Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Látni & látszani!

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
8736 replies to this topic

DonMatteo

DonMatteo

vendég

• fórumtag
  • 162 posts

A leírásban ez van: mínusz-Delta-U lekapcsolás

Igen, igen, láttam aztán korrigáltam is.
Nekem jelenleg egy MW8168-asom van, az is jó de most nagyon megtetszett ez a Conrados, lehet hogy benevezek egyre.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Szia!
Azért óvatosan: lehet hogy idõzítõs a töltõ. Próbálj ráguglizni típus alapján.
Ha nem az akkor valóban használható.

A leírásban ez van: mínusz-Delta-U lekapcsolás
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

DonMatteo

DonMatteo

vendég

• fórumtag
  • 162 posts

Szenzációs, akkor megúszom 3500-ból! Kösz szépen!

Szia!
Ez egész jónak néz ki, és az ára sem "conrados" :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Voltcraft BC250 akkutöltõnél az van a leírásban hogy:
Töltõáram ceruzaakkunál: 250 mA
Töltõáram mikoakkunál 250 mA
Ezzel akkor max 250mA-es akkukat tudok tölteni vagy lehet nagyobbat is csak több idõ mire feltölti?
2700 mAh AA meg 900 mAh AAA akkuim vannak, ezekhez keresek olcsó töltõt ami egyenként tölt(nem párosával).

Simán lehet nagyobbat is tölteni. A töltési idõt befolyásolja a töltõáram. Durván 11 óra alatt fogja feltölteni a 2700-as akksit.
Eh, lassú voltam :)

Sajnos nem értek ennyire a témához, viszont egy ismerõsöm engem a Voltcraft IPC-1 (vagy IPC-1L-re, ami az akksi nélkül kapható verzió) próbált rábeszélni. Sajnos már nem emlékezem a részletekre, hogy miért... Szintén kapható a Conrádnál, ha végre eljutok arrafelé (Oktogon környéke), én ezt veszem majd meg.

Azért ajánlotta azt, mert jelenleg az a legjobb akkutöltõ. Az IPC-1 és az IPC-1L felszereltségben, és töltõáramban különbözik. És ebbõl kifolyólag az áruk is más ;)
Asszem egy bajuk van, hogy a nagyon kaka akksikat nem hajlandóak "bebikázni". Arra kell tartani valami butát, ami csak nyomja rájuk az áramot és nem méricskéli, hogy jó-e az akksi. Utána már kezeli õket a Voltcraft is...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

A "mAh" érdekes módon az "mA" és a "h" szorzata. :)

Magyarul a 2700mAh-s aksit a 250mA -s töltõ kb. 11 óra alatt tölti fel.
A 900mAh-t meg kb. 4 óra alatt.

Szenzációs, akkor megúszom 3500-ból! Kösz szépen!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
A "mAh" érdekes módon az "mA" és a "h" szorzata. :)

Magyarul a 2700mAh-s aksit a 250mA -s töltõ kb. 11 óra alatt tölti fel.
A 900mAh-t meg kb. 4 óra alatt.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 posts

Ezzel akkor max 250mA-es akkukat tudok tölteni vagy lehet nagyobbat is csak több idõ mire feltölti?
2700 mAh AA meg 900 mAh AAA akkuim vannak, ezekhez keresek olcsó töltõt ami egyenként tölt(nem párosával).

Sajnos nem értek ennyire a témához, viszont egy ismerõsöm engem a Voltcraft IPC-1 (vagy IPC-1L-re, ami az akksi nélkül kapható verzió) próbált rábeszélni. Sajnos már nem emlékezem a részletekre, hogy miért... Szintén kapható a Conrádnál, ha végre eljutok arrafelé (Oktogon környéke), én ezt veszem majd meg.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

kulitoko

kulitoko

törzsvendég

• fórumtag
  • 320 posts
Én már többször rendeltem a DX-tõl, szerintem nagyon korrektek.
Szállításnál nem a DX-en látható shipped státusz idõpontja a mérvadó, mert ekkor még csak egy logisztikai központba kerül át a cucc, ahol miután regisztrálták a DX-által megadott tracking numbert, tudod majd nyomon tudod követni. Ilyenkor én csak annyit szoktam megnézni, hogy mikor hagyta el a csomag Hong Kongot:
/The item (Tracking Number) was posted on 26-Nov-2009 and is being processed for delivery to the addressee./
Az itt szereplõ dátumtól nekem 1hét-10nap alatt mindig megérkezett a csomag.

Aty22

Aty22

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 posts

AZ vajon miért van, hogy a megrendelés számomat megadom, ami nem 9 jegyû, hanem 8, de a Hongkong postnál beírom a referencia számhoz és azt mondja, hogy nem jó.

Várj hétfõig, akkor majd jó lesz... ugyanis ott sem dolgoznak a hétvégén.
Nekem ugyanez volt a múlthét végén, hétfõre jó lett...

amargo

amargo

vendég

• fórumtag
  • 46 posts

Amargo, ne aggódj, én október 31.-én rendeltem meg, és még nem jött meg, 27.-én hagyta el a pakk Hong-Kong-ot a fáma szerint.
Mondjuk én írtam neki, amikor egy határidõ letelt.....
Üdv!

AZ vajon miért van, hogy a megrendelés számomat megadom, ami nem 9 jegyû, hanem 8, de a Hongkong postnál beírom a referencia számhoz és azt mondja, hogy nem jó.

szabop

szabop

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Amargo, ne aggódj, én október 31.-én rendeltem meg, és még nem jött meg, 27.-én hagyta el a pakk Hong-Kong-ot a fáma szerint.
Mondjuk én írtam neki, amikor egy határidõ letelt.....
Üdv!

