Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Hát ezaz, nem tudom, hogy való-e nekem az érintõ képernyõ...Egyszerûbb lenne egy E6-00 és egy Samsung Tab10.1, csak a kettõre nagyon nincs keret. Viszont az infók hasznosak voltak, így szûkült a kör E6-00 és Iphone 4-re. Mivel az ár majdnem a duplája utóbbi esetben sanszos, hogy E6-00 lesz.

E6 is érintõs nem?
Tab helyett egy költséghatékonyabb verzió: WayteQ xTAB-100 | WayteQ Europe fele az ára

Ápdét: igen érintõs http://mobilarena.hu...ecifikacio.html

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Hát ezaz, nem tudom, hogy való-e nekem az érintõ képernyõ...Egyszerûbb lenne egy E6-00 és egy Samsung Tab10.1, csak a kettõre nagyon nincs keret. Viszont az infók hasznosak voltak, így szûkült a kör E6-00 és Iphone 4-re. Mivel az ár majdnem a duplája utóbbi esetben sanszos, hogy E6-00 lesz.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Gondban vagyok, tervezem az e51-esem lecserélését. De nem tudom az utódot...az egyik, hogy amiket néztem mind mocskosul drága. Eddig a jelöltek Nokia E6-00 (még ez a legmegfizethetõbb), Nokia N9, Iphone 4. Valamennyit faragok az áron, ha a magentásoknál media mania csomaggal veszem. Van ebbõl XS ami 250 mb net forgalmat enged. Azzal havi 1-2 alkalommal tudok pl. facebook-ot, esetleg google maps-ot vagy hasonlókat nézegetni, mennyire elég?

Elég érdekes hogy ezeket a készülékeket egymás mellett említed. Szerintem elõször azt kéne körvonalazni, hogy mit szeretnél csinálni a készülékkel.
Az E6 nem rossz, de túlárazott (XS díjcsomagban 63 990 a T-nél), N9 már egy felsõ kategória...de ahogy azt Tamás leírta az oprendszer gyakorlatilag halott. A Symbian most kb annyira versenyképes szerintem mint az üzleti életben a latin nyelvvizsga :)
A szifon meg teljesen más ideológia és a használata is teljesen más.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem igazan ertem mi az az elkepzeles ami alapjan ez a 3 jott ki mint opcio... maszatolos kell vagy qwerty? az N9 eleg erdekes dolog, kinyirjak az oprendszert, de aztan kihoznak egy keszuleket csakazertis. limitalt [ha egyaltalan] frissitesek, zero alkalmazas. vidam kilatasok

nekem iphone4 lenne ebbol a felhozatalbol, gondolkodas nellkul. bar ha olcson kell telefon, akkor az meg azert esik ki.

gondolom E51 utan neked nem furcsa a symbian ugyhogy akkor talan az E6 lesz a megoldas.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern

Gondban vagyok, tervezem az e51-esem lecserélését. De nem tudom az utódot...az egyik, hogy amiket néztem mind mocskosul drága. Eddig a jelöltek Nokia E6-00 (még ez a legmegfizethetõbb), Nokia N9, Iphone 4. Valamennyit faragok az áron, ha a magentásoknál media mania csomaggal veszem. Van ebbõl XS ami 250 mb net forgalmat enged. Azzal havi 1-2 alkalommal tudok pl. facebook-ot, esetleg google maps-ot vagy hasonlókat nézegetni, mennyire elég?

bár nekem 500 mb van S csomaggal de az bõven elég napi rendszeres index/hirado/koponyeg/nemzetisport/facebook/youtube/gmail stb használatra
eddigi 14 hónap alatt talán kétszer jelzett hogy elértem a 80%-ot
ebbõl kifolyólag a 250 mb elég lehet arra amit írtál

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
angrybirds!!! :D
fb messenger
twitter
imdb
ebay
amazon
endomondo

jo ez mind inkabb szocialprogram :) launcher tenyleg nem kell htc-re. en probaltam, de sense feluletnel nincs jobb.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Én meg most adtam el a 4-es Almát és váltottam HTC Sensation-re. Brutál. Sokkal 'eye candy'-bb az egész miskulancia és ez az Android is eddig nagyon meggyõzõ. Nem régóta használom, de ha hülye hasonlattal akarok élni, akkor iPhone eddig magázódott velem, a HTC-vel meg elsõ lépéstõl fogva tegezõdünk. Jobban magaménak érzem eddig ezt a rendszert, mint az iOS-t. És hát ez is vas, meg üveg, meg olyan hw van alatta, hogy öröm és boldogság vele az élet ;)

Nem volt még Androidom, szóval tudtok mondani "e nélkül nem tudsz létezni!" programokat? Gondolok elsõsorban rendszer szintû motyókra (task manager és társaik).

