Voltcraft BC250 akkutöltõnél az van a leírásban hogy:
Töltõáram ceruzaakkunál: 250 mA
Töltõáram mikoakkunál 250 mA
Ezzel akkor max 250mA-es akkukat tudok tölteni vagy lehet nagyobbat is csak több idõ mire feltölti?
2700 mAh AA meg 900 mAh AAA akkuim vannak, ezekhez keresek olcsó töltõt ami egyenként tölt(nem párosával).
Simán lehet nagyobbat is tölteni. A töltési idõt befolyásolja a töltõáram. Durván 11 óra alatt fogja feltölteni a 2700-as akksit.
Eh, lassú voltam

Sajnos nem értek ennyire a témához, viszont egy ismerõsöm engem a Voltcraft IPC-1 (vagy IPC-1L-re, ami az akksi nélkül kapható verzió) próbált rábeszélni. Sajnos már nem emlékezem a részletekre, hogy miért... Szintén kapható a Conrádnál, ha végre eljutok arrafelé (Oktogon környéke), én ezt veszem majd meg.
Azért ajánlotta azt, mert jelenleg az a legjobb akkutöltõ. Az IPC-1 és az IPC-1L felszereltségben, és töltõáramban különbözik. És ebbõl kifolyólag az áruk is más

Asszem egy bajuk van, hogy a nagyon kaka akksikat nem hajlandóak "bebikázni". Arra kell tartani valami butát, ami csak nyomja rájuk az áramot és nem méricskéli, hogy jó-e az akksi. Utána már kezeli õket a Voltcraft is...