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
A havernak szintèn dx làmpàja van ès picit màskèp vilàgit mint az enyèm.az övè majdnem kèk az enyèm pedig sàrgàs ès egy picit szèleseben vilàgit.a kapcsolò nèha akadozik a külnbözö modus közöt mind a 2 làmpànàl,de meg lehet szokni.nekem nagyon bejön.haver rendelt mèg egyet.

amargo

amargo

vendég

• fórumtag
  • 46 posts

Akkor én szerencsésebb vagyok, jobban rámragyogtak a felkelõ nap sugarai, 3 napi "waiting for supplier" státuszból már át is kerültem "packaging" státuszba. :-)

Your order goes through several steps before reaching your door. Here are those steps:
Step 1 (1-3 days): Products are collected from our suppliers.
Step 2 (<1 day): Order waits to get packaged.
Step 3 (1 day): Order is packaged.
Step 4 (10-13 days): Order is enroute via Hong Kong Post.
Overall Delivery Time: 12 to 17 days.

És ha gonosz akarnék lenni:
Step 5: The package arrives to the Hungarian border within a week but the delivery to Budapest takes one more month :-)

Éjjel átkerültem Shipped-be :) Lehet olvassák a fórumot..

DonMatteo

DonMatteo

vendég

• fórumtag
  • 162 posts

Maga a rendeléssel nincs semmi gond, csak a küldés, 1 hét alatt jutottak el a csomagolásig :) és még nem adták fel. Noha jó áron vannak a cuccok és rá is ér.

Akkor én szerencsésebb vagyok, jobban rámragyogtak a felkelõ nap sugarai, 3 napi "waiting for supplier" státuszból már át is kerültem "packaging" státuszba. :-)

Your order goes through several steps before reaching your door. Here are those steps:
Step 1 (1-3 days): Products are collected from our suppliers.
Step 2 (<1 day): Order waits to get packaged.
Step 3 (1 day): Order is packaged.
Step 4 (10-13 days): Order is enroute via Hong Kong Post.
Overall Delivery Time: 12 to 17 days.

És ha gonosz akarnék lenni:
Step 5: The package arrives to the Hungarian border within a week but the delivery to Budapest takes one more month :-)

amargo

amargo

vendég

• fórumtag
  • 46 posts

Valaki nem rendel a dealextremrõl mostanság?

Szia, múlt héten rendeltem meg a 900 SSC7-es lámpát, bár én az 5-mode-t rendeltem. http://www.dealextre...ls.dx/sku.30864
Maga a rendeléssel nincs semmi gond, csak a küldés, 1 hét alatt jutottak el a csomagolásig :) és még nem adták fel. Noha jó áron vannak a cuccok és rá is ér.

ZsZs

ZsZs

vendég

• fórumtag
  • 61 posts

Köszi, ez engem is érdekelt! :)

DonMatteo

DonMatteo

vendég

• fórumtag
  • 162 posts

Röviden tömören :) engem is érdekelne. Én is most tervezek rendelni.

Igazából a lényegesebb része az az hogy csinálj egy PayPal számlát amivel egyszerûen és a költségeket minimalizálva ki tudod fizetni a ferdeszemûeket :)

http://www.ingyen-ta...l/regisztracio/

Itt nagyon jól le van írva minden lépésrõl-lépésre.
(Én az "egyenleg-feltöltõs" módszert választottam, nekem az gazdaságosabb.)

Utána regisztrálnod kell a www.dealextreme.com -on,
errõl sok mindent nem lehet írni, értelemszerûen ki kell tölteni a regisztrációs ûrlapot és hussss! már rendelheted is a cumót! :-)

zylin

zylin

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 posts

Szia!

Én pár napja adtam le az elsõ rendelésemet és fogok majd a jövõben is rendelni.
Ha parázol a regisztrációtól vagy a fizetéstõl akkor szívesen leírom röviden/tömören a menetét. Hót egyszerû minden, és semmi lényeges plusz költség nincs :)...

Röviden tömören :) engem is érdekelne. Én is most tervezek rendelni.

DonMatteo

DonMatteo

vendég

• fórumtag
  • 162 posts

Valaki nem rendel a dealextremrõl mostanság?

Szia!

Én pár napja adtam le az elsõ rendelésemet és fogok majd a jövõben is rendelni.
Ha parázol a regisztrációtól vagy a fizetéstõl akkor szívesen leírom röviden/tömören a menetét. Hót egyszerû minden, és semmi lényeges plusz költség nincs :)

Amúgy a sokat emlegetett ssc p7-es lámpának van már egy pár dollárral drágább verziója is, ahhoz adnak már fejpántot is. :)

Üdv

helyzetjelentés.
megcsináltam az elsõt is. elsõre jó beszopatott, mert valamiért fordítva van az anód-katód dolog. fordítva kellett berakni a zöldhöz képest az uj ledeket. persze csak azután vettem észre miután beforrasztottam. de über lett! 2-3x fényesebb mint a gyári :)
köszi a segítséget mindenkinek!

Szia!

Örülök hogy jó lett, használd egészséggel!
(Engem pár hete SMD-LED-ek szopattak be, beforrasztottam 6 darabot rajz szerint, majd fordíthattam meg mindet... :-s )

Üdv