A Magicshine-ban korrekt kapcsolóüzemû áragenya van. Ha SSC P7-rõl CREE XML-re cseréled, a ledáram ugyanakkora marad, a felvett teljesítmény néhány százalékkal csökken (az új led kissebb égésfesze miatt), a fénymennyiség, hatásfok kicsit jobb lessz; ezek miatt melegedni is kevésbé fog!Sziasztok!
Én most rendeltem be a fent említett lámpához egy XML-U2 LED-et, a neten keringenek az upgrade lehetõségek, így gondoltam a $13 ne tartson vissza, belevágok.
Kérdésem valakinek van róla tapasztalata errõl? Bírni fogja még a lámpa? Itt inkább a hûlésre gondolok..
Köszönet a válaszokért.
Egyedül az a kérdéses -mivel P7 lednek magasabb a felépítése, mélyebben belenyúlik a tükörbe- hogy lehet az új ledet fókuszpontba igazítani? A lámpa belsõ felépítését nem ismerem. Valószínûleg mögé kell csúsztatni még egy alulemezt, hogy a led megemelkedjen (vagy a tükröt valahogy lejjebb engedni)... ezen kívül még az is lehet, hogy a tükör aljából is kicsit reszelni kell.
Ha új ledet veszel bele, szerintem meggondolandó hogy 7000K°-nél melegebb fehér árnyalatút vegyél, (igaz, kicsivel kevesebb lument produkál, viszont jobban látni vele)

Sign In
Create Account

Back to top