Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Nekem Xperia X8 van, azon egyszerûen ki tudom kapcsolni a netet, csak elhúzom az órát, egy taperolás és kész.:) Vagyis gondolom ez egyszerûnek mondható.

A hívásnapló nem tûnik túl kidolgozottnak... nem tudom megnézni mennyit beszéltem, mekkora volt az adatforgalom, mennyi sms-t küldtem. De lehet erre is van valami alkalmazás.

Wifi AP-t azt már nem tudom mi, de nekem mûxik a wifi rendesen. Vagyis nem szakadozik összevissza a net.

Tudok rajta pdf-et, powerpointot meg wördöt nézni, net is mûkszik rendesen. Nekem ennyi volt a lényeg.

A hívásidõ/díj/adatforgalom számláláshoz van egy csomó féle progi a marketen.
WiFi AP azt jelenti hogy a mobilnetemet meg tudom osztani a WiFi-n keresztül. gyakorlatilag WiFi outert tudok csinálni a mobilomból. Nagyon hasznos ha nincs a közelben WiFi és mondjuk notin akarok valamit csinálni.
X8-on nem tudom hogy gyárilag van-e olyan widget amivel letiltható a mobilnet....

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
Nekem Xperia X8 van, azon egyszerûen ki tudom kapcsolni a netet, csak elhúzom az órát, egy taperolás és kész.:) Vagyis gondolom ez egyszerûnek mondható.

A hívásnapló nem tûnik túl kidolgozottnak... nem tudom megnézni mennyit beszéltem, mekkora volt az adatforgalom, mennyi sms-t küldtem. De lehet erre is van valami alkalmazás.

Wifi AP-t azt már nem tudom mi, de nekem mûxik a wifi rendesen. Vagyis nem szakadozik összevissza a net.

Tudok rajta pdf-et, powerpointot meg wördöt nézni, net is mûkszik rendesen. Nekem ennyi volt a lényeg.

Izomtéridõninja-geológus!

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Amúgy az Android frissítések mit segítenek egy telefonon? Jobban mûködik, vagy csak szebb/újabb?
Nem értek hozzá, azért kérdezem. .)

1.6-ban pl nem lehetett BT-on adatot továbbítani csak hangot tudott 2.1-ben például ez lett javítva.
2.1-ben nem lehetett menübõl letiltani a mobilnetet (csomag alapú adatkommunikációt) de a 2.2-ben ez is benne van. ráadásul a 2.2 már alapból tudja a Wifi AP-t, nem kell rootolni.
2.2-ben a névjegyzék,tárcsázó,SMS, kikapcsolás, bekapcsolás jóval gyorsabb.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
Akkor lehet még nekem is megérné késõbb lecserélni az 1.6-os verziót. A sebesség elég jó indok, bár nekem a mostani is hasítósnak tûnik.:)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
gyorsabb, okosabb....

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
Amúgy az Android frissítések mit segítenek egy telefonon? Jobban mûködik, vagy csak szebb/újabb?
Nem értek hozzá, azért kérdezem. .)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
dEFY-re nincs még? :(

http://androidarena....defy-froyo-rom/

ez már az lenen vagy kamu?

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

t-mobil?

Független..de 20-as kártyával

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás

Elsõ magyar nyelvû droidos teló. Nem rossz.... Mókolt ROM és megy benne a multtáccs is. A kijelzõje kicsit "érzéketlen".

Feltették a G3-ra a Froyot(szervizben nem mókolt ROM) :) Igenjó! Tárcsázó és névjegyzék elérése lényegesen gyorsabb. WiFi is javult, és megy a Wifi AP is. Egyedüli "hátránya" a frissítésnek hogy a készüléknek megint meg kell tanulni az aksihasználatot.

t-mobil?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

na theznek lett végre normális telefonja a szifon után :) vicces volt a 3g+iOS4 sebessége a wp7 mellett

Nála sokáig nem maradt win pda sosem...
Mennyit vettél már tõlém, Thez? :-)

Na, na srácok! :)

Ez nem az a WIN, ez már látványos, és gyors is, kifagyásmentesen. Jók a kötött rendszerek, szeretem õket, csak a szifon már már idegesítõen lassú volt. Meglátjuk ezzel mire jutok :)

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Úgy néz ki mégis magához csábít az android,és egy galaxy spicat néztek ki.Valakinek valami véleménye róla?

Elsõ magyar nyelvû droidos teló. Nem rossz.... Mókolt ROM és megy benne a multtáccs is. A kijelzõje kicsit "érzéketlen".

Feltették a G3-ra a Froyot(szervizben nem mókolt ROM) :) Igenjó! Tárcsázó és névjegyzék elérése lényegesen gyorsabb. WiFi is javult, és megy a Wifi AP is. Egyedüli "hátránya" a frissítésnek hogy a készüléknek megint meg kell tanulni az aksihasználatot.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

na theznek lett végre normális telefonja a szifon után :) vicces volt a 3g+iOS4 sebessége a wp7 mellett

Nála sokáig nem maradt win pda sosem...
Mennyit vettél már tõlém, Thez? :-)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Úgy néz ki mégis magához csábít az android,és egy galaxy spicat néztek ki.Valakinek valami véleménye róla?

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Eladó a Galaxy 3-om!
Független,garis,januári, minden tartozékával,papírjával, fóliás.
Ára: 30000 HUF

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

és garanciális problémák szoktak ezzel a típussal lenni?most valahogy ez jobban bejön,mint a ZTE,30e-nél többet meg nem nagyon akarok telefonra költeni

Ezzel a típussal nem volt eddig gond...bár ez azért is lehet mert nem ajánljuk senkinek :D félünk a következményektõl.
Ebben a kategóriában nehéz a választás....Blade,Mini,X8,Optimus One....Hát nagy kár hogy a Galaxy 3 már nincs a kínálatban. ellenben most baromi olcsón lehet kapni függetlenül (37-39K körül)

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
és garanciális problémák szoktak ezzel a típussal lenni?most valahogy ez jobban bejön,mint a ZTE,30e-nél többet meg nem nagyon akarok telefonra költeni

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

LG-kel milyen problémád van?

Garanciális....régen rengeteg probléma volt az LG készülékekkel. bár már mostantl a Samsung szervize ugyan az mint az LG-nek. És õk itt Miskolcon rendesek.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
ma taperoltam a nagy pannonban,a centrumnál,nekem nagyon kiesõs helyen vagy...így különösebb problémám nem volt vele,használni igazából nem tudtam rendesen,ezért érdekelne annak a véleménye,aki már használta.LG-kel milyen problémád van?

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

lg optimus one-t használ valaki?megéri az árát,vagy inkább várjak még ZTE-re?

Gyere be tapizd meg....2.2 van rajta de nekem nemgyerebe mert LG.