Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
A Gio azért kicsit jobb gép szerintem. Izmosabb a procija is. Kicsit a videók alapján simábbnak is tûnik.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Haldoklik az elozo telefon ezert gondolkodtam a cseren, mert ez kb passzolt voln a szokasainkhoz is... meg kb ingyen van... (na jo a husegert cserebe)

De aludni nem tudtam nyugodtan, mert a wildfire S meg mindig ott motoszkal a fejemben... Kivancsi vagyok meddig fog lemenni az ara, mondjuk karacsonyig... (most 50 korul van)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Igen az, koszi.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Nokia C5-03 vs Samu GAlaxy GIO vs ZTE blade
melyiket, miert?

(ar nem lehet szempont most)

koszi

Dupla akció mi? :))))
Nokia felejtõs: fos ótvar rezisztív kijelzõ. elõnyei: ingyen navi és esetleg 5 megapixeles kamera ha szempont.
Galaxy Gio: nagyon új, sok tapasztalat nincsen róla. A hardver középkategória (Galaxy Ace tulajdonképpen csak 2 megapixellel gyengébb kamerával), kijelzõje szép, 2 év gar.
ZTE Blade: kijelzõ egész jó felbontású, 1 év gari, elég bazári anyagminõség de sokan szeretik és veszik.
Ár/érték arányban szerintem: 1, Gio 2, Blade 3, Nokia

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Asztalit nehezen tudnám nélkülözni azért gámák és háttértárolás terén.

jo tudom, neked nagy vinyoid vannak, de ha belegondolunk hogy par eve 20giga hely az ugy nezett ki hogy masfel kilos maxtor vincseszter ami hangos meleg es dog nagy, most meg egy koromnyi meretu micro SD tud annyit. vagy tobbet... hangtalanul, melegedes nelkul. Tudom irasi sebesseg meg ilyenek, csak ha ebben sikerult fejlodni, meg van 3d kijelzos ket magos dual chanel ramos telefon hdmi kimenettel, akkor szerintem nem allunk olyan messze attol hogy jatszani lehessen a telefonon nagy felbontasban 3D jatekokat.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Nokia C5-03 vs Samu GAlaxy GIO vs ZTE blade
melyiket, miert?

(ar nem lehet szempont most)

koszi

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Asztalit nehezen tudnám nélkülözni azért gámák és háttértárolás terén.

na jo de ez engem akkor fog erdekelni ha kepes is lesz mindenre amire egy modern kozep/felso kategorias asztali vagy laptop.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

na jo de ez engem akkor fog erdekelni ha kepes is lesz mindenre amire egy modern kozep/felso kategorias asztali vagy laptop.

Nekem szerintem a mostani táblák ereje is megfelelne. Office alkalmazásokhoz,filmet nézni,netezni esetleg egy kis fotósbót pont elég egy erõsebb tábla.
De az tényleg jó lenne ha az aksikat is turbóznák kicsit, mert a teljesítményt meg kell támogatni energiával is. És ezek a röhejes 1 napos üzemidõk nagyon nem jönnek be....pláne amikor visszajön az ügyfél azzal hogy az új X8-as Sony nem bírja egy egész napig, pedig a specifikációk alapján:Készenléti idõ 285 óra (2G) / 360 óra (3G)
Beszélgetési idõ 4 óra (2G) / 3 és fél óra (3G)....
Ilyenkor mit mondjon az ember? 360 óra ha kiveszi az aksit és a telefonnal együtt berakja a fiókba :)
Egyébként furcsa mód a Samsung E2370-be bele tudtak rakni egy 2000mAh-ás aksit(nem sokkal nehezebb mint az enyémben lévõ 1500-as!), és az okostelefonokba meg világ csúfjára 1200-1500-as aksikat tesznek.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
motorola defy - ról van valakinek tapasztalata, véleménye? eddig csak nokiám volt, de androidosodnék... és hát eddig egy telefonom sem bírta fél évnél tovább, ezért gondoltam a defy-ra.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Látva a fejlõdést, már az sincs messze.
Azért érdemes megnézni az Atrix specifikációját. Nem gyenge hardver van alatta, és lassan jön a módosított változata még erõsebb procival.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

nofene.

de amugy arrol beszelgettunk itt kollegammal, hogy amilyen iramban fejlodnek a mobilok, tabletek [vagy akar mac mini], lassan eljuthatunk arra a szintre hogy lesz egy monitor meg egy billentyuzet az asztalon, meg a dokkolo amibe belepattintod a kezi keszuleket...

Ez már ma is létezik. Motorola Atrix és a hozzá kapcsoló kiegészítõk...:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hat akkor ez hatarozottan abba az iranyba mutat amirol beszelunk. Es en ugy vagyok vele hogy minel kevesebb ketyeret kell megvenni annal jobb.

es valaki igazan rafekudhetne mar a rendes akksik gyartasara is...

RAUH-Welt
B E G R I F F

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

nofene.

de amugy arrol beszelgettunk itt kollegammal, hogy amilyen iramban fejlodnek a mobilok, tabletek [vagy akar mac mini], lassan eljuthatunk arra a szintre hogy lesz egy monitor meg egy billentyuzet az asztalon, meg a dokkolo amibe belepattintod a kezi keszuleket...

Ha belegondolok hogy még egy éve ilyenkor 1,6 GHz-es egymagos procival 40 GB-os HDD-vel meg 512 Mb RAM-al elvoltam... Csak azért cseréltem le mert már tényleg nagyon lassan birkózott meg a fotósbóttal. Ennyi erõvel elég lenne nekem egy Galaxy S2 vagy egy HTC Sensation egy spéci dokkolóval.
Állítólag az új droid verzió kezelni fogja a külsõ USB eszközöket.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nofene.

RAUH-Welt
B E G R I F F

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

ez egy nagyon jo otlet, csak a keszulekgyartok nem igy gondoljak :D szerintuk legyel csak jo fogyaszto es vedd meg oket kulon-kulon

Hát igen...fogyasztani kell.
Ezt meg mst találtam: Feltöltött kép Ezek szerint nem csak nekünk jutott eszünkbe :P

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Nem vagyok "almabuzi" ,de rengeteg újítás kötõdik a személyéhez: Index - Tech - Meghalt Steve Jobs
Nyugodjék békében!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Azért ez paraszt :D

Feltöltött kép

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ez egy nagyon jo otlet, csak a keszulekgyartok nem igy gondoljak :D szerintuk legyel csak jo fogyaszto es vedd meg oket kulon-kulon

RAUH-Welt
B E G R I F F

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Szerintem akármennyire kompakt az az Arc, de a 4" fölösleges a mindennapokban.
A múltkor ötleteltük bent az egyik sráccal aki szintén "androidbuzi". Mindketten arra jutottunk hogy egy 3,2"-3,7" kijelzõjû telefon teljesen elég a mindennapokra. A 4" feletti telefonok nem nyújtanak annyival több funkcionalitást és élményt mint amennyivel sérülékenyebbek és drágábbak.
Az igazi az volna ha egy 3,2-3,4 colos izmos belsõvel szerelt telót opcionálisan be lehetne pattintani egy 7"-10" körüli tábla hátuljába (ami csak egy kijelzõ és aksi lenne). Egy Galaxy Tab vastagságába bele is férne egy normál vastagságú teló. És a táblába sokkal nagyobb aksit lehetne tenni, és nem kéne ugyan azt a hardvert 2X megvenni. Ez az új android oprendszerben gond nélkül megvalósítható lenne....na de belelóg a kezem a bilibe :)