Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Látni & látszani!

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
8729 replies to this topic

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 posts
jogos.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
árban már lehet túllógnál a 4 ezren....

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 posts

Longus-ra értettem, abból van ilyen Smart Lunar replika.....

Én Smart Polaris-t vettem most crc-rõl, valami 7 font volt 17 helyett...

ilyen: http://www.leisurela...t-polaris-R.jpg

vakít rendesen....

Smart Lunar-t tudok egyet, a volt munkahelyemrõl akár venni, 4e ft. Hogyha nem találok mást, akkor ez lesz, mert sajna ugyanilyet hagytam el, így errõl én is elmondhatom, hogy brutálisan világít.

Viszont még az is felmerlt bennem, hogy mi van akkor, ha egy olcsóbb (mit tudom én), Bikefun lámpa, és erõsebb led csere? Pl 5-bõl kettõt lecserélni egy szakival. Tudok egy led-ekkel is fogllakozó kis szaküzletet, ahol meg tudnák csinálni szerintem. Persze csak feltételezés, mert ehhez annyira nem értek.

@Maggi:
A longus akkor nem érdekes, hogy nem teszi a dolgát annyira, akkor már inkább az "eredeti" Smart lámpa. :)

Már csak csengõ kell, és küllõ prizma, ami érdekes lesz a lapított küllõk miatt. :) Agattam a gépre ide oda, jól látható helyre fényvisszaverõ matricákat, kapott a felni is.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
boltokban keresd, itteniben is van pár...

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 posts

Úgy rémlik, nemrég láttam ilyen LONGUS hátsó pilácsot. Egész jónak tûnt, bár közelebbrõl nem vizsgáltam...
Feltöltött kép

Sajnos nincs már a Shimano-nál. Más meg nem tudom forgalmazza e.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Longus-ra értettem, abból van ilyen Smart Lunar replika.....

Én Smart Polaris-t vettem most crc-rõl, valami 7 font volt 17 helyett...

ilyen: http://www.leisurela...t-polaris-R.jpg

vakít rendesen....

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 posts

1000ft

Viszot a Smart Lunar-tól nagyon elmarad.

Én most vettem akciósabn crc-rõl Smart Polaris-t ebben is ez a retinaégetõ lencse meg optika van....elég jó

Az author villogójára mondod, hogy nem világít olyan intenzitással?
Flashing light A-RedSpot :: Author.cz - kola, bike pøíslu¹enství - Erre gondoltam. Sajna a magyar honlap nem elérhetõ most. Ez jó lenne akár, de elgondolkodtam a bikefun 7 ledes, olcsó konstrukcióján is. Gondolom az nem ér annyit, csak valahogy most próbálok valami olcsó megoldást találni.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
1000ft

Viszot a Smart Lunar-tól nagyon elmarad.

Én most vettem akciósabn crc-rõl Smart Polaris-t ebben is ez a retinaégetõ lencse meg optika van....elég jó

DöG

DöG

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
Úgy rémlik, nemrég láttam ilyen LONGUS hátsó pilácsot. Egész jónak tûnt, bár közelebbrõl nem vizsgáltam...
Feltöltött kép

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Autor is árul ilyet 2000ft ért
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 posts

Melux-tól hoztuk még anno, superflash néven futott, de jelenleg még a scwinn is árul nagyon hasonlót. Ez jó alternatíva, de azért felteszem a kérdést: olcsóbban nincs valami jó?

mtr-0040.Sztem ua. a led van benne, de ha nem, akkor is jó fénye van.

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 posts
Melux-tól hoztuk még anno, superflash néven futott, de jelenleg még a scwinn is árul nagyon hasonlót. Ez jó alternatíva, de azért felteszem a kérdést: olcsóbban nincs valami jó?

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts

Sziasztok. Nos, ugyan eddig volt volt egy superflash hátsó lámpám, gondolom mindenki tudja milyen az. A hangsúly sajnos az eddig-en van. :D Elhagytam, lenyúlták, stb. Szóval nincs meg. Ötlet kellene, hogy mit vegyek helyette, ami hasonló méretû maximum, és hasonlóan jól világít. Van valami kellemes alternatíva, vagy vegyek megint ezt?

Sigma Hiro vagy Sigma Diode

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 posts

Sziasztok. Nos, ugyan eddig volt volt egy superflash hátsó lámpám, gondolom mindenki tudja milyen az. A hangsúly sajnos az eddig-en van. :D Elhagytam, lenyúlták, stb. Szóval nincs meg. Ötlet kellene, hogy mit vegyek helyette, ami hasonló méretû maximum, és hasonlóan jól világít. Van valami kellemes alternatíva, vagy vegyek megint ezt?

Sztem ami ár/érték arányban nagyon jó az az mtr-0040.Ebben két led van még a superflash-en kívûl, de ami nagyon brutál az az mtr-0073.Neked az mtr0025 típusú volt?Több cég is árulja más-más néven.
www.melux.hu

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 posts

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 posts

Cseke:
CsekeRt webáruház | Fényvisszaverõ táskatakaró
Olcsóbb és magyar.

Kösz a tippekért (+ZZ-nek is), a Decathlont azért írtam, mert Mo-n is van. A lényeg, hogy a hátizsák ezentúl nem rejt, hanem kiemel. (S persze magyar akácmézet veszek a francos boltokban is.)
Ha egy moderátor lenne szíves a valahogy megkettõzõdött elõzõ üzenetem ritkítani...

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 posts

Nagyszerû termékkel rukkolt elõ a Decathlon: egy „hátizsák-esõkabáttal”, ez egy sárga és fényvisszaverõ huzat, nagyban javítja a láthatóságot. Már régóta vadásztam ilyesmire, tkp. esõvédõt kerestem, de így még jobb. Saját zsebében elfér, 15-22 literes (szokásos) hátizsákokra jó, az oldala gumis, ezenkívül egy pánt is rögzíti.
Jele: SGN B'twin 600 AH 1291002
SGN B'twin 600 Decathlon France

Cseke:
CsekeRt webáruház | Fényvisszaverõ táskatakaró
Olcsóbb és magyar.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
itthon is kapni
Decathlon - védőfelszerelés - jelzések frissítő B'TWIN - Fényvisszaverő hátizsákhuzat B'TWIN - hátizsákra a láthatóság javítására éjjel és nappal.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 posts
Nagyszerû termékkel rukkolt elõ a Decathlon: egy „hátizsák-esõkabáttal”, ez egy sárga és fényvisszaverõ huzat, nagyban javítja a láthatóságot. Már régóta vadásztam ilyesmire, tkp. esõvédõt kerestem, de így még jobb. Saját zsebében elfér, 15-22 literes (szokásos) hátizsákokra jó, az oldala gumis, ezenkívül egy pánt is rögzíti.
Jele: SGN B'twin 600 AH 1291002

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 posts
Jele: SGN B'Twin 600 AH 1291002