A HTC launcher azért elég jó... Bár nekem Launcher Pro van de én is kerestem a shortcut-ok között a WiFi AP-t. Végül rájöttem hogy a quick settings-ben benne van és azt egyébként is használom. De lehet marketen találni külön WiFi AP widgetet, az is volt fent de az nem jött be.en felraktam ezt a ADW.Launcher-t, de olyan egetvero nagy valtozast nem latok a gyari HTC-hez kepest. ami tetszene az a shortcut, de sajna nem barmelyik almenu almenujenek az alfunkciojat tudja, csak nehanyat [settingsben]. es nekem a tethering kellene.
megprobalom a launcher pro-t is, de szerintem ha azzal sem latok nagy elorelepest akkor vissza az originalhoz.
bar leginkabb egy uj telefon kellene...
Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Írta 2011. szeptember 22. - 12:31
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2011. szeptember 22. - 12:10
megprobalom a launcher pro-t is, de szerintem ha azzal sem latok nagy elorelepest akkor vissza az originalhoz.
bar leginkabb egy uj telefon kellene...
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2011. szeptember 21. - 21:03
Írta 2011. szeptember 21. - 20:54
Magyarított Android alkalmazások [olvasd el az 1. hozzászólást!] - Mobilarena HozzászólásokMire gondolsz pontosan?
A poweramp esetleg?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2011. szeptember 21. - 20:33
Mire gondolsz pontosan? Mondjuk én elvagyok az angollal...A magyarított programokat szoktátok nézni a prohardver fórumon?
Ja! Valami nagyon egyszerû zenelejátszót tudtok ajánlani amihez van rendes widget? Nincsen sok igényem ezen a téren. Start/stop és léptetés legyen rajta, és elég ha egy mappából tallózza be a számokat és legyen rajta véletlenszerû lejátszás. Az általam eddig próbáltak mind nagyon komplikát meg sokfunkciós cuccok voltak.Nem kell hogy borítókat meg zeneszöveget töltsön le meg semmi extra.
Írta 2011. szeptember 21. - 20:15
-=B.B.B.=-
Írta 2011. szeptember 21. - 12:52
Igen kb annyit dobtam ki én is. Meg vettem még most egy Launcher Pro-t meg egy Taskerten is megvettem. volt vagy $2 annyit siman megert
Írta 2011. szeptember 21. - 12:17
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2011. szeptember 21. - 12:12
Írta 2011. szeptember 19. - 08:50
Kela, a Speedshop is jó lehet. Ma Bp.-en vagyok, ütközhetnénk.
10-12.ig egyetemen vagyok (V. ker.), aztán 12--14ig az albérlet IX. ker., majd újra egyetem 14-16 között, aztán 17-20-ig szakkoli ( XI. ker. ). Számom: hetven- 37hatvanhét517
Hívj, ha valamerre erre jársz.
Írta 2011. szeptember 19. - 07:51
-=B.B.B.=-
Írta 2011. szeptember 19. - 07:29
Pólusban a telenor üzletben most elég sokféle van kipakolva.Hol tudok okostelefonokat tapizni viszonylag nagyobb számban Pesten?
Írta 2011. szeptember 18. - 23:25
Írta 2011. szeptember 15. - 19:11
Írta 2011. szeptember 15. - 18:28
Írta 2011. szeptember 09. - 22:37
Írta 2011. szeptember 09. - 10:41
Esetleg másik infrás telefonra átküldeni amin már van BT is? És utána mehet aktuális telódra ahonnan már akárhova tudod másolni.Siemens M65-bõl szeretnék kimenteni régi videókat. Van egy USB Infrám de nem ismeri fel a gép. Milyen megoldás lenne még? Létezik ehhez a telefonhoz (még) adatkábel?
Például Nokia 3110 Classic-ban van mind a két adatátviteli mód, és van belõle rengeteg.
Írta 2011. szeptember 09. - 10:28
Írta 2011. szeptember 05. - 11:10
Természetesen még nincs bevételezve de már szét tapiztam az üvegét
Elég szélesvásznú mosolyt csalt az arcomra. Kicsit fura ez a táblás tácsviz UI.
A készülék lényegesen vékonyabb mint a 7"-os verzió, és az üveg is vékonyabb elõtte. A 7"-os ehhez képest kicsit "iparinak" tûnik. Viszont ez az új kicsit sérülékenyebb lesz szerintem.
A negatívumok részemrõl: nem cserélhetõ aksi, és speciális adatkábel. De ez szerintem csak az én parám....meg annyira nem izgat a dolog, mivel nem lesz ilyenem
De azért egy táblagépet szeretnék! És ahogy a méreteket összehasonlítottuk, a 7"-os bõven elég lenne nekem. Nyilván valami olcsóbb és vékonyabb kivitelt fogok keresni ha lesz rá keret.
Írta 2011. augusztus 31. - 12:09
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"