Persze nem a 15ezres havidíjra értettem, hogy határeset. Annyi pénz nincs is.

És mennyit költessz a telefonálásra havonta? Milyen elõfizud van?Telenor elõfizetéssel gondoltam, mert úgysem váltok szolgáltatót, és úgy még határeset ár szempontjából.
Akkor arra majd figyelek, hogy semmi köze ne legyen a GPS-nek az internethez.
Sztem elég nagy elõrelépés lenne a 6300-hoz képest, vagyis egész más lenne. Meg néhány dolog leegyszerûsödne.
blueshark,
Utána nézek, hátha van 6300-ra. Nem kéne annyit nyomtatnom, ha lenne.
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Akkor arra majd figyelek, hogy semmi köze ne legyen a GPS-nek az internethez.
A GPs által kapott jelet olyan programmal használod amivel akarod! Használhatod navira ha van programod hozzá, de akár Sporty Pal-al útvonalrögzítésre vagy van külön progi geoláda keresésre. A lényeg hogy tájékozódj, hogy mi fut offline és mi online. OVI térkép mûködik így is-úgy is és itt szokták sokan megszívni.Köszi szépen.
És olyan lehetséges, hogy a GPS-t ne navigációra, hanem helymeghatározásra használjam? Annak jobban örülnék.
Nem tudom pontosan mitõl lesz szép egy kép, a nagyíthatóság miatt gondoltam azt, hogy jobb egy nagyobb felbontású kamera.
Inkább a tartalék akksi mellett szavaznék, mert akkor akár vezetékes telefonom is lehetne, ha nem használom ki a "szirszarokat".
Esetleg valami egyéb opciót tudsz ajánlani?
Olvastam a Nokia C7-rõl. Elég szimpatikus, mert tud pdf-et kezelni, és az Office cuccokal is elbánik.
Viszont vannak róla negatív vélemények is: állítólag lassú kijelzõ, és a fix fókuszos fényképezõt sem szeretik (egyikkel sem volt még dolgom...).
Pedig ahogy láttam szép képeket csinál, nekem legalábbis több, mint elfogadható...
Meg a Symbian ódivatúságára is panaszkodtak kicsit (én nem ismerem, szóval nekem nagyon is új lenne).
Van valakinek tapasztalata ezzel?
Vagy létezik hasonló kütyü, ami tudja a következõket:
-GPS (jó lenne, ha nem internetes lenne)
-pdf és word dokumentumokat kezelje
-5 mp, vagy nagyobb felbontású fényképezõ
-hosszú készenléti és beszélgetési idõ
Asszem ennyi.
Fõleg Nokiák között keresgélnék.
Köszi elõre is.
ahány embert ismerek, aki laptopba jegyzetelt, az amint elkezdett füzetbe jegyzetelni, máris jobban értette a dolgokat - eléggé elvonja a figyelmet a laptopozás (ááá egy kis facebook/msn nem árthat), a tablet is pont úgy elvonná..
viszont az ultimate programot ma találtam meg marketen: perfect egg timer. kell neki a tojás átmérõje, hõmérséklete, tengerszint feletti magasság kézzel vagy GPS alapján, meg hogy milyen keményre akarod megfõzni (5 szint van) - ezután csak forró vízbe bele a tojást, timer indít és tényleg qrvafinom lesz a tojás, jobb, mint ha érzésre fõzném.
:D:D
Extrák járnak az iPhone mellé a Vodafone-nál | PR | Szeged - delmagyar.hu