Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szõrtelenül - kinek mi a véleménye?

- - - - -

• Please log in to reply
392 replies to this topic

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Bruce: a gyantázott szõr olyan, mint a boronált föld. Ha gyakran csinálod, szépen, simán megy, ha azonban csak ritkán, akkor megszenvedsz minden négyzetméterért.
Nekem nem fáj, mert nem dzsungel boritja a lábamat, plussz havonta szoktam, és a szõr is rövidebb lesz ettõl.

Turmix: az általad javasolt módszer valóban jó. Csak egyszer kell elviselni - kissé fájdalmas - de utána tényleg évekig nem, vagy egyáltalán nem nõ szõr a helyén. Csak el kell intézni, hogy az egész szõrtelenitendõ felület egy merõ seb legyen! :o

Joe

Joe

vendég

• fórumtag
  • 132 posts
Na ha szõrteleníteni akarok akkor még mindig emberséges módja a borotva/veet!!
:o gyantázást soha!!!! :o

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
a gyantázás nem azért gyantázás, mert a gyanta ragasztja ahhoz a laphoz a szõröd?!

lensver mondotta volt vala rég:
Én biztos nem csinálnám, ha ennyire fájna.

Miért neked nem fáj?? Vagy még nem próbáltad?

(mondjuk én sem, de lehet, hogy az javít a helyzetemen, hogy srác vagyok :P )

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Nemtom ti hogy vagytok vele, de én tavaly akkorát pereceltem, hogy a térdem környékén azóta se nõtt ki a szõr... :) (igaz egy ideig bõr se nagyon volt rajta)
Tutibiztos, tartós szõrtelenítés...

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 posts
Szépcsávó te azt használsz ? :D

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
A veet-et még senki nem fedezte fel? :o

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hát nem'tom, ezt a tépõs módszert mindig is igy hivták. A kezdetek óta már sokat finomodott, de azért még most is tépni kell, fõleg ha sok és dús.
:o

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 posts
 :o hehe  :) ha ez ilyen téõs módszer akko mé hívják gyantázásnak ??    ::)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Még mindig jobb, mint a gyanta. Képzeld el, ahogy minden egyes szõrszáladat valami elemi erõvel húzza, tépi, nyúzza fölfele, és szaggatja le bõrödrõl.
Nem olyan rég voltam egy kozmetikai szalonban. Bejött egy szõke, "dögös" srác, és mondta, hogy szeretne gyantázást csinálni a hasán meg lejebb.

Fölmentek, rá pár perccel az egész helyiség remegett a srác üvöltéseitõl. Minek kell ez nektek? Megéri? Én biztos nem csinálnám, ha ennyire fájna.

Joe

Joe

vendég

• fórumtag
  • 132 posts
Fiúk borotválják a lábukat?! --> FÚÚJ!!  >:( >:( >:( >:( >:(

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
ja. ;D ;D

elképzelem, ahogy a srácok állnak a kádban borotvával a kezükben és... bizonytalankodnak, hogy mit és mennyire szõrtelenitsenek le! ;)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Findli:
Gondolom, mert vizuális típus vagy!  ;) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
;D ;D ;D
imádom olvasgatni amiket irogattok itt!!!
;D ;D ;D

hoki

hoki

vendég

• fórumtag
  • 60 posts
Nektek még nem volt olyan, hogy a bringásgatyesz apró lyukaiba belekunkorodott a prém ? Egyébként a szakirodalom tanulmányozása közben arra is figyelmes lettem, hogy a nullásgépes módszer megelõzi a szõrtüszõ gyulladást mely gyakori probléma a borotvánál. ;)

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 posts
Ras ! Engem is szép izzadó képességekkel áldottakmeg, tudom mirõl beszélsz , nem véletlenül bátorkodtam ilyet írni !! Egyébként ha valki borotválja, hát csinálja, elvégre ha azt teszi biztos zért mert a javára vállik

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Én nem borotválom se semmi me nekem az természet ellenes lenne. De hogy ha valaki borotválja magát, egészségére. Az biztos hogy én nem fogom még akkor sem hogy ha megsülök tõle.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
De olyat is lehet hallani,hogy a darázs a dús szörzetbe gabalyodott bele, és mielõtt az örök darázsmezõkre költözött volna, gyorsan kiadta a mérgét.

Amiért még elõnyös a szõrtelenités az az, hogy a csupasz bõrt jobban megfogja a nap, gyorsabban lesz jó szine a lábnak. De ez is izlés dolga, mert valaki jobb szereti, ha a szõrszálai kiszõkülnek a naptól.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Részemrõl inkább tûnjön fel a forma a dzsungel mögött is, mintsem nekiálljak lekaparni.  :)
Elõnyére legyen mondva, volt már, hogy darazsat tartott vissza...  :D

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
Szerintem a montisoknak nem igazán fontos, hogy szõrtelenitsenek...persze a lányoknál ez másként van, de nem a bringázás miatt.

De azért nagyon szépek tudnak lenni, a szõrtelenitett, izmos férfi lábszárak. Izmos vádlik, hmm ;D ;D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
vazz ha te is annyira izzadnál mint én nem mondanád ezt... de ebbe ne menjünk bele...