Jelentkezz be Regisztrálj

Látni & látszani!
Posted 2011. December 14. - 08:20

Posted 2011. December 12. - 14:41

Errõl jutott eszembe, utólagos engedelmével megmutatom, ilyen a jó éjszakai fény.

Forrás: http://forum.index.h...10715&t=9006401
Érdemes megnézni a linket mert vannak ott még dolgok lámpáról sõt a rekirõl is !
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Posted 2011. December 11. - 23:09

Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2011. December 11. - 22:15

Ronin, a 18650-es elem kb. 66-68 mm hosszú. Ha az adapter mérete ilyen, akkor csak egy szûkítõ kell hozzá.
Nekem is van két olyan lámpám, ami 3*AAA elemmel megy, de a Li aksi csak az egyikben fér el.
szerintem a normál aksival sincsen baj, csak drága a megfelelõ töltõ (csatornánként töltsön, meg kisüssön), meg az elmúlt idõszak tapasztalata alapján azt mondom, hogy csak alacsony önkisülésû aksit szabad venni, mint az eneloop, vagy akár az idõnkémnt lidliben/aldiban kaphataó redy for use aksik
mondjuk ez a lithium cella nem tudom milyen minõséget takarhat, de árban verhetetlen az tuti
Posted 2011. December 11. - 22:05

Nekem is van két olyan lámpám, ami 3*AAA elemmel megy, de a Li aksi csak az egyikben fér el.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Posted 2011. December 11. - 21:58

Ezen az oldalon néztem, hogy van itt is egy a Photon kinézetû lámpa (tudom ezekbõl a hasonlóakból már 100 féle van, nekem is van kettõ)
viszont ami itt található úgy látom, hogy van hozzá a AAA méretû akku tok és 18650-es litium akku is. Az enyémekben mindben AAA akku foglalatok vannak, elvileg a lámpatest fogadná a 18650-es akkumlátort is?
Gondolok most pl. a legutóbb vásárolt Aldisra.
szerintem igen, de igazából nem tudom
nekem is ilyen lámpám van, de nekem csak a AAA elem tartó van hozzá, meg egy bringás tartó
amúgy nagyon használható, jó minõségû, ezzel az aksival meg különösen megéri szeirntem, mert így nem kell külön töltõt meg aksi készletet venni hozzá (már ha éppen nincsen kéznél)
én azért vettem a lighstert egyébként, mert a napi használatban ezt azért két, de inkább egy naponta tölteni kell, mindenképpen, hogy tutira nem maradj világítás nélkül hazafelé
mondjuk aki télen nem bringázik napi rendszerességgel, azt ez a probléma kevésbé érinti, alkalomszerû használatra teljesen megfelel, a fényereje marha jó
Posted 2011. December 11. - 21:46

itt még olcsóbb
:::::: Powered by: www.webtar.hu ::::::
a lighsterben az a jó, hogy kifejezetten bringához van kitalálva, olyan a foncsorozása, és, hogy 4 aa aksival megy
de ezek a kínai lámpák is nagyon jók, és nagyon jó áron vannak
Ezen az oldalon néztem, hogy van itt is egy a Photon kinézetû lámpa (tudom ezekbõl a hasonlóakból már 100 féle van, nekem is van kettõ)
viszont ami itt található úgy látom, hogy van hozzá a AAA méretû akku tok és 18650-es litium akku is. Az enyémekben mindben AAA akku foglalatok vannak, elvileg a lámpatest fogadná a 18650-es akkumlátort is?
Gondolok most pl. a legutóbb vásárolt Aldisra.
Posted 2011. December 11. - 21:41

MJ-808 HA-III SSC P7-C (SXO)3-Mode 900-Lumen LED Bike Light Set - Free Shipping - DealExtremeDx oldal ez meik is?
Ez az olcsóbb kivitel:
XML-T60 1050LM 3-Mode White LED Bicycle Bike Light (4 x 18650) - Free Shipping - DealExtreme
De még van ezen kívül egy rakás változat.
Posted 2011. December 11. - 21:24

Nekem van ez a 46 dolcsis lámpám és tényleg megéri az árát.Van egy Mshine 808-asom is, az 78dollár volt.Azért van különbség a kettõ között, pl a koppintás szúróbb fényt add, a gyengébbik funkciója lehetne erõsebb, nem jelzi led a töltöttséget és a csatlakozója is jobban egymásba cuppan a Mshine-nak, így szvsz vízhatlanabb.Megéri mind2 az árát, akinek nincs annyi pénze, az jól jár az olcsóbbal is, a max fénye bitang annak is.Ez már a használható kategória. De a döntés a tiéd. Menj el vele terepre, ha úgy érzed, hogy tudsz vele együtt élni, akkor hajrá. De ha még kettõt akarsz rendelni, akkor inkább vedd meg a DX oldalról a MagicShine koppintást kb. 40 dollárért. Havernak az van, nagyon jó lámpa.
Nagyon sok örömet szerez egy jó lámpa. Én nagyon élvezem, hogy a korai sötétedés nem akadályoz a tekerésben.
Dealextreme.com a DX
Posted 2011. December 11. - 21:20

