mint a gyári
köszi a segítséget mindenkinek!