Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
galaxy3-nál ha lassú a gps akkor marketról le kell rántani a GPSopt-ot. (keresés: octy vagy gps optimisation)

appok nálam:
-MSN Talk
-apndroid
-compass
-gps test
-gpsopt
-advanced task killer
-ES file explorer
-mVideoplayer
-Opera Mobile
-Call Meter NG
-Trekbuddy

navigációból eddig a navigont próbáltam.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Nokia 6120 egyre több, a névjegyzékben tárolt számot nem ismer fel bejövõ híváskor. ...

Sajna nem segített rajta, sem a sim névjegyzék törlés, sem az akksi és sim pihentetés.Valami egyéb ötlet?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
elado egy hp 614c van hozza car kit
ar kb 60

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
a HTC Sense felületében lehet alapból benne van, de az a Spica-n nincs, azért. de már nem használom, Extended Controls nyert - még a zsebláma üzemmódot is be tudom kapcsolni widgetbõl.:D

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
Derült.:)
Tisztában vagyok,voltam a widget mibenlétével.Az nem volt érthetõ,hogy minek szedjek le külön appot,ha alapból ki tudok tenni asztalra widgetet,ami appot indítja.
"A 3G-modemet a dcswitch nevû progial (tkp. widget) tudod kikapcsolni a desktop-ról - tényleg jól mûködik."
Írta Dave,csak nem értettem miért ha vagy gyári appot indító widget...

Nagy piros gomb a leghasznosabb!:)

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

A 3g modem kikapcsolásához miért kell külön app?
Vagy lehet,hogy csak a htc-nél van hozzá külön widget?
Fingerprint Screensasavert javaslom billentyûzárnak ha van idõd.:)
Én sokat szórakoztam rajta.Új lenyomatot érzékel!

Jópofa app! Majd lehet kipróbálom.
WidgetLocker | TeslaCoil Software
Valami ilyesmi progira gondoltam, csak hogy ez ugye fizetõs és nem tudom letölteni.
már egy csomó hasznos dolgot letöltöttem :D Nagy piros gomb, pulzusmérõ...

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás

Most se tiszta.
Heromon gyári widget van hozzá.Kiteszem asztalra,hozzáérek és kész.:)
Ja,tényleg megy on/off gombbal is.
De:
asztal üres helyen nyomva tart/widget/settings/mobile network és ott a widget,nem kell hozzá külön app.

A widget indítja el azt app-ot, ez ilyen kényelmi segédprogram, hogy ne keljen a programmal baszkodni. A több widget pedig azért van (ha azt akartad írni, hogy három), h megtaláld a neked legszimpatikusabbat (store-ban van még vagy 100féle)

@: Vagy a Hero-d on van a gyári widget :)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Vodás boltos ismerõse van valamelyikõtöknek?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
Most se tiszta.
Heromon gyári widget van hozzá.Kiteszem asztalra,hozzáérek és kész.:)
Ja,tényleg megy on/off gombbal is.
De:
asztal üres helyen nyomva tart/widget/settings/mobile network és ott a widget,nem kell hozzá külön app.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
mert sokkal egyszerûbb valamelyik "lapon" elhelyezett widget-en egy érintéssel kikapcsolni, mintha a menüben keresnéd ki.
de természetesen megoldhatod a menüben is, ha úgy szimpibb ;)

de a desiren, ha az on/off gombot nyomva tartom, akkor is kidobja ezt az opciót

bptitans.hu

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
A 3g modem kikapcsolásához miért kell külön app?
Vagy lehet,hogy csak a htc-nél van hozzá külön widget?
Fingerprint Screensasavert javaslom billentyûzárnak ha van idõd.:)
Én sokat szórakoztam rajta.Új lenyomatot érzékel!

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
naviból sygic mobile maps 10 a legtutibb, ilyen internetes boltokból beszerezhetõ. De találsz igo-t is, de droidon nem bejövõs, fõleg sygic után ;)

bptitans.hu

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Na már szinte minden hasznos alkalmazást leszedtem...Még egy jó navigáció kéne meg valami olyan program amivel a billentyûzárat lehet megváltoztatni( mondjuk HTC stílusúra). valakinek ötlet az utóbbira? /navigáció valószínû motovan vagy valami igo lesz csak ugye azt még "meg kell venni...."/

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
GPS nekem elég rapszodikusan mûködik - van, hogy 2-3 perc, mire veszi jelet, de van hogy 15 másodperc. (ugyanazon a helyen...) a GPS Status nevû progit ajánlom.

A 3G-modemet a dcswitch nevû progial (tkp. widget) tudod kikapcsolni a desktop-ról - tényleg jól mûködik. az APNDroid csak módosít az APN-ben valamit - de nekem pl. rendszeresen eltüntette az összes APN-t valahova...vagy ha sok dolgot akarsz kapcsolgatni, akkor az Extended Controls-t "szerezd be". WiFI-hez meg a WiFi Manager a nyerõ.