Ez már a használható kategória. De a döntés a tiéd. Menj el vele terepre, ha úgy érzed, hogy tudsz vele együtt élni, akkor hajrá. De ha még kettõt akarsz rendelni, akkor inkább vedd meg a DX oldalról a MagicShine koppintást kb. 40 dollárért. Havernak az van, nagyon jó lámpa.
Nagyon sok örömet szerez egy jó lámpa. Én nagyon élvezem, hogy a korai sötétedés nem akadályoz a tekerésben.
Dx oldal ez meik is?
Posted 2011. December 11. - 20:57

Posted 2011. December 11. - 20:48

Police 50W-os Zoomos elemlámpa.
Az elemlápa tartozéka a nagy teljesítményû akkumulátor, a hozzá való töltõvel, valamint sima 3 AAA elemes adapter is, amibe akkumulátoros elem behelyezése után, szintén tölthetõvé vállik.
Tulajdonságok:
1db nagy teljesítményû akkumulátor
3 mód: Villogás, 100% fényerõ, 50% fényerõ
szimpla AAA elemes adapter
profi zoom mód, nagyon profi megoldás
220V-os töltõ
övcsipesz
masszív erõs fém ház
cseppálló kivitel
500 Lúmen
Posted 2011. December 11. - 20:21

Posted 2011. December 11. - 20:17

Éjszakai állványos fotó fák között nincs róla amit feltöltenél ?
hát az sajnos nincs de én ezt átépitezzem fegyverlámpának 100 150 méterre lehet világitani vele tudodmit mindjárt csinálok kivilágitok az ablakon és lefotozom megnézem mien lesz!
ja és fokuszálható!
probáltam de nemtudok ittbentrõl jó képet csinálni!
most akarok még kettõt venni és a kormányomra szerelni! nagyon komolyan fog világitani! a 3500 ft van akumlátor és tõltõ is! ja és mégcsak egyszer töltöttem fel és már féléve vettem és sokat voltam vadászni vele!
Posted 2011. December 11. - 20:13

Annál a kameránál amivel ezeket fotóztad, csillagos ég üzemmódban már max. 60 mp záridõ is van !
Posted 2011. December 11. - 20:04

énis probálkozok .
ezt nézétek meg kiváncsi vagyok a véleményekre ez is 3500ft-os lámpa kiprobáltam a sisakomon!
https://picasaweb.go...583634751174962
Posted 2011. December 11. - 19:58

Posted 2011. December 11. - 19:52

Hmm ! 1 hét ebben a hidegben ? Az tényleg nem rossz.mi a baj ncmh aksival? veszel 4 db eneloopot, meg egy rendes töltõt és semmi gondod vele, ha meg túra közben lemerül, már teheted is bele a sima alkáli elemet
nekem az eneloopokkal több mint egy hét mindennapos használatot bír a lighster, még ebben a hidegben is, de pl. a telefon aksija 5 nap helyett kettõt bír, mikor kicsit hidegebbek a napok
Balu1 ! Jó lámpa lehet ez a lighster elnézve a jóval drágább Powerled Black Pro fénye mellett. Hát, ennyit fejlõdnek évrõl évre ezek a ledek, egyre olcsóbban megkapod a néhány évvel ezelõtti felsõbb kategóriát.
Posted 2011. December 11. - 19:44

Itt olcsóbb ugyan de a csóka írja, hogy garanciát nem tud adni.itt még olcsóbb
:::::: Powered by: www.webtar.hu ::::::
A másik bolt kicsit drágább de 2 év garanciát ad. kb. 1500Ft a különbség - nem tudom, hogy megéri-e.
Posted 2011. December 11. - 19:28

A 4 AA aksi - az pont nem gyõz meg a li-ion aksival szemben. Szerintem nem lehet a 2 technikát egy lapon említeni. Ezért is szorul ki lassan szinte mindenhonnan a ni-mh aksi.
Elképesztõ áron kihozzák ezeket a kínai lámpákat. Plusz még meglepõen jó minõségük és fényük van.
mi a baj ncmh aksival? veszel 4 db eneloopot, meg egy rendes töltõt és semmi gondod vele, ha meg túra közben lemerül, már teheted is bele a sima alkáli elemet
nekem az eneloopokkal több mint egy hét mindennapos használatot bír a lighster, még ebben a hidegben is, de pl. a telefon aksija 5 nap helyett kettõt bír, mikor kicsit hidegebbek a napok