na jó Thy de a lotus tuningal lett igazán világhires.
BBB: Anno a házfelújítás helyett(kedvese legnagyobb örömére)vett a Károly egy Lotus elise autócskát
mivel mûszakilag tilos a kocsiba nyulni igy a súlyon csökkentett karbon cuccokkal, amiket saját maga tervezett illetve gyártott. Persze a neten hire ment, hogy sokpár tizkilót lehet sporolni és igy másodperceket javulni a pályán. Nagyon sok rendelése van ....
Persze ezeken kivûl gyárt hozzáminden egyebet ahogy thy is irta
asszem ennyi
Ez a pozitív elfogultság, amit az elõbb írtam!

Nem lettem semmilyen Lotus alkatrésszel világhíres! A Lotusról mindekinek a 70-es évek F1 sikerei jutnak eszébe, meg esetleg James Bond.

Az hogy még most is létezõ márka (maláj tulajdonban...), arról sokan nem tudnak.
Nem tilos a kocsiba nyúlni, én is megtettem. Annyira bizalmatlan voltam az autószerelõk felé, hogy megtanultam motort szerelni.

Az egy másféle kihívás, de tetszik!

Eddig inkább gyártottak nekem karbonalkatrészeket, jómagam csak nagyon egyszerû alkatrészeket készítettem karbonból. De ami késik, nálam nem múlik. Lesznek még mindenféle dologban karbonos dolgok. Persze csak és kizárólag ott, ahol van értelme! A divat nem érdekel, meg designelemként sem alkalmaznám.
Karbon gyártatása dologban amúgy eddig csak a szívás volt, az egyik önérzetes tag gyakorlatilag elitta az eszét, a másik máig lóg nekem még nemkevés pénzzel, és azon van megsértõdve hogy azt híresztelem, én gyártottam azokat a darabokat, amiket Õ készített.
Úgyhogy most hivatalosan is felkérek mindekit, ne terjesszen ilyet, oks?

Bandi, így jó lesz?
Akkor most hozzad a tartozásodat! :mad