Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szõrtelenül - kinek mi a véleménye?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
392 hozzászólás a témában

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Marha egyszerû: majd, ha balerina leszek...! ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
9 hónap telt el, mióta ebbe a topikba utoljára beirtak.

Én csak azért szedtem elö, mert itt áskáltam a régi topikokban, hogy találjak "bunkó bringások" topikokat, és akkor a szemembe ötlött ez.

Gondoltam elöhozom, hiszen közeledik a szörtelenitési idöszak, és bizonyára néhányotokban felvetödik a kérdés: érdemes, vagy nem érdemes szörteleniteni? ;D ;D

Astro

Astro

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Lepereg???  ???
Ha ez így len[glow=red,2,300]ne[/glow], akkor is a szõrtelen lábat könyebb  mosni :)

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 hozzászólás
 :o Akkor Germannak vmi érdekes szõrzete van, mert bizony nekem mikor megszárad akkor ugyanúgy ott gubbaszt , körülvéve a szõrszálakat.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
De ha megszárad, akkor elporlad, és lepereg. Ezt saját szememmel láttam tegnap German lábán!
Az enyém meg csupasz lévén csak állt ott csupa sarasan. ;D

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 hozzászólás
Nem pereg le róla ! le kell szedni ! van amikor szépen lehúzogatom a sárdarabkákat a szõrszálakról...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ma rájöttünk, mért jó az, ha valakinek szôrös a lába: a szôrszálakra ráragadt sár, ha megszárad, akkor lepereg onnan, mig a csupasz lábon ottmarad. Tehát a Cc-sek ne borotválják a lábukat, ha nem szeretnek irtó dzsuvásan mászkálni.

Astro

Astro

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Az aerodinamika...  ;D
:)
Szerintem, ha valaki nem Csubakka, akkor felesleges  ::)

Szergely

Szergely

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
A sebesüléses magyarázat igaz, de ahol nõ rajtam a szõr ott általában mevéd a DH VÉRT. Ergo a sebesülés annyira nem veszélyeztet. Az alap Tma: Valóban rút dolog a lábszörtelenítés. ;D De ki tudja... A barátnõmnél bejön, ha fazonra borotválja... :) Ez lenne a megoldás? :)

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 hozzászólás
gyugyo, ajánlom figyelmedbe az új fórumtársak figyelmébe kategóriát !!!  ;)

Jabbar

Jabbar

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás
ehh   :-X

gyugyo

gyugyo

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Ki nem starja le,hogy szõrös-e a lábad????te buzi vagy?????????

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a láncszakadás is sirály ilyen tekintetben, nekem most a két könyökömön nincs szõr, meg a lábszáramon foltokban. A nagyobb baj, az, hogy alatta bõr sincs. fájt.  :'(

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 hozzászólás
Eh-eh-eh, Thommey, azért utána kéne érdeklõni, hogy érzékenyebb területeken is lehet-e használni azt a habot...  Már persze, ha kollégista lennél...  ;D ;D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Ha most kollégista lennék,biztosan adna egy két mocskos 5letet a spray:)Végre felválthatná a borotvahabot ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ruff:  ;D ;D ;D
Azért ettôl  megpróbálom megóvni szegényt.  ;)

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 hozzászólás
miután elgázoltál egy rókát, lenyúztál 2 medvét ,biztos örülne neki  ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Thommey,nekem is király érzés, hogy meztelencsiga vagyok végre újra!  ;) Már pár hónapja, hogy medveként mászkáltam mindenfele.  ;D
A hab dolog nekem azért nem jönne be, mert ha betenném a hátizsákba, és túraközben elôvenném, biztosan összecserélném a TF2 vagy egyéb lánckenô spray flakonjával.  ;D A lánc  meg nem örülne a szôrtelenitô habnak!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Most már lassan két hete vagyok,ahogy a haverok hívnak:meztelen csiga ;D
Összegezve,hogy Parát idézzem kúúl ez a fíling ;)
Nekem bejött,csak még furcsa egy kicsit,meg meg kell szokni a hülye tekinteteket a vállalatnál  :o
Üdv:Thy ;D
Ez a hab érdekes ötleteket ad ;D ;D ;D ;D

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 hozzászólás
ok, most legalább tudom, hogy rám nem borult semmiféle gyanta  ;D tudod, elég rossz az emlékezetem, és néha elkezdek olyan dolgokra emlékezni, amik nem történtek meg ,és olyaanokra, nem , amik megtörténtek. :-[