Üdv a droidosok között!
"Must Have" progikról mindenkinek más az elképzelése.
Az én listám:
Elsõdlegesen a Launcher Pro. sokat kipróbáltam, de ennek a logikája és kinézete áll hozzám a legközelebb.
Beautiful Wdgets Na ez az amit te HTC-n nem fogsz használni, pont úgy ahogy az elõbb említett launchert sem. mivel ezek a szenszes kinézetet próbálják utánozni.
Tasker - Teljesen automatizálni lehet vele az egész rendszert
Advanced Task Killer- feladat kezelõ (bezáró) app
3G Watchdog - Mobilnet forgalomfigyelõ
Astro - fájl menedzser
Barcode Scanner - a neve magáért beszél
Endomondo - sportoláshoz adatmániásoknak edzés és útvonalrögzítõ
GPS Status - hasznos kis GPS alkalmazás
AnySoft Keyboard - véleményem szerint a legjobb billentyûzet
Menetrendek - mer tömegközlekedek
Skype - há mer egyértelmû hogy kell...bár évente egyszer ha használom.
Lookout - biztonságiszisztem...víruskeresõ,adatmentõ, telefon lokalizáló
Theft Aware - legjobb az elveszett telefon elõkerítésére, még akkor is mûködik ha kicserélik a SIM-et a készülékben. SMS-el lehet irányítani az ellopott készüléket(lokalizáció,hívás továbbítás,zárolás, teljes törlés stb...)
Meg egy pár játék....

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 hozzászólás
mondj már párat, hogy mitõl jobb vagy rosszabb az Android? Anno erõsen gondolkoztam a 4-es almán, de árérték arányban és ip64 miatt is a Defy lett, amitr nem bántam meg.

A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány  B)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Fáj is ez a 4s tulajoknak, akik rohantak megvenni az újat.. Nem lehet megkülönböztetni a 4-tõl, így hiába adták ki a pénzt... :D Én megvárom az 5öst már, úgy néz ki :) nesztek 4, 4s!

Én meg most adtam el a 4-es Almát és váltottam HTC Sensation-re. Brutál. Sokkal 'eye candy'-bb az egész miskulancia és ez az Android is eddig nagyon meggyõzõ. Nem régóta használom, de ha hülye hasonlattal akarok élni, akkor iPhone eddig magázódott velem, a HTC-vel meg elsõ lépéstõl fogva tegezõdünk. Jobban magaménak érzem eddig ezt a rendszert, mint az iOS-t. És hát ez is vas, meg üveg, meg olyan hw van alatta, hogy öröm és boldogság vele az élet ;)

Nem volt még Androidom, szóval tudtok mondani "e nélkül nem tudsz létezni!" programokat? Gondolok elsõsorban rendszer szintû motyókra (task manager és társaik).

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Feltöltött kép
Feltöltött kép

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

az iphone 4 es 4S kozott sem latszik [szembol] a valtozas, de ez nem azt jelenti hogy nincs is.

Fáj is ez a 4s tulajoknak, akik rohantak megvenni az újat.. Nem lehet megkülönböztetni a 4-tõl, így hiába adták ki a pénzt... :D Én megvárom az 5öst már, úgy néz ki :) nesztek 4, 4s!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nincs kulso valtozas, csak gyorsabb orajelen jar a processzor, nagyobb kapacitasu az akkumulator es uj operacios rendszer van rajta.

az iphone 4 es 4S kozott sem latszik [szembol] a valtozas, de ez nem azt jelenti hogy nincs is.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 hozzászólás

mert csak "rancfelvarras" nem modellvaltas.

Hol van ezen arclift??? Meg nem különböztetem a kettõt!

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

... komolyan, néha már azt gondolom ezeknek tudata van, annyira meg tudnak szivatni néha.
Proci nincs visszafojtva benne. Kamera jobb felbontású.

off-
ha már android:
http://www.youtube.com/watch?v=xpNpjKQqHqU&feature=player_embedded#!

Akkor mán én is offolok egyet
http://www.youtube.com/watch?v=KrNUZaoSFm0&feature=related
Na meg még egyet hogy az almások nehogy megsértõdjenek :)
http://www.youtube.com/watch?v=1jXwoNjL8fQ

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
... komolyan, néha már azt gondolom ezeknek tudata van, annyira meg tudnak szivatni néha.
Proci nincs visszafojtva benne. Kamera jobb felbontású.

off-
ha már android:

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Az utóbbi héten érdekes módon drasztikusan lecsökkent a G3-om készenléti ideje. Eddig 60-63 órát gond nélkül elment egy töltéssel, most 35-40 órát bír ki maximum. Nem bírok rájönni, hogy melyik progi szívja ennyire.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
mert csak "rancfelvarras" nem modellvaltas.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 hozzászólás
Most akkor mi a különbség a Defy és a Defy Plus között?

A link szerint semmi vagy csak nagyon kevés

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
Érdekes, máshol meg pont azt írják, hogy az ADW a nyomába se érhet, és hogy a G L-el érezhetõen gyorsabb a telefon