Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szõrtelenül - kinek mi a véleménye?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
392 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Csavar! Mért, ha egy langyi-bangyi nem bukik rád, akkor lehettek barátok, nem?

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Én nem vagyok langyi...

hanem tûzforró, ugye? ;)

csavar

csavar

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Én nem vagyok langyi... és õ sem tehát tök normálisak vagyunk. Na jó nem teljesen. Én egy kicsit õrült vagyok.

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás

Felmerült bennem a gondolat, hogy õ esetleg ilyen langyi-bangyi,de megnyugtatott efelõl és azóta haverok vagyunk.

milyen haverok?! :P :P :P :P :P
;D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
"Langyi-bangyi" ;D ;D ;D Ez jó! :D

csavar

csavar

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Nekem is van egy haverom aki borotválja az egész testét. Egy táborban ismerkedtünk meg. Láttam hogy borotválja a lábát. Megkérdeztem tõle "miért borotválod a lábad?" A srác triatlonozik. És azt felelte, hogy így kisebb az ellenállása. Sima fejû volt. És ekkor derûlt ki nem csak a lábát borotválja, hanem mindenét ahol szõrös volt. Kicsit meglepõdtem . Ilyet akkor més soha sem hallottam. Felmerült bennem a gondolat, hogy õ esetleg ilyen langyi-bangyi,de megnyugtatott efelõl és azóta haverok vagyunk.

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
BoGar

semmi baj :)

egyébként borotváltad már le a hajad ?! ;) ;D

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Országútis koromban az egyesületi fiúk valóban szõrtelenítették a lábukat egészségügyi okokra hivatkozva, aminek, ha jobban belegondolok, lehet valóságalapja.
Gondoljatok bele, hogy az esetleges bemelegítõ krémek (NICOFLEX, RICHTOFIT Sport stb) aránylag nehezen masszírozható be egy bozontosabb lábba, mint eghy csupaszba. Ha elindultál, nyáron ugye rengeteg bogár, por stb kerülhet a lábadra, illetve ezek megtapadva a szõrszálakj között a krémet nem biztos, hogy értékelik. A bogarak testnedvei, a "kiváló tisztaságú" por a krémben feloldódva beszívódhat a bõrbe. És az izzadásról még nem is beszéltem, ami ugye sóvesztéssel jár. A sós izzadtság természetesem kiváló oldószer, ami megint csak elõsegíti a bõrre került szennyezõdések feloldását.
Eredmény: Gyulladás, bõrallergia.
Montizás közben az erdõben a bogarak ugye fokozottabban jelentkeznek!
Tehát a szõrtelenítésnek valami alapja biztos, hogy van. Ennek ellenére én sem szõrtelenítek, igaz, volt már egy kemény gyulladásom a lábamon.

A lányokra visszatérve:
Attól függ, hogy hol és mennyire szõrõs!!! ;) ;D ;D
Az õsember stílus nálam sem jön be! ;)

BoGar

BoGar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Troll, persze, hülyeség. Az orvosok, meg a kozmetikusok, akik ezt állítják, mind hülyék, és te tudod jól.

(Bocsánat a hangnemért, de ezt már nem tudtam megállni.)

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
én is ismerek olyat, de ennyiért minden felnõttnek egyre többet kéne borotválkoznia....

hüleség és kész :P

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 hozzászólás
ismerek olyan embert aki naponta kétszer borotválkozik és nem csak azért mert felnõtt ;D

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
borotválkozásnál nem erõsödik, csak azért lesz erõsebb, mert közben te is felnõsz....
ha erõsödne, hogy néznél ki 30 év múlva ?!

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 hozzászólás
gondoljatok a borotválkozásra az arc szörzetet is lehet gyantáztatni ;D , szóval megerõsödik a szõrzet!!!
de azértb ez valamilyen szempontból alkat kérdése is... ;)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
na ja, az nagy kamu, hogy a szõr megerõsödik, ha sokat boroválod stb., a szõr nem élõ szövet, nem tudja, hogy levágtál-e belõle vagy sem

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
"pucér nõk ruhában"
;D

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
igen :P csupasz nök!!!!
en amugy honaljamat szoktam esztetikai okokbol, megha nem is olyan szörös....

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Na akkor hozzászólnék esmét:)
Gyantázás után egy nagy hülyeség az,hogy megerõsödik a szõrzet!!!Sõt!Én már egy éve csinálom,és már kézzel is ki lehet húzgálni õket,akárcsak epillálógéppel.Ha valaki bozontos,akkor azoknak fõleg ajánlott sztem.Nõben télleg csúnya a szõrös,de a full csupasz az király:)))
Na üdv:Egy giliszta ;D

ppüsi

ppüsi

vendég

• fórumtag
  • 222 hozzászólás
A Chain Smoke 2-ben van egy szupi borotválós jelenet, ajánlom mindenkinek!!! ;D

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 hozzászólás
nõk legyenek csak szõrtelenek!!!
az úgy jó!!!
kekünk meg szõrösnek kell lenni!!!
;D ;D

zsomi

zsomi

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
egy nõn szerintem is alap hogy szõrtelenítse magát, a gyurmások is érthetõek, merthogy ez kell hogy látszódjanak jobban az izmok, stb, de csak ugy heccbõl... max fogadásból sok pénzért 8) eccer muszály voltam, és elég szar.
étvágygerjesztõ: szõrcsimbókoktól duzzadó nõi hónalj... BOAA...