Googla-fiókos szinkronizálás qrvajó - most, hogy új ROM-ot rakok fel, le se kell mentenem semmit, fent van minden a Google-fiókban. és külön jó,hogy a MyPhoneExplorer nevû program a régi mobilom (SE K800i) és a google-fiók közti szinkronizációt is támogatja - szóval ha másik telefont vinnék magammal pl. fesztiválra, akkor arra is csak 5 kattintás rászinkronizálni a naptárat meg a névjegyzéket.:)

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
Jó mi?:)
Automatice fel a wifire.
De akksit nagyon kajcsizza.

Nekem 1 gigás net van hozzá.Jó,mert sose kell kaksiznom,hogy túllépem.Illetve tényleg abszolút online vagyok.:)

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Pihentettem az akksit meg a kártyát, és kitöröltem az egész SIM névjegyzéket, majd meglátjuk használ e. Mindenesetre köszi az ötletet!
Tegnap a Monte is csinált hasonlót. Hívott valaki, és egy másik számhoz tartozó nevet adott be hozzá. Biztos hogy nem én írtam be rosszul a nevet, mivel ezek rég beírt számok, csak átmásoltattam kártyáról a telefonba az egész névjegyzéket. Biztos ekkor csúszott el valami. Remélem csak ez az egy, mert ez sokkal rosszabb, mintha egyszerûen csak nem ismeri fel a számot a teló.

Ha már elkezdtem. Van egy másik érdekes hívás probléma is. :) Egyik haver vodás számát nem lehet hívni. Pontosabban egyet kicsörög, és utána foglaltat jelez nekem. Õ állított el valamit a telefonjában, és tiltóra rakott véletlenül? Állítólag mások is panaszkodtak neki, hogy ugyan így jártak.

Monte-val kapcsolatban javasolnám hogy ha van Google fiókod akkor szinkronizáld vele, ott sokkal egyszerûbb és gyorsabb a neveket kezelni mint a Kies-ben vagy magában a telefonban.
Régi Ericsson telómnál volt olyan hogy buktam 100-120 nevet/címet mert valami gebasz volt a telefonnal. azóta rendszeresen adatmentek a telefonról.
A haverod telefonján meg tényleg lehet be van rakva a számod szûrõlistába és ezért nem tudod hívni.

Mától én is droidos lettem! :)
Már szétnyomkodtam a Galaxy 3-at. Tényleg nagyon más "galaxis" ez a droidos világ!
Olvastam hogy voltak GPS problémák ezzel a típussal, de eddig jónak tûnik.
Hülye kérdésem lesz: Ha be van kapcsolva a 3G/EDGE de talál WiFi hálót a teló akkor autmatikusan a WiFi-t fogja használni vagy nekem kell rábökni? Ha nekem kell rábökni akkor van valami alkalmazás amivel ezt be lehet állítani? Most így laza 1 óra alatt közel 100 megát forgalmaztam :)
Már lassan szégyellem magam hogy notin írok a fórumra.... LOL

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Pihentettem az akksit meg a kártyát, és kitöröltem az egész SIM névjegyzéket, majd meglátjuk használ e. Mindenesetre köszi az ötletet!
Tegnap a Monte is csinált hasonlót. Hívott valaki, és egy másik számhoz tartozó nevet adott be hozzá. Biztos hogy nem én írtam be rosszul a nevet, mivel ezek rég beírt számok, csak átmásoltattam kártyáról a telefonba az egész névjegyzéket. Biztos ekkor csúszott el valami. Remélem csak ez az egy, mert ez sokkal rosszabb, mintha egyszerûen csak nem ismeri fel a számot a teló.

Ha már elkezdtem. Van egy másik érdekes hívás probléma is. :) Egyik haver vodás számát nem lehet hívni. Pontosabban egyet kicsörög, és utána foglaltat jelez nekem. Õ állított el valamit a telefonjában, és tiltóra rakott véletlenül? Állítólag mások is panaszkodtak neki, hogy ugyan így jártak.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Nokia 6120 egyre több, a névjegyzékben tárolt számot nem ismer fel bejövõ híváskor. Mit lehet tenni a javításhoz? Nézegettem a neten a megoldást, de nem találok semmit. A Nokia oldalon azt írják,ehhez a készülékhez nincs elérhetõ frissítés.
Köszi!

Nekem olyankor fordult elõ ilyen gond Nokia telefonokon, hogyha a sim-en és a memóriában is benne volt ugyanaz a szám a névjegyzékben...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
barátnõ e72-je dettó. kikapcs, akku, sim ki, pihen, vissza.
ez megoldotta, azóta mûködik úgyh lehet nem nagy probléma.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Nokia 6120 egyre több, a névjegyzékben tárolt számot nem ismer fel bejövõ híváskor. Mit lehet tenni a javításhoz? Nézegettem a neten a megoldást, de nem találok semmit. A Nokia oldalon azt írják,ehhez a készülékhez nincs elérhetõ frissítés.
Köszi!