Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Írta 2011. január 05. - 14:29
appok nálam:
-MSN Talk
-apndroid
-compass
-gps test
-gpsopt
-advanced task killer
-ES file explorer
-mVideoplayer
-Opera Mobile
-Call Meter NG
-Trekbuddy
navigációból eddig a navigont próbáltam.
Írta 2011. január 05. - 10:14
Nokia 6120 egyre több, a névjegyzékben tárolt számot nem ismer fel bejövõ híváskor. ...
Sajna nem segített rajta, sem a sim névjegyzék törlés, sem az akksi és sim pihentetés.Valami egyéb ötlet?
Írta 2011. január 05. - 08:45
ar kb 60
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2011. január 04. - 21:25
Írta 2011. január 04. - 20:25
Tisztában vagyok,voltam a widget mibenlétével.Az nem volt érthetõ,hogy minek szedjek le külön appot,ha alapból ki tudok tenni asztalra widgetet,ami appot indítja.
"A 3G-modemet a dcswitch nevû progial (tkp. widget) tudod kikapcsolni a desktop-ról - tényleg jól mûködik."
Írta Dave,csak nem értettem miért ha vagy gyári appot indító widget...
Nagy piros gomb a leghasznosabb!
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Írta 2011. január 04. - 20:11
Jópofa app! Majd lehet kipróbálom.A 3g modem kikapcsolásához miért kell külön app?
Vagy lehet,hogy csak a htc-nél van hozzá külön widget?
Fingerprint Screensasavert javaslom billentyûzárnak ha van idõd.
Én sokat szórakoztam rajta.Új lenyomatot érzékel!
WidgetLocker | TeslaCoil Software
Valami ilyesmi progira gondoltam, csak hogy ez ugye fizetõs és nem tudom letölteni.
már egy csomó hasznos dolgot letöltöttem Nagy piros gomb, pulzusmérõ...
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2011. január 04. - 20:07
Most se tiszta.
Heromon gyári widget van hozzá.Kiteszem asztalra,hozzáérek és kész.
Ja,tényleg megy on/off gombbal is.
De:
asztal üres helyen nyomva tart/widget/settings/mobile network és ott a widget,nem kell hozzá külön app.
A widget indítja el azt app-ot, ez ilyen kényelmi segédprogram, hogy ne keljen a programmal baszkodni. A több widget pedig azért van (ha azt akartad írni, hogy három), h megtaláld a neked legszimpatikusabbat (store-ban van még vagy 100féle)
@: Vagy a Hero-d on van a gyári widget
Írta 2011. január 04. - 20:02
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2011. január 04. - 19:54
Heromon gyári widget van hozzá.Kiteszem asztalra,hozzáérek és kész.
Ja,tényleg megy on/off gombbal is.
De:
asztal üres helyen nyomva tart/widget/settings/mobile network és ott a widget,nem kell hozzá külön app.
Írta 2011. január 04. - 19:50
de természetesen megoldhatod a menüben is, ha úgy szimpibb
de a desiren, ha az on/off gombot nyomva tartom, akkor is kidobja ezt az opciót
Írta 2011. január 04. - 19:46
Vagy lehet,hogy csak a htc-nél van hozzá külön widget?
Fingerprint Screensasavert javaslom billentyûzárnak ha van idõd.
Én sokat szórakoztam rajta.Új lenyomatot érzékel!
Írta 2011. január 04. - 18:29
Írta 2011. január 04. - 17:36
Írta 2011. január 04. - 16:01
A 3G-modemet a dcswitch nevû progial (tkp. widget) tudod kikapcsolni a desktop-ról - tényleg jól mûködik. az APNDroid csak módosít az APN-ben valamit - de nekem pl. rendszeresen eltüntette az összes APN-t valahova...vagy ha sok dolgot akarsz kapcsolgatni, akkor az Extended Controls-t "szerezd be". WiFI-hez meg a WiFi Manager a nyerõ.
Googla-fiókos szinkronizálás qrvajó - most, hogy új ROM-ot rakok fel, le se kell mentenem semmit, fent van minden a Google-fiókban. és külön jó,hogy a MyPhoneExplorer nevû program a régi mobilom (SE K800i) és a google-fiók közti szinkronizációt is támogatja - szóval ha másik telefont vinnék magammal pl. fesztiválra, akkor arra is csak 5 kattintás rászinkronizálni a naptárat meg a névjegyzéket.
