Jelentkezz be Regisztrálj
Látni & látszani!
Posted 2012. January 08. - 09:35
Posted 2012. January 04. - 07:39
Nyugodj meg rosszul volt beállítva ha a hozéra nem villognak meg hasonló teljesítményû lámpákra akkor egy 10x-30x gyengébb lámpára vajon miért?bántja a szemüket-pedig jól van beállítva,és én meg vagyok vele elégedve,csak hidegben mint minden elem-akku nem bírja úgy mint melegben-ez van csak hátrányaként!
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2012. January 03. - 23:01
Nagy János
Posted 2012. January 03. - 19:57
A méretéhez képest elég jó, de 20-25 km/h fölött már necces lehet vele menni, mert jöhet egy aszfalt hiba, néhány kõdarab vagy bármi, amit már késõn veszel észre.Országútra ez vajon elég? Blackburn Flea USB elsõ 2011 - Kerékpár webshop
Valaki irta regebben hogy meglepoen jo fenye van, asszem Balu volt az.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Posted 2012. January 03. - 17:47
A Blackburn Fleának kellemesen eloszló fénye van. Cateye* fénykardokkal ellentétben közelre is jut elég fény. Vaksötétben, kanyarban, terepen, vagy ha szembõl egy kocsi világít, se mész be az árokba...
Szerintem figyelmesen tekerve, a nagyobb fokozaton ~20-25km/h-ig biztonsággal lehet vele közlekedni.
Vérbeli outis repesztéshez nem elegendõ, oda spotosabb, nagyobb teljesítményû lámpa kell!
*Szerintem Cateyekbõl az 500-as sorozatot (és az az alattiakat), fényteljesítményben (lumen) simán lepipálja.
oké köszi, 25km/h szerintem elég lesz egyelõre.
Posted 2012. January 03. - 15:22
Szerintem figyelmesen tekerve, a nagyobb fokozaton ~20-25km/h-ig biztonsággal lehet vele közlekedni.
Vérbeli outis repesztéshez nem elegendõ, oda spotosabb, nagyobb teljesítményû lámpa kell!
*Szerintem Cateyekbõl az 500-as sorozatot (és az az alattiakat), fényteljesítményben (lumen) simán lepipálja.
Posted 2012. January 03. - 08:28
Országútra ez vajon elég? Blackburn Flea USB elsõ 2011 - Kerékpár webshop
Nyilván nem éjjel edzek, de volt már, hogy rámsötétedett, és az egy ledes béna villogómmal elég para volt hazaérni. Ez meg az ára miatt nagyon szimpatikus lenne!
Valaki irta regebben hogy meglepoen jo fenye van, asszem Balu volt az.
Posted 2012. January 03. - 01:33
Nyilván nem éjjel edzek, de volt már, hogy rámsötétedett, és az egy ledes béna villogómmal elég para volt hazaérni. Ez meg az ára miatt nagyon szimpatikus lenne!
Posted 2012. January 03. - 00:23
Jó-jó, néhány éve én is így kezdtem, hogy csak egy kis kört megyünk haverokkal este a béna kis lámpánkkal. Most már állandóan járok - épp most, 21 óra körül értem haza, Hármason mentünk egy kört a haverokkal. Szóval, jó lámpával jobb még a földes úton is. Aztán jöhet az éjszakai Pilis vagy Börzsöny !ezt írta
" De tavasztól földes útra térek esténként"
én ebbõl nem kemény terepezést olvasok ki, hanem csak mi oda van írva, arra pedig simán elég lehet a sigma, de jobb kipróbálni, mielõtt költségekbe hajszolja magát
Nincs baj a Sigmával csak lehet, hogy én már éjszakai bringázás hallatán a MagicShine és a Hozé-lámpa színvonalt gondolom a jónak és ezt az igét hirdetem mindenkinek. Vannak hibáim....:-)
Posted 2012. January 02. - 20:16
Posted 2012. January 02. - 19:54
Nézz meg egy MagicShine 808-ast, milyen fénye van és utána átgondolod a Sigmával való terepezést.
Jó lámpa az a Sigma de nem terepkerózásra van kitalálva. Oda azért kicsit több kell.
ezt írta
" De tavasztól földes útra térek esténként"
én ebbõl nem kemény terepezést olvasok ki, hanem csak mi oda van írva, arra pedig simán elég lehet a sigma, de jobb kipróbálni, mierlõtt költségekbe hajszolja magát
Posted 2012. January 02. - 16:59
Jó lámpa az a Sigma de nem terepkerózásra van kitalálva. Oda azért kicsit több kell.
Posted 2012. January 02. - 13:51
Posted 2012. January 02. - 10:19
Sigma lightster
Ami tetszik is, fõleg annyiért. De tavasztól földes útra térek esténként, és félek hogy oda kevés lesz. Azon is gondolkodtam, hogy veszek még egyet, s akkor már talán ok. :confused:
én mentem vele este erdõben, teljesen használható, és ha nincs közilágítás, és autó forgalom, akkor sokkal erõsebbnek is tûnik, mert nincs szembe vakító fény
Posted 2012. January 02. - 02:23
Most milyen lámpád van ?
Sigma lightster

Ami tetszik is, fõleg annyiért. De tavasztól földes útra térek esténként, és félek hogy oda kevés lesz. Azon is gondolkodtam, hogy veszek még egyet, s akkor már talán ok. :confused:
Posted 2012. January 01. - 22:28
Hát, õszinte leszek: A videó elég béna lett, élõben biztos jobb lehet de engem nagyon nem gyõzött meg. Biztosan nagyon erõs a lámpa de szerintem nagyon nem éri meg az árát. Bár ezt mindenki maga dönti el, neki mire éri meg költeni a pénzét.Ez a videó jól szemlélteti a Magicshine MJ-880 szórását. Ha ilyen a valóságban is, akkor erõsen gondolkodom a beszerzésén.
dhcodoki ! Most milyen lámpád van ?
Posted 2012. January 01. - 22:02
A tükörrel vetítõ lámpáknak mindig van egy közvetlen kiszóródása, ami elõre lép ki a tükör érintése nélkül.Ha ilyen a valóságban is, akkor..
Ettõl van egy közeli szórt fény. Az erõs fõ szúró fény viszont annyira lecsökkenti a szem érzékenységét, hogy távolabbra (általában) már annyira elgyengül a szórt rész, hogy nem igazán használható, csak közvetlen közelben szokott látszani.
Posted 2012. January 01. - 19:42
Posted 2012. January 01. - 00:09
Posted 2011. December 31. - 23:16
viszont mivel ez nem illeszkedik a régiekhez ezért párban kell cserélni.
Mindenhol rugalmas szilikon tömítés van benne.
A polaritásra (+ -) nagyon oda kell figyelni,
nehogy fordítva kössük össze a vezetékeket vele!
http://www.lomex.hu/...ml?ns=1&cid=900

Sign In
Create Account

Back to top