Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

E7<3

sztem ez semmiképp sem igaz. :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
E7<3

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

már készülékvételben vagy, hogy ?

én spec a pannonnál mikor lejárt az elözõ aláírt 2 év (de volt idõ hogy csak 1) mindig tudtam jó áron venni . legutóbb a 2 db 6303classic-ért 500 ft-ot fizettem.

Aha.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
Nem tudom mennyire vagy maximalista Maggi,én sajna eléggé.
Én azt tudom,hogy a Herom a szar kis procijával(ezekhez mérten),hiba nélkül üzemel lassan egy éve(ez nálam nagy szó).
Szóval,szerintem a desire kontra defy kontra galaxy dolgot az alapján döntsd el,hogy hol fogod használni,mert nagyjából ugyanazt tudják.
Én azért vagyok defy mellett,mert gyûlölöm a mindenféle szar tokokat,illetve azt is ,hogy a kijelzõ karcos lesz(ez nyilván eléggé összefügg:)).
Jelen helyzetben erre más nem ad megoldást.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Azért kérdeztem,hátha tudja már valaki,hogy tuti-e?
Jelenleg szegény vagyok.
Szal szerintem kivárom a t-nél a dolgot.
Bár az kissé furcsa,hogy pl 2 év hûséggel,friss elõfizetõként 10 rugeszért el lehet hozni!
Az is fura,hogy 96 óta náluk vagyok és pl most "szarabb" a helyzetem,mint egy friss elõfizetéses ügyfélnek.
....

már készülékvételben vagy, hogy ?

én spec a pannonnál mikor lejárt az elözõ aláírt 2 év (de volt idõ hogy csak 1) mindig tudtam jó áron venni . legutóbb a 2 db 6303classic-ért 500 ft-ot fizettem.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
én most olcsóbban tudnék galaxy s-t mint defy-t szal azt is számba kell vennem

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
na most ezen elgondolkodtam én is...bár androidod sose használtam,de a teszt alapján elég jópofa..persze kézbe véve is kíváncsi lennék rá de Pécsen nem láttam még sehol...még jó hogy most vettem a b2100-at pont ilyen célra :)
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
én függetlent akarok mindenképp, szal én valamely online shop-ot fogom választani, mert még tart a hûségem náluk sajna, de utána meggondolom majd h náluk maradok-e...

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
Azért kérdeztem,hátha tudja már valaki,hogy tuti-e?
Jelenleg szegény vagyok.
Szal szerintem kivárom a t-nél a dolgot.
Bár az kissé furcsa,hogy pl 2 év hûséggel,friss elõfizetõként 10 rugeszért el lehet hozni!
Az is fura,hogy 96 óta náluk vagyok és pl most "szarabb" a helyzetem,mint egy friss elõfizetéses ügyfélnek.
...mondta valaki,hogy a t-s rom fos szokott lenni,nekem a heron semmi gond nem volt vele.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Bringavarázs: De azt is írják, hogy nem tuti, zehát lehet ha veszel a tiéd nem lesz független....

Ti honnan vennéktek meg egyébként?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
BBB: olvasgattam is elég sokat róla :)

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
Azt tudja-é valaki,hogy a magyar T-Mobilos verzión T-rom van vagy a gyári?
Prohardveres imént linkelt fórumon olvastam,hogy valaki,Telenoros karival használja.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Miért sorolható a Defy középkategóriába?

Árban picit alatta van ugyan a Desire-enk, de nekem Teljesítményben nem tûnik gyengébbnek, szolgáltatásaiban sem látom a nagy minuszokat...

A paraméterek alapján közel azonos a két készülék. A motorola viszont a Milestone alá pozicionálta a készüléket (azt nem tudom milyen megfontolásból).
Igazából puding próbája az evés. Ki kéne próbálni mind a kettõt. De ha a strapabírás legalább annyira fontos szempont mint a teljesítmény akkor a tesztek alapján egyértelmûen Defy..mert ugye a Desire nem vízálló.
Ez megint olyan hogy nem lehet kategorikusan kijelenteni hogy melyik a jobb. Autók is vannak hasonló árkategóriában, és mindenki a saját igényei alapján választ. Lehet egy kisebb felszereltségû de nagyobb hasmagasságú autó jobb lesz egy horgásznak mint egy alacsonyabb de komfortosabban felszerelt.

