Szerintem hamar meglennének a jelentkezõk.
Hm...egy yasec leftyvel, annál feltünõbb bicaj nem sok lenne

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
....és végre keresztbe berakhatom a láncvillákat, ahogy mindig is szerettem volna!
...
van oem es van oem2
nem mindegy melyikrol van szo
off
igaza van. tényleg nem a legjobb.
van benn két pici titán(?) csavar, amivel állítod a nyereg dõlésszögét, aztán az hajlamos engedni...
Yasec, vázakon, agyakon kívül csinálsz még valami bringaalkatrészt? Crankeinstein hajtókart láttam MBAH-ban, a vfékrõl pedig még csak mondákat hallottam
ez mekkora...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
NE ÍGY! NE ÍGY!
Kérdés: Rohloff agy kerülne be a gépbe - már be van fûzve - kell a papucs elkészítéséhez? (Igazából Gábornak elküldtem a Rohloff agyakhoz kialakítható papucsok méretezett rajzait. De abból egy rahedli van.) Ha kell a kerék, küldöm, viszem.
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
azok a tubusok nagyon jok. de a topeak csinal direkt tarcsafek-kompatibilis csomagtartot amugy
Hali!
...
A legegyszerûbb módja ha fogsz egy váltóbovden külsõt, elcsiszolod rajta a mûanyag burkolatot, és utána széjjelhullik gyakorlatilag az egész bovdenkülsõ. Így megkaphatod utána a teflon belsõt.
...
RAUH-Welt
B E G R I F F