De ha alap android,akkor htc hero.Jó vas.
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
na az meg màr a te bajod! vegyèl olyan mobilt amit tudsz/kitudsz hazznàlni. tegnap adtam el egy galaxy 3at egy nönek. csak azért vette meg mert sokat tud. a diva ès galaxy közt vacilàlt. van rá egy söröm hogy vissza fogja hoznni.Most okostelefonoktól függetlenül, a nagy személyre szabhatósággal akkor szokott tele lenni a hócipõm, amikor végre kibogarászom, hogy a számomra teljesen szar dologból hogy csinálok számomra ideálisat, addigra pont telepíthetem újra a programot/számítógépet/vehetek új telefont stb
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Most okostelefonoktól függetlenül, a nagy személyre szabhatósággal akkor szokott tele lenni a hócipõm, amikor végre kibogarászom, hogy a számomra teljesen szar dologból hogy csinálok számomra ideálisat, addigra pont telepíthetem újra a programot/számítógépet/vehetek új telefont stb
Az android egy internet alapú rendszer. Fölösleges azon szájkaratézni hogy kell hozzá internet meg hogy internet nélkül szinte semmi sem mûködik. Ha autót veszel akkor tankolsz bele, mert ha nem akkor tolod. Aki nem akarja vagy nem tudja kihasználni a droidot annak nincs szüksége rá, nem a droidos telefon szar maximum õ rosszul választott.
Droidos telefonos tréningen láttunk erre egy példát. Bedugod a töltõt otthon a telefonba a telefon autómatikusan úgy kezd el mûködni mint egy nagyméretû LCD-s óra és idõjárás állomás. Reggel ébreszt, leszedi a híreket a netrõl(elõre beállított lista alapján, szûrve hogy téged mi érdekel). Beülsz a kocsiba, elnavigál mondjuk melóba, közben BT-n keresztül nyomja a zenéidet az autóhifire. Melóhelyen érzékeli a helyi WiFi-t, kikapcsolja a 3G-t és átáll GSM hálózatra és bekapcsolja azt a profilt amit a melóhelyre beállítottál. Ja! És nem kell billzárral pöcsölni, mert még azt is be lehet állítani hogy a telefonon milyen szögben tartva legyen lezárva és feloldva.
Egy szó mint száz, az vegyen okostelefont aki tényleg igényli a funkciókat.
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Én szerettem a kihívásokat (volt 5 HTC cuccom), tök jó volt moddolgatni.Persze.
Csak az a nagy különbség,hogy egy nem andriodos pdát ronggyá kell tuningolni,csesztetni ahhoz,hogy ellássa azokat a funkciókat,amiért tulajdonképp megvetted.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Értem én! Nem azzal van a gond, ha csak telefon+ sms, akkor 3310-es is jó. De ha meg netezésre kell a telefon akkor se feltétlen androidot vennék, hanem inkább PDA-t.. Amikor kijött, meg ahány villamosmérnökkel beszéltem, meg személyes tapasztalatokat, amit hallottam, inkább parasztvakítás + reklám miatt jó, mint értelmes indokok miatt.
Amit androidból ki lehet hozni, azt úgy gondolom egy nem androidos telefonból is. ^^
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
bocs...Ehh, pedig most szabadulnék az e51 tõl holux bt gps vevõvel...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
RAUH-Welt
B E G R I F F
ez nem az oprendszer hibaja. aki androidos telefont vesz, az vegyen hozza egy 500megas net csomagot is, mert csak ugy jonnek ki a telefon elonyei. De ez ugyanigy igaz a WinMo-ra meg az ajfonra is. Ha a funkciok nem kellenek, akkor vegyen inkabb 6300-as nokiat, csak telefonalni meg sms-ezni az eppen tokeletes.
Android nekem nem jött be, ugyan saját nem volt, de ismerõsök, rokonok vettek, mert, hogy android fuuuuu, az biztos nagyon király.
Magával a telefonokkal nincs baj, szép és jó. De engem baromira kiakasztott, hogy a legtöbb funkció (pl.: egy szervezõ/naptár is már) netre kapcsolódva akart elindulni csak (google calendar vagy mit használt spec az egyik)..
RAUH-Welt
B E G R I F F
végüli 2630-as lett. buta, de telefon meg sms megy rajta szuperul
gps meg majd egyszer
-=B.B.B.=-
végüli 2630-as lett. buta, de telefon meg sms megy rajta szuperulAndris: Nekem is E51 van, izmos kis jószág! Kicsúszott a bringa alólam egy nyálkás út szakaszon és telibe ráhasaltam, mert boltból mentem haza és farmer zsebben volt..
A farmeren ahogy hasaltam a mobil körvonalai belekopva még meg is vannak. : DD A telefonnak annyi baja lett, hogy lett egy nagyobb karcolás a kijelzõn, de az is csak azért mert volt aprópénz a zsebemben és meghúzta.... -.-' Egyébként mivel 4 GB memkártyát használok, az kicsit belassítja, mert tele van pakolva zenével, meg Garmi GPS-el (külön van a telóhoz GPS vevõ bluetoothos). A wifi az meg n1.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Hát ilyen van ilyen!
![]()
Csak ne mobilneten keresztül frissítsd
-=B.B.B.=-
Nem rossz az X8 és a Telenornál most ócsó... Sajnos még csak 1.6-os droid van rajta, adatforgalomra figyelni kell. Meg lehet picit gagyimûanyagból van de ebbe az árba ez elmegy kategória.
-=B.B.B.=-