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Bálint: priviben írj már nekem pár sorocskát, mik a tapasztalatok, pozitiv negativ stb....megköszönném.

Úgy láttam, hogy olvasgatod, vagy csak kérdeztél egyet?
[Re:] Motorola DEFY - ez aztán döfi! - PROHARDVER! Hozzászólások

Dózer, nekem semmi bajom nem volt az M65-el, csak már buta manapság és a tizedét nem nyújtja annak, amit szeretnék. De a szükség törvényt bont, ugye. Telefonálni lehet és az opera mini lassan, de mûködik (gprs). Van otthon S45,ME45, meg a Húgié volt valami belépõ szintû siemens anno 2004-bõl.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Vissza a gyökerekhez...
Feltöltött kép

nekem is volt ilyen telefonom. Szerettem, amig mûködött. Sajna az egyik legkevesebbet bíró telefonom volt, egyáltalán nem volt strapabíró.A 1,5 év után joy gombot és készülékházat is cserélni kellett, a gombjai is vacak gumi .Meg gyakran lefagyott.De az akkori viszonyok között nagy kijelzõje volt, és elég jó szolgáltatásai voltak. Még mindig megvan, mûködik is, csak a hangszórója nem jó. :) Utána Siemens ME 75 volt. Na az sokkal jobb telo,minden tekintetben.

Amikor a 6120-ast vettem, gondolkodtam a 6300-on is, azonos árban voltak. De mivel ez email kliens csatolmány kezelésével valami hiányosság van, ha jól emlékszem, nem lehet vele videót küldeni, ezért nem azt választottam. Akkor ez még fontos szempont volt, a Pannon 400 Ft-os wapjával orrba szájba küldtem a videókat, havi nem tudom hány giga forgalmat generálva.(meg is szüntették a piszkok:) ezt a csomagot)
Amúgy az egyik legszebb, legsikerültebb telefon a 6300. A Telenornál a 6303i, 2730 kb ugyan azt tudja, mint a 6300 és még hûséggel is többe vannak, mint 7000 Ft.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Bálint: priviben írj már nekem pár sorocskát, mik a tapasztalatok, pozitiv negativ stb....megköszönném.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Árban picit alatta van ugyan a Desire-enk, de nekem Teljesítményben nem tûnik gyengébbnek, szolgáltatásaiban sem látom a nagy minuszokat...

mert nincs is. sõt, benchmarkon el is veri desire-t

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Más kategória. A Galaxy 3 "belépõ szint" a droidnál. A Defy elég speciális, de olyan közép kategória. A Desire az pedig egyértelmûen felsõ kategória (mint az X10,Galaxy S, Milestone) annak minden elõnyével felvértezve. Sebességben nyilván jobb a Desire (Defy-rõl még nem tudok nyilatkozni). Tegnap tapiztam egy OLED kijelzõs Desire-t és meglepett a kijelzõje, tetszett. Eddig csak SLCD-s verziókhoz volt szerencsém, de az nem gyõzött meg(halkan teszem hozzá hogy csak kijelzõ terén maradt le nálam a Galaxy S-tõl).
A desire nekem a mérete miatt esett ki a kalapból nem a teljesítménye vagy az ára miatt. Számomra a Galaxy 3 még használható méret. Nagyobb telefont már kényelmetlen volna napi szinten hurcolni.
Nekem a Galaxy 3 teljesítmény/ár/érték aránya eddig megfelelõnek tûnik. A másik két említett típus is megéri az árát.

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Igazábol az érdekelne megér-e a Defy/Desire a Galaxy 3-nál annyival több pézt?
Desire/Defy beszerezhetõ ilyen 85 körül újonnan, galaxy 3 meg 55k...