kössz és jó ruffogást mindenkinek
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szõrtelenül - kinek mi a véleménye?
Started by
flyer
, 2002. February 19. 21:51
Posted 2002. May 05. - 11:53
Azt , ho a férfi szõrzet ( és nem csak az arcán ) gyorsabban nõ énis csak alátámasztani tom . Tom hogy ez nagyon off de megmondaná vki, ho hogy leht olyan kis bekarikázott c vagy r betût írni ?
Posted 2002. May 05. - 10:48
Ohh, még egy épületes topik

Nem. Asszem NEM! Én nem válnék meg szõrzetemtõl, még ha könnyebb is kenni (ez 100%) és higiénikusabb, akkor se.
Sõt! Én járok ugyan kondizni, de a felsõ részemrõl se távolítanék el ilyesmit. Kivétel a búrám
Azt rendszeresen csupaszítom
Nem. Asszem NEM! Én nem válnék meg szõrzetemtõl, még ha könnyebb is kenni (ez 100%) és higiénikusabb, akkor se.
Sõt! Én járok ugyan kondizni, de a felsõ részemrõl se távolítanék el ilyesmit. Kivétel a búrám
Posted 2002. April 18. - 20:03
Posted 2002. April 18. - 18:42
Charon kedvesem, mintha egy "csöppet" rá lennél kattanva egy bizonyos témára... ;D
De a képek nagyon jók!!!
De a képek nagyon jók!!!
vendég_Charon_*
Posted 2002. April 18. - 07:58
vendég_Charon_*
vendég_Charon_*
Posted 2002. April 18. - 07:39
vendég_Charon_*
vendég_Charon_*
Posted 2002. April 18. - 07:21
vendég_Charon_*
Posted 2002. April 18. - 01:04
Karen, hát erröl valahogy lemaradtam, mert még nem hallottam róla! ;D
Jól hangzik a dolog, biztos szép mintákat lehet készíteni ! ;D ;D ;D
Jól hangzik a dolog, biztos szép mintákat lehet készíteni ! ;D ;D ;D
Posted 2002. April 18. - 00:27
Lensver kapaszkodj!
A tattoo-artnak van egy ága, aminek leginkább nõk örülnek, a nemiszõrzetet mintára gyantázzák, meg festik, nagyon szép dolgok születnek belõle! ;D
Nekem nincs, mielõtt megkérdeznétek, Tattoo magazinban láttam. ;D
Charon, mit szólsz? ;D
Na csocsi!
Karen
A tattoo-artnak van egy ága, aminek leginkább nõk örülnek, a nemiszõrzetet mintára gyantázzák, meg festik, nagyon szép dolgok születnek belõle! ;D
Nekem nincs, mielõtt megkérdeznétek, Tattoo magazinban láttam. ;D
Charon, mit szólsz? ;D
Na csocsi!
Karen
Posted 2002. April 17. - 18:58
Charon: arra gondoltam, hogy csinálok a macskámon valami hasonlót ;D, csak mit irjak rá?
Posted 2002. April 17. - 13:10
Posted 2002. April 17. - 13:04
A szörtelenítés tehát müvészet is lehet? Erre még nem is gondoltam. 
Gyapjasan szörösök itt elönyben! A szörtelenítésnek szerintem egy új válfaját kellene megvalósitani: a minta-szörtelenitést! Ez annyiban lenne jobb, mint a teljes epilálás, hogy látszik, milyen volt az emberke, és milyen lett. Továbbá mindenféle vicces design-okat lehetne csinálni, és büszkélkedni vele. Nyáron szerintem kifejezetten jól mutatnának a csupasz felsötesttel tekerö srácok, mindenféle mintákkal a mellkasukon, ill. hátukon. Összejövetelek, túrák, versenyek után és közben pedig eszmecserét lehetne folytatni, ki mivel vágta ki a mintát, mivel ápolja, stb... Lehetne fotókat készíteni, söt versenyezni is, kinek van a legtutibb szörmintája.
Ez teljesen kiegészítené a tetkó-art -ot.
Gyapjasan szörösök itt elönyben! A szörtelenítésnek szerintem egy új válfaját kellene megvalósitani: a minta-szörtelenitést! Ez annyiban lenne jobb, mint a teljes epilálás, hogy látszik, milyen volt az emberke, és milyen lett. Továbbá mindenféle vicces design-okat lehetne csinálni, és büszkélkedni vele. Nyáron szerintem kifejezetten jól mutatnának a csupasz felsötesttel tekerö srácok, mindenféle mintákkal a mellkasukon, ill. hátukon. Összejövetelek, túrák, versenyek után és közben pedig eszmecserét lehetne folytatni, ki mivel vágta ki a mintát, mivel ápolja, stb... Lehetne fotókat készíteni, söt versenyezni is, kinek van a legtutibb szörmintája.
Ez teljesen kiegészítené a tetkó-art -ot.
Posted 2002. April 17. - 12:40
vendég_Charon_*
Posted 2002. April 17. - 08:47
vendég_Charon_*
Posted 2002. April 16. - 22:59
Szõrrel, vagy szõrtelenül, inkább bringázzatok!
A lányoknak egyébként könnyebb, mert nekünk a lábunk, ugye, evidens, hogy szõrtelenített. A többi hely meg nem érdekelt a bringázás szempontjából ;D.
A lányoknak egyébként könnyebb, mert nekünk a lábunk, ugye, evidens, hogy szõrtelenített. A többi hely meg nem érdekelt a bringázás szempontjából ;D.
Posted 2002. April 16. - 16:02
Ha jól tudom, férfi ször gyorsabban nö, nem így van? Csak ezért kérdeztem.
gyorsabban nõ mivel a tesztoszteron (férfihormon) serkenti a szõr növekedését...
és hát nem tudom mennyire nõ gyorsabban, de az tény hogy amikor rövid akkor jobban látszik hogy nõ...
Posted 2002. April 16. - 15:51
Tegnap futottam úgy másfél órát, utánna bekentem magam Riktofittal (REKLÁM!) és azonnal rájöttem miért szõrtelenítik a lábukat azok akik. Ritka gusztustalan dolog a szõrös láb kenegetése. Ettõl függetlenûl én nem fogok ilyen dologra vetemedni.
Posted 2002. April 16. - 06:13
Hát én személy szerint 3-4 hetente szoktam megválni tõlük.Még jó,hogy nem nõ olyan gyorsan,mint a szakál:Ö
;D

Üdv:Thommey
Üdv:Thommey
Posted 2002. April 16. - 02:41

Sign In
Create Account

Back to top