Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szõrtelenül - kinek mi a véleménye?

- - - - -

• Please log in to reply
392 replies to this topic

Astro

Astro

vendég

• fórumtag
  • 69 posts
Ciao!
Nem vagyok se ellene, se mellette, egy bizonyos mértékig oké (mondjuk annak, aki olyan mint a csubakka), de egy két szõrszálért kár lenne szerintem (Meg a gyantázás nem is kellemes [tudod, mert eccer kéccer le kell, orvosi okokból :) ]

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Nem. :P

;D ;D

Ájnye ájnye. :o

;D ;D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Mért, szerintetek egy nô nem néz ki jól ha szôrös?!

???

Orion

Orion

vendég

• fórumtag
  • 66 posts
Lensver!
Kifejezetten nem. Ez bizony a ti keresztetek. Lehet lázadni ellene, de piacgazdaság van és éles a verseny. Szõrösen kevesebben fordulnak meg utánad.

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 posts
TIXTA jó ez a topic!!!

télleg kicsit gyp-s a hangulat de 8)!!!
Ez megint egy tyúk vs tojás harc!!

Aki rászorul tegy én semmi pénzért se, van elég szõr rajtam minek duplázzak!!!
A nõknél viszont alapkitétel
!!!!!!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
hat emberek jo kis topic ez! (mehetne a gyepebe)

tudhatnatok, hogy a ferfi novel felallas undorito!!
mondhatnam amiot egy haverom mondott egyszer:
a jovo pin@j@ a s.gg . :-)))

en nem borotvalom semmimet mert csunyan nezek igy is ki hat meg ugy, arrol nem is beszelve ha ez ujra kino megbozontosodva akkor meg vegem! (megbuntet a szorme!)

ha sikerult volna a felevem akkor egy szivecsket bootvaltam volna a mellembe! de nem sikerult...
csak a hatam nem lenne szoros!!!!!!!

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts

Én speciel cukorral eszem a káposztás tésztát, öcsém pedig borssal. Ettõl még mindketten normálisak vagyunk... Remélem érthetõ volt! ;)

Végre egy értelmes ember, akivel megegyezik az ízlésem... ;D

ppüsi

ppüsi

vendég

• fórumtag
  • 222 posts
En meg nem fejtettem ki velemenyem ebben az igen erdekes temaban, nosza hat.

Nalam csakis a profiknak megbocsajthato bun ;). Egesz egyszeruen en is buzisnak tartom ezt az egeszet, de ha ez a maniaja valakinek...

Amikor telen lennt vagyok a konditeremben, hanyingerem van a gyurmazos barataimtol, akiknek a testen egy szorszal sincs. Persze az izzadsagcseppek szebben csillognak a testukon ;D, de egyebkent... :P

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Nem. :P

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Mért, szerintetek egy nô nem néz ki jól ha szôrös?!

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts

Én speciel cukorral eszem a káposztás tésztát,

"Nincs szebb,mint mikor két szõrös férfitest összeér."

hat EZT azer megcafolnam!!!!
en inkabb egy simara borotvalt nöi testtel erek össze!!!

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 584 posts

Én speciel cukorral eszem a káposztás tésztát,

ez kb olyan undorító,mint a borotvált férfiláb ;D ;D

"Nincs szebb,mint mikor két szõrös férfitest összeér."

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Én speciel cukorral eszem a káposztás tésztát, öcsém pedig borssal. Ettõl még mindketten normálisak vagyunk... Remélem érthetõ volt! ;)

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
szõrtelenítés....max akkor látom értelmét, ha esés után sebet kell tisztítani, akkor talán az úgy könnyebb...?
én marhára szõrös vagyok, ha nekiállnék borotválni, vagy gyantázni vagy mittudoménhogy megszabadulni a testszõrzetemtõl, akkor tutira megerõsödne, és akkor könnyen összekevernének egy majommal :)
na persze nálunk is van pár srác, aki ezerrel nyomja le a szõrt a lábáról, én nem fogok csatlakozni, sem a "divat", sem a "sebességnövekedés" miatt.
Nem vagyok olyan szintû bicajos, hogy már arra is figyelnem kelljen, hogy le legyen borotválva a lábam, mert hogy attól gyorsabban megyek...egy profinak biztos ez is számít, na de én nem vagyok profi, meg "a férfi legyen szõrös" elvnek igazat adok :)
a csajok meg borotválják csak a lábukat továbbra is, nagyon vonzó és csábos tud lenni egy bársonyos szép nõi láb... mmmmm ;)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
SDFG,ne szívd mellre!
Azért nem szõrtelenítünk,mert láma amatõrök vagyunk! ;) (CC-sek nem mennek olyan sebességgel,h ez számítana,a DH-4x szakolsztálynak meg szerintem mind1)
Bár ez én esztétikai érzékemet akkor is bántja (most jövök rá,h nekem van olyan ;D ) a férfiak csupasz lába,de ez ellen van egy tök yoo módszerem;a lányok csupasz lábát nézem inkább. ;)

sdfg

sdfg

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Kár hogy sokan még itt tartanak hogy buziznak. Javaslom nekik hogy nézzék meg az értelmezõ kéziszótárban a homoszexuális (=buzi) jelentését, de talán az is elég ha felnõnek.

Egyébként a közegben mozgó test közegellenállását elsõsorban a sebesség, másodsorban pedig a közeg sûrûsége és a test közegellenállási együtthatója határozza meg. Az egyetemen szõrtelenített lábak együtthatóit ugyan nem mértük, de áramlástanból elég sokat a fejünkbe vertek, és állíthatom, a sima felület és a szõrös felület között nagy sebességnél (kerékpáros) és sûrû közegben (úszó) jelentõs a különbség.

Ha valaki ezért szõrtelenít, nyugodtan tegye. Ha csak jobban érzi magát csupaszon (mint pl én), akkor is. Ha valakinek nem tetszik, az az õ baja :P.

;D ;D ;D
Nekem ingább legyen szõrös, nem vagyok én buzi!
Az a mennyiségû sebességvsztést! és súlytöbbletet erlviselem!! ;D ;D

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 posts
;D ;D ;D
Nekem ingább legyen szõrös, nem vagyok én buzi!
Az a mennyiségû sebességvsztést! és súlytöbbletet erlviselem!! ;D ;D

mrc

mrc

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 posts

ja és van 2 elhanyagolhato: Suly és légellenállás

Egyszer azer megmernem, mennyi az osszsulya a testszorzetemnek :D
Van valakinek mikrogramm pontos merlege ? ;)
.. Es szelcsatornaja legellenallas mereshez ?

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
lehet,hogy már mondták, de utána néztem és 2 elönye van:
párolgás az sokkal gyorsabb
- könnyebb masszirozni ezt meg nem értem

ja és van 2 elhanyagolhato: Suly és légellenállás

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Ohh jessz!
Mit szólnátok egy közös szõrtelenítéshez vmelyik össznépi hirig idején?Tudok hozni kb 20-30 GMach3-ast,az esõerdõ kivágásához is elég! ;) ;D