Tényleg érdemes próbálgatni, mondjuk nekem a Q3 vagy akár a Q5 is kevés már, fényerõbõl úgysem elég soha.
Ha meg van kraft, akkor tényleg az XM-L a legjobb elérhetõ led, kisebb felületû, mint a hasonló teljesítményû quad chipes társai.
Amúgy meg HID

Azért kérdeztem meg ezeket a dolgokat mert nem értek hozzá
Gondoltam van aki jobban ért hozzá mint én. Rosszat meg nem akarok rendelni.
Köszönöm a segítõ írásokat :cool2:
Tudtommal Panasonic, Sanyo, Samsung gyártják a legjobb LiIon cellákat...csak Q3 led van benne, ami már cseppet sem korszerû....
nem gagyi Panasonic akkuval.
100%, hogy külföldrõl van az összes
Nem feltétlen DX, mert kismillió másik oldal létezik, jobb árakkal, mint a DX.
Ha személyes az átvétel, mindegyik kipróbálható, függetlenül a forrástól, ha nem, akkor pedig egyik sem.
Nem túl szerencsés ilyen töltõket használni, nem CC/CV módban töltik az akkut, csak tolják beléjük fix feszültségen az elektronokat. Az is kérdéses, hogy nem töltik-e túl a cellát. Mondjuk, ha védett a cella, a túltöltés talán nem olyan gáz ...
Mindenesetre mindenki azt vesz amit akar, XM-L, SSC P7 vagy MC-E led alatt viszont ma már nem vennék lámpát.
Keress olyan boltot, ahol ki tudod próbálni.
Havernak ilyen van, ezzel már mehetsz óvatosan terepre. A boltban ki is próbálhatod, kimehetsz vele az utcára is.
Akkumultoros Cree LED-es lmpa
Nem ez a lámpák csúcsa de legalább nem az interneten veszel valami zsákbamacskát és még garanciád is van.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
.Ezt a fényerõt, mennyiséget már elégnek gondolod vagy még akarsz rajta kicsit fejleszteni ?
![]()
.. ...fényerõben már bõven elég, ezzel mozi vászon lett az éjszakai erdõ.
Viszont a fény eloszlást illetõen még van mit fejleszteni.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."