Írta 2011. január 04. - 15:29
Automatice fel a wifire.
De akksit nagyon kajcsizza.
Nekem 1 gigás net van hozzá.Jó,mert sose kell kaksiznom,hogy túllépem.Illetve tényleg abszolút online vagyok.
Írta 2011. január 04. - 15:07
Monte-val kapcsolatban javasolnám hogy ha van Google fiókod akkor szinkronizáld vele, ott sokkal egyszerûbb és gyorsabb a neveket kezelni mint a Kies-ben vagy magában a telefonban.Pihentettem az akksit meg a kártyát, és kitöröltem az egész SIM névjegyzéket, majd meglátjuk használ e. Mindenesetre köszi az ötletet!
Tegnap a Monte is csinált hasonlót. Hívott valaki, és egy másik számhoz tartozó nevet adott be hozzá. Biztos hogy nem én írtam be rosszul a nevet, mivel ezek rég beírt számok, csak átmásoltattam kártyáról a telefonba az egész névjegyzéket. Biztos ekkor csúszott el valami. Remélem csak ez az egy, mert ez sokkal rosszabb, mintha egyszerûen csak nem ismeri fel a számot a teló.
Ha már elkezdtem. Van egy másik érdekes hívás probléma is. Egyik haver vodás számát nem lehet hívni. Pontosabban egyet kicsörög, és utána foglaltat jelez nekem. Õ állított el valamit a telefonjában, és tiltóra rakott véletlenül? Állítólag mások is panaszkodtak neki, hogy ugyan így jártak.
Régi Ericsson telómnál volt olyan hogy buktam 100-120 nevet/címet mert valami gebasz volt a telefonnal. azóta rendszeresen adatmentek a telefonról.
A haverod telefonján meg tényleg lehet be van rakva a számod szûrõlistába és ezért nem tudod hívni.
Mától én is droidos lettem!
Már szétnyomkodtam a Galaxy 3-at. Tényleg nagyon más "galaxis" ez a droidos világ!
Olvastam hogy voltak GPS problémák ezzel a típussal, de eddig jónak tûnik.
Hülye kérdésem lesz: Ha be van kapcsolva a 3G/EDGE de talál WiFi hálót a teló akkor autmatikusan a WiFi-t fogja használni vagy nekem kell rábökni? Ha nekem kell rábökni akkor van valami alkalmazás amivel ezt be lehet állítani? Most így laza 1 óra alatt közel 100 megát forgalmaztam
Már lassan szégyellem magam hogy notin írok a fórumra.... LOL
Írta 2011. január 04. - 09:14
Tegnap a Monte is csinált hasonlót. Hívott valaki, és egy másik számhoz tartozó nevet adott be hozzá. Biztos hogy nem én írtam be rosszul a nevet, mivel ezek rég beírt számok, csak átmásoltattam kártyáról a telefonba az egész névjegyzéket. Biztos ekkor csúszott el valami. Remélem csak ez az egy, mert ez sokkal rosszabb, mintha egyszerûen csak nem ismeri fel a számot a teló.
Ha már elkezdtem. Van egy másik érdekes hívás probléma is. Egyik haver vodás számát nem lehet hívni. Pontosabban egyet kicsörög, és utána foglaltat jelez nekem. Õ állított el valamit a telefonjában, és tiltóra rakott véletlenül? Állítólag mások is panaszkodtak neki, hogy ugyan így jártak.
Írta 2011. január 02. - 15:34
Nekem olyankor fordult elõ ilyen gond Nokia telefonokon, hogyha a sim-en és a memóriában is benne volt ugyanaz a szám a névjegyzékben...Nokia 6120 egyre több, a névjegyzékben tárolt számot nem ismer fel bejövõ híváskor. Mit lehet tenni a javításhoz? Nézegettem a neten a megoldást, de nem találok semmit. A Nokia oldalon azt írják,ehhez a készülékhez nincs elérhetõ frissítés.
Köszi!
Írta 2011. január 02. - 15:21
ez megoldotta, azóta mûködik úgyh lehet nem nagy probléma.
Írta 2011. január 02. - 15:04
